BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30

Afrin'den kahreden haber ikinci şehidimizi verdik

Afrin Harekatından son dakika şehit haberi geldi. Dün operasyonda şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ın naaşı toprağa verilmeden bir acı haber daha geldi. Zeytin Dalı Harekatında ikinci şehidimizi verdik. Bölgede çıkan çatışmada bugün de Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta şehit düştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Şehit Üsteğmen Oğuz Kaan Usta, 30 Ağustos töreninde yaptığı konuşma ortaya çıktı. Şehit Usta konuşmasında, “Bölücü ve gericilerin hedefi Atatürk ilke ve devrimleridir!” ifadelerini kullandı.

usta

bu vatan size minnettaedır allah yakınlarına sabırlar ihsan eylesin

astr

Allah yakınlarına sabır versin... Vatan için bedel ödemiş büyük insanlar...

Hakkı

Esad kardeşin Suriyesinde bırak terör hareketini habersiz kuş bile uçamazken kıymetini bilmeyenler şimdi kendi yanlış siyasetlerinin sonucu olarak şehit olanların ardından ağlıyorlarmış. Ağlayacaklarına yanlışlarının farkına varmalılar.

Balaban Beyi

Şehitlerimize yüreğimiz yanarak ağlıyoruz. Syn.Cumhurbaşkanı da ilk şehidimizin cenaze töreninde ağlamış.Tabii yürek zor dayanır bu acılara. Yalnız Cumhurbaşkanımızın bize ilaveten bir başka yönü daha var ağlamak için: Bu şehitleri vermemizin YANLIŞ SURİYE POLİTİKASI YÜZÜNDEN OLDUĞUNU ve BU YANLIŞI YAPAN YÖNETİMİN BAŞINDA OLDUĞUNU BİLDİĞİ İÇİN DE AĞLIYOR OLABİLİR...

Misafir

abd rusya pkk ypg bilmem daha nicesi orda isgalci degil ekmegini yediginiz suyunu ictiginiz bayraginin altina korkunca saklandiginiz yer isgalci öylemi

Aydın lı

Rabbim şehitlerimizin ruhu şad olsun cennet mekanlar nasip eyle Rabbim eşlerine babalarına analarına veçocuklarına Rabbim sabır versin vatanımız sağolsun

FETİH - 29

Allah'ın Resûl'ü Hz. Muhammed (S.A.V) ve O'nunla beraber olanlar,kâfirlere karşı çok şiddetli;kendi aralarında çok merhametlidirler. Onları rükû ederken,secde ederken ve Allah'dan fazl ve rıza isterken görürsün. Onların alâmetleri yüzlerindeki secde izleridir. İşte bunlar,onların Tevrat'taki ve İncil'deki vasıflarıdır. Filizini çıkaran sonra onu kuvvetlendiren,böylece kalınlaşan, sonunda gövdesi üzerinde yükselen,çiftçilerin hoşuna giden ekin gibidir. Onlarla kâfirleri öfkelendirmek içindir. Ve Allah,onlardan iman edenlere ve salih amel yapanlara mağfiret ve büyük ecir vaadetti.

Ahmet Bilal

ÇOK ÇOK KRİTİK: Yılanla yatma bedelini ödeyen ABD harekâtı bitirmekle GALİBİYET umuyor.ASLA! HAİN-ŞEREFSİZ-ÇUKUR FETÖ İTLERİ TEMİZLENİNCE ORDUMUZ İŞTE BÖYLE ZAFERLERE İMZA ATIYOR. 30 yıl boşa geçmiş! TSK BAŞARISININ EN BÜYÜK "MADDÎ" SEBEBİ: Yerli savunma sanayii. İğneden ipliğe HER ŞEYİ kendimiz üretebiliriz, ÜRETMEK ZORUNDAYIZ! NOT: PKK'nın diğer teröristlerle beraber ses getiren katliam yapma riski GEVŞEME KABUL ETMEZ! HAREKÂTA TEK LÂF EDEN KESİN (%100) KRİPTO TERÖRİSTTİR! Tesbit edilen MUTLAKA hemen tutuklanmalıdır! HAREKÂTA ULTRAKRİPTO FETÖ SIZMASINA AMAN DİKKAT! TSK en çok buina odaklanmalı.Yoksa Allah korusun... Derin ABD yılanla yatma hatasını tam anlayana kadar bölgede TAM TEMİZLİK bitirilmeli! KESİN: ABD yılanla yatağa girme saçmalığını yeni gördü ama hatasını örtmek için saçmalıyor. ÂCİL: Kaçanlar Afrin'de belli yerlerde toplanmış halde. Koordinatı bulunup vurulmalı. HALKA DİKKAT!

☠☠☠☠☠

KANI YERDE KALACAK!ŞUAN CEZA EVLERİ ASKER,POLİS KATİLLERİ VE BUNLARA YARDIM YATAKLIK YAPAN PKK,DHKP.C,TİKKO,DEAŞ LILARLA DOLU.BU ŞEREFLİ ŞEHİT İÇİN VEZA EVLERİMİZDEKİ 20 PKK DERHAL İNFAZ EDİLMELİ BİZ HALK OLARAK( FELANCA CEZA EVİNDE BİLMEM NE KOĞUŞUNDA YANGIN ÇIKTI 20-30 PKK LI YANARAK CAN VERDİ )DİYE DUYMALIYIZ

ishak gunduz

allah rahmet eylesin ruhu şad mekanı cennet olsun ailesine sabır versin.türk milletinin başı sağolsun. allah o PKK itleri kahreylesin inşallah.Türke kefen bicmeye kalkan itlere fistan dikecek çok terzi gönderdik inşallah.allah askerimizi korusun

Misafir

ÖSO Bursiye dağında çekilmiş..

Emekli Müdür****

İhtiyaç duyulursa hazır bekliyoruz..emekli olduguma falan bakmayın..Sehitlerimize Allah rahmet etsin..

Sivaslı yiğido

Şehit sayısının yüksek olduğunu nerden biliyon yapmayın Allah aşkına lütfen illaki bu bir vatan mücadelesi şehitlerimiz olacak ama şunu unutmayalım vatan bir bütündür asla parçalanamaz Rabbim tüm asker polis yar ve yardımcısı olsun inşallah şehit kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum

Birol

Allah tüm Şehitlerimize rahmet eylesin. Tez zamanda şu terör belasından kurtulmayı ve asli işimize dönmemizi nasip eylesin.

NE MUTLU ŞEHİT OLANA

PEYGAMBER EFENDİMİZE(SAV) KOMŞU OLACAK ŞEHİTLERİMİZE DUALARIMIZI GÖNDERİYORUZ.NE MUTLU ŞEHİT MERTEBESİNE ULAŞABİLENLERE.

Sivas000

Bilal sagolsun,kendi topragını savunan şehittir işgal eden degil

Hak ve Adalet

Adil iseniz eli silah tutan Suriyelileri savaşmaya gönderin.

bir basit vatandaş

Afrin'e neden "Kefenimizi giydik, vur de vuralım, öl de ölelim" diyenler, "Minareler Süngü, Camiler Miğfer, Müminler Asker" diye bağıranlar gönderilmiyor?

VATAN SEVDALISI

Allahdan rahmet diliyorum Aziz Türk Milletinin başı sagoisun Şehitler ölmez vatan bölünmez

Misafir

Mekanı CENNET olsun.ALLAH yakınlarına sabır versin.

Duacı

Maalesef kayıplarımız çok fazla. Basına yansımıyor ama çok Sayıda şehit ve yaralımız var. Allah HAKLI olanın yanındadır.

cüneyt

başımız sağolsun vatan sağolsun

  • 1