BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05

Afrin'de son durum ne? Bordo Berelilerden gelen görüntü

AFRİN harekatı 20. gününü girerken gelen son dakika haberler bordo berelilerden bir görüntü oldu. TSK öldürülen terörist sayısının bin 26'ya yükseldiğini duyurırken Türk askeri Şeyh Horoz Dağı'na girdi... Bordo Berelilerden gelen görüntüyü ise Abdullah Ağar paylaştı. İşte Afrin harekatında son durumu özetleyen kare;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Size can feda aslanlarım.

Misafir

BU ÜLKE BU DEVLET ARTIK BİRLEŞTİ..KARŞIMIZA KİM GEÇİP BİZİ ELEŞTİRİRSE VATAN HAİNİDİR

Misafir

ben sizin o çamurlu ayaklarınızın altın öperim

Misafir

@kayseri hava indirme yazicilar asker degil mi?Senin curukleri bir anlat bakalim.Ya bu malum partililer hep ayni kacak guresiyorlar,acikla niye sizinkiler hep curuk raporu aliyor???Yaziciyi asagiliyorsun curuk raporu alani alkisliyorsun nasil bir siyaset anlayisi bu kadar degil mi siyasete bakisiniz.

sineksavar

fetöcüler saldıracakları haber yorumlarınıda iyi biliyorlar...baksanıza askerden tokmağı sağlam kafalarına yemişlerki askere polise kin ve nefret kusuyorlar...dua edinde demokrasi var yoksa bu millet sizi ogece ağaçlarda asacaktı.!!!

1071-1453

harekatta hiç bir sıkıntı yok...bunu ancak fetöcü hainler söyleyebilir...1023 leşe karşı 16 şehit... rakamlara kafan basmıyor galiba...ha şunuda söyleyeyim bunlar resmi rakamlar ..sahadaki parçaları saymıyoruz..birde resmi olarak ölü gözüken arkadaşlarımız var onların öldürdükleride sayılmıyor...klavyeden yazan cici kahramanlar.

kayseri hava indirme

evet kılıçdaroğlunun çocuğu askerde yazıcıymış ayda bir koğuş nöbeti yazıyorlar...dikkat edin eline silah bile vermiyorlar.

murathan

chp li bozuklar afrine girmeyelim demiş...size kalsa ülkeyide satalım abd ye...15 temmuz ve gezide en ön safta chp+hdp+pkk+dhpc+ttb+mmo+ vs.vs.....alayı alçakkkkkkk....man adası yalanıda patladı ellerinde bi cacık kalmadı...

Misafir

Siirtten, Hakkaridan komandolar, bordo bereliler falan gönderildiğine göre harekatta ciddi sıkıntılar var, bir de RTE ilk günden nutuk atıyordu kaçıyorlar diye.

Misafir

@kayseri hava indirme,arkadasim sagligin yerinde mi senin???Kilicdaroglu nun oglu suan askerde,sen git o sozleri surekli ogullarina curuk carik raporu alan aga babalarina soyle.Adamlar Turk kelimesi kaldiralim diyorlar sen Kilicdaroglu na saldiriyorsun nasil bir zihniyet nasil bir mantik sizin ki???

Balaban Beyi

Türk Ordusunu,Türk Subaylarını düşmanmış gibi gören zihniyetin ne kadar HASTALIKLI,YANLIŞ VE SAKAT OLDUĞU BELLİ OLDU ARTIK..Türk Devleti ve Milleti ancak GÜÇLÜ ORDU İLE İLELEBED PAYİDAR KALABİLİR.... Bunu anlayamayan ahmaklara bu bir ders olsun...

KAYSERİ HAVA İNDİRME

bizde dağda2 gün bot bile çıkaramadık...günlerce yürümekten bacaklarımız beton gibi olmuştu...kılıçtaroğlu ve chp si nereden bilecek ki...kaç tane mermi ıslık çalarak geçti kafasının üstünden...MEHMETÇİĞE KİMSE DİL UZATMASIN DİLİNİ KOPARTIRLARRRRRRRRR.

Misafir

hayrola siz postallıları düşman ilan etmiştiniz? tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı olduğu gibi ...fetöcülere güvenipte cumhuriyete laikliğe devlete atatürke zamanında gaddarca saldırırken şimdide türk ordusundan derman buldunuz.,sizinde nekadar taşlasanız da yerden yeere vurduğunuz türk ordusunnu önünde saygı duruyorsunuz ya buda türk milletinin askerine sahip çıkmasındandır.

pii

bizi bizden başkası anlamaz.. bilmez, o postaldır ki günlerce ayağından çıkmaz. günler sonra çıkarttığında çorabın dahi postal şeklini almıştır. ayakların yara bere içinde olsada vatan, millet, bayrak,ezan sevdasına hissetmessin. özlüyorum seni postalım.. özlüyorum seni parkam, şapkam.. özlüyorum seni mehmetçik kardaşım..

misafir

terörist pydli kırtlara acımayın,esir almayın ,gördüğünüzü leş yapın katledin,allah Türk askerinin yardımcısı olsun

Sivasli

Türk Milleti size minnettar o Ayaklariniza topluca kurban oluruz yaninizdayiz Allah yar ve yardimciniz olsun

Misafir

O POSTALIN İÇİNDEKİ AYAKTA, O POSTALDA ÜZERİNDEKİ ÇAMURDA ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİDİR.. ALLAH YARDIMCISINIZ OLSUN

karamolla

Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitler. Koca bir ülke arkanızda merak etmeyin, ana babaların gardaşlarınızın duaları sizlerle. Zannetmeyin ki oralarda yalnız sınız. Hayır bir hemen yanı başınızdayız, gönlümüz, aklımız, ruhumuz sizlerle

Misafir

Acaba AK Partinin yüksek kademesinde olanların çocuklarından bu postalları gören oldumuki?

wer

kk parti tabanı ölüyor

  • 1