BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31

Afrin'de sivil katliam var!

Günlerdir, "Afrin'de sivil katliamı var" diyen kanı bozuk vatansızlara soralım: "Oynatın o çatallı dilinizi ve sivil katliamları nerede oluyormuş söyleyin?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

konu ile Atamızın ne alakası var anlayan beri gelsin!

vatandaş

Vatan hainleri ve destekçileri vatandaşlıktan atılıp derhal sınır dışı edilmeli. hem de reyhanlı sınırından edilsinler ki sevdikleri teröristlerle beraber gebersinler...

Misafir

rusya ya niye inanmak istedin acaba..? aynı kafa, vatan haini ziyniyeti her yerde aynı

Misafir

pkk seviciler Atatürkü kalkan yapıp arkasına sığınmış.Mezardan çıksa bu pkk sevici bu cehape yönetimine ne yapardı acaba

Misafir

sen de az cesur olup adını yazaydın ya aslan parçası

Misafir

"Siz bu sevgiyi silemezsiniz" dedirten rakam 2017 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’in yerli ve yabancı toplam ziyaretçi sayısı 6 milyon 742 bin 750 kişi oldu.

SÖZÜN ÖZÜ

amin. amin. amin. amin. amin. amin. amin. amin. amin. amin. başka söze gerek yok.

mehmet serhat harmancı

Ağzına, diline sağlık daha ne denebilir ki. Bu insanların devletten aldığı her kuruş para haram zıkkım olsun. Bu uzuv sevicilerin çoğu devletten maaş alıyor.Bir KHK ile bunların maaşları kesilsin ve şehit-gazi ailelerine verilsin.

Erol Baron

Birçok yabancı dilde yayın yapan ve Fransa'ya ait olan euronews diye bir tv kanalı Suriye'deki savaş hakkında sürekli saçma sapan şeyler söylüyor. Afrin'de TSK'nın sivilleri öldürdüğünden tutun da, terör örgütü YPG'yi öve öve bitiremiyor. TC bu "lağım - tv-" kanalını bir an önce susturmazsa, saf Avrupa insanı bu pis propagandaya inanmaya devam edecek.

EROL

CAN CAN Süleyman ÖZIŞIK CANSIN CAN. FAZLA SÖZE GEREK YOK .ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN...

davut

Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu hakkında olumsuz konuşan, karalamaya çalışan herkes haindir. (Yapıcı eleştiri ve dışarıya karşı ön alıcı tepkiler hariç). Biz Türk Milliyetçileri olarak, sonuna kadar ordumuzun yanında ve hainlerin ebediyen karşısındayız.

Misafir

Salim Müslümü, Barzaniyi Ankarada Kürt Bayraginin altinda karsilayan dedemdi!.. Bölücü Sirvanla meydanlarda nutuk ATAN sarki söyleyen ninemdi! Ben olsam dedemle nineme dava acardim ama ikisi de mezarda:)))

YORUM

....BUNLAR ZATEN İNSANI SAVUNMAZLAR...İDEOLOJİK AYGIT HEPSİ... CANLI LEŞLER....

Misafir

YANINDAMIYDIN BİZ NİYE DUYMADIK

Misafir

YANINDAMIYDIN BİZ NİYE DUYMADIK

TACETTİN

SYN SÜLEYMAN BEY SİZİ TAKİP EDERİM AĞZINIZA SAĞLIK YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN

f_dogan76

Milletin ekseriyetinin hissiyatına tercüman olduğunuz bu yazı sebebiyle takdire şayansınız, tebrik ederiz, devam ediniz, devam ediniz.

Erol Baron

PKK ile yavrusu YPG'yi imha etmek ve ABD ile Avrupa'daki terör destekçileriyle beraber yurt içindeki kuçularını da dünyaya rezil etmek bakımından bu savaşın ne kadar gerekli olduğu ve gelişen savaş teknolojimizin ne kadar yerinde olduğu çok iyi anlaşıldı. İnşallah yakında nükleer güç oluruz da kimse bize sataşamaz.

Misafir

Çok isabetli noktalara değinmişsiniz.Sizi kutluyor kolaylıklar diliyorum..

Misafir

Yazılarınızın yüzde doksanı objektif olmayan ve yanlışlıkları onaylarcasına iktidar yanlısı olmakla birlikte bu yazınızda tamamen doğruları yazmışsınız... Bu yazıyı siyasetle bağ kurmadan yazsaydınız çok daha iyi olurdu!Recep Tayyip Erdoğan ve iktidarla kurduğunuz bağlantılar haricindeki her satırınızı alkışlıyorum.

Misafir

diline kalemine sağlık hocam devamını istiyoruz arkandayız

Gazeteci©

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'nin Afrin'de düzenlediği operasyonun 10 günlük bölümünde aralarında sivillerin de bulunduğu yüzlerce kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Komünist Görüş ★★★

AKP hükümetinin Suriye topraklarında başlattığı operasyonun Türkiye’nin güvenliği ve ulusal çıkarları ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Mustafa EROĞLU

BÜTÜN DÜNYA MAZLUMLARININ TERÖRE VERDİĞİMİZ CANLARIN SURİYEDE AKAN GÖZYAŞLARININ BİLUMUM MÜSLÜMAN ÇOĞRAFYASININ EZİLEN MÜSLÜMANLARI KORUSUN MÜSLÜMANLARA BİRLİK BERABERLİK ŞUURU VERSİN. YAZINIZA BEN DE ÂMÎM ÂMÎN ÂMÎN DİYORUM

Misafir

savaşta her sey olabiliyor işte adı savaş oldugu için masum insanlarda arada gidiyor