BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60

Afrin'de öldürülen terörist sayısı kaç oldu ? TSK'dan flaş açıklama

TSK, Afrin'de yürütülen operasyonla ilgili yaptığı açıklamada; ''Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1141 olmuştur.'' ifadelerine yer verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Her haberde şu kadar terörist öldürüldü sözünden bıktık!Ne kadar öldürürsek kar mı?Önemli olan huzur ve güveni sağlamaktır.Allah terörden beslenenleri kahretsin!Terörden medet umanları kahretsin.

Misafir

Ateş düştüğü yeri yakarmış

mehmet

ölü seviciligi bir hastalik

salhor

TV'lerde fahişe haberleri,sefil ve sefih eğlence proğramları tam gaz.Şehid annesi oğlunun silah arkadaşına soruyor:Saat kaçtı yavrum?-4'tü annem.-Ezan vakti mi can verdi oğlum? -Evet annem.-Neresinden vuruldu yavrum? -Boynundan annem. Üç şehid ömrünü geçen ömrümden,hâlâ ayakta duran ve o yavrular yerine toprağa giremeyen bedenimden ar ediyorum.Ama hâlâ hırsızlık,yolsuzluk,hainlik kol geziyor.Allâh'ım,sen temizle içimizdeki hırsız,hain,müfterî ve ahlaksızları!

Misafir

10.000 teröristtten söz ediliyordu bu bilinen rakam bide oradaki gönüllü teröristleri düşün sayı baya fazla 1.000 kişi eksilince nasıl alıyorsun oraları ??? ayrıyetten biz direk afrin merkeine girsek dağları tepeleri kim temizleyecekti böcek ilacı sıkınca giden haşereler gibi gitmiyorlar en garanti olan yolu seçtik dağları tepeleri temizleye temizleye merkeze gidiyoruz kökünü kurutuyoruz

rst

1141 deniliyor ozaman şimdi afrin alınmalıydı

TÜRK MİLLETİ

ağlayın lan terörist sevdalıları, ağlayın.. it sürünüz geberip gidiyor.. siz sırtınızı kafirlere dayadınız, onlarda size böyle bi güzel dayadı..... ALLAH BİRDİR ORDUSU TÜRK'TÜR..

Misafir

ALLAHINA PERGAMBERİNE İTAAT EDEN HERKİM DİNİNE İNSANLIĞINA İMAN,İNANÇ İLE TOPRAGINA BAĞRAĞINA EZANINA VE TÜM MUKADDESATA BAĞLI ATALARIMIZIN ESERLERİNE VE EMANET BÜTÜNLÜĞÜNE SALDIRAN İSRAİL,ABD,İNGİLTERE,ŞER ODAKLARINA HADDİNİ HUDUDUNU BİLDİRMEK İÇİN İKTİDAR ÇATISI ALTINA HERKESİMİ İÇİNDEN CEVHERLERİMİZİ ÜLKESİ VE ULUSU ADINA TOPLANMASINI BESARETİM GEREĞİ DAVET EDİYORUM.ÜLKEMİZ ANCA CUMHURUMUZUN İFADESİNİDE DEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM İRİ OLMAK DİRİ OLMAK BİR OLMAK TEK VATAN TEK BAYRAK DEMESİ UYAN EY AZİZ TÜRK MİLLETİM DIŞ GÜÇLERİN MAŞASI KAŞESİ TURKİYENİN ÇIKARLARI DIŞINDA OLMAYIN..CANIMIZLA MALIMIZLA HERŞEYİMİZLE GELECEK TURKİYE İÇİN EL ELE ELDEN ELE 2070 YILLARA...

oflu

1141 cehennem odunu,arzı mevud yolunda yerlerini aldılar,orada yahudileri beklesinler artık..

Burdayiz.

Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın, dosta güven, düşmana korku salsın, kimle dostluk yapacaklarını öğreteceğiz.

  • 1