BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Afrin'de kaç terörist öldürüldü ? Beş köy daha temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1829 olduğunu duyurdu. Öte yandan TSK ve ÖSO, Afrin'in güneybatısındaki Tell Dilur köyünü teröristlerden temizledi. Afrin'in kuzeyindeki Bülbül beldesine bağlı Mikdad, Ali Racu köylerinden sonra Sarı Uşağı ve Rahmanlı da YPG/PKK-DEAŞ'tan kurtarıldı. teröristlerden arındırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Savaş bölgesinden uydurulan yalanlar

Efrin demenden belli kafandaki görüşün ne olduğu. Bir terörist görüşün veya bir ajan grubunun propaganda neferlerindensin, belli ki. Bak sana bir tavsiye, çok uzun yazma boşuna. İlk cümleden neci olduğun anlaşılıyor. Daha az yazı ile de aynı parayı verirler sana. Hadi naş..

Misafir

Efrin demenden belli kafandaki görüşün ne olduğu. Bir terörist görüşün veya bir ajan grubunun propaganda neferlerindensin, belli ki. Bak sana bir tavsiye, çok uzun yazma boşuna. İlk cümleden neci olduğun anlaşılıyor. Daha az yazı ile de aynı parayı verirler sana. Hadi naş..

Savaş bölgesinden bildirilen gerçekler

Efrin’deki savaşta Türk ordusuna DAİŞ ve EL Nusra komuta ediyor ...Şu an Efrin’deki işgal girişimini sürdüren Türk ordusunun komuta kademesi sözde RTE, Hulusi Akar, İsmail Temel değil, DAİŞ ve El Nusra çetelerinin emirleridir. Yani Türk milletinin “mehmetçiği” şimdi çetelerin emir komuta kademesindedir. Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Temel ise DAİŞ çete şebekesinin halifesi Ebu Bekir Bağdadi’nin emir erleri konumuna düşmüş durumdadır. Bu durumu gören ve rahatsızlık duyan bazı Kemalist ve laik subaylar, durumu açıktan ifade edemeyince CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmişler. Kılıçdaroğlu da iki de bir “Afrin operasyonunu destekliyoruz, ama uzamasın. Suriye rejimi ile görüşülüp halledilsin” diyerek kendisine iletileni anlatmaya çalışıyor. Ama sonuç nafile. Çünkü Türk ordusu, Efrin’de sadece bataklığa değil, aynı zamanda da çetelerin ağına düşmüş durumda.

Misafir

hiçbir şey birbirine karışmadı..yalan söylüyor ve yanlış yönlendirme yapıyorsun.ortada bi tane cumhuriyet var oda muz değil.ancak senin gibiler rüyalarında muz görmek isterse görebililer engel yok..güzel güzel yersin!hemde..

Misafir

Bak misafir senden analist olmaz senden vatandaş olmaz burası Erdoğan'ın değil bizim cumhuriyetimiz Erdoğan da başkomutan

Misafir

erdoğan ın ve politikalarının yanında ve arkasında olanlar vatansever ve kahraman;karşısında olan herkes,onlara göre ;terörist,hain,terörist sevici oluverdi.erdoğan ın muz cumhuriyetinde,herşey birbirine karıştı.hainler emin,eminler hain oluverdi.suçlular masum,masumlar suçlu oluverdi.kıyamet alemetlerinden olsa gerek.

mergen

bu mundarlar ölmeye çok meraklı çekin gidin haybeye ölmeyin,sizmi kaldınız devlet yenecek ki o devletin adı türk.

usta

ALLAH mehmetciğimizin yar ve yardımcısı olsun onları kanatlarının altında saklasın

beyler beyi

böyle haberleri okumayı çok seviyorum.allah geberenlerin sayısına bereket versin.allah gebertenlerden razı olsun

  • 1