BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43

Afrin'de dünya harp tarihinde nadir görülen olay

Terör örgütü YPG/PKK’nın Afrin’e mühimmat ve terörist taşıyan 30-40 araçlık konvoyunda en kritik iki aracı İHA’lar işaretledi, Fırtına obüsleri milimetrik atışla vurdu. Hareket halindeki hedefe başarılı nokta atışı için “Ciddi bir hesaplama ve beceri yeteneğinin göstergesi. Harp tarihinde nadir görülür” denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Kimse seni, memnun veya ikna etmeye çalışmıyor. Ortadaki hadiseye bakılacak olursa hakikat kendini gösteriyor zaten

Misafir

kendi kendimi ovme operasyonu psikolijik harbin en buyuk parcasisidir, saddam duserken onun bir bakani vardi tv lere çikan al sahaf bizimkiside o duruma benziyor.

Misafir

SEYYİT ONBAŞI'nın torunları onlar.

Misafir

bu Kürt ölümlerinin bu ülkeye faydası asla olmayacak yazık çok yazık ama iş işten geçmiş olacak bu akp ve mhp ülkeyi bölmeye sürükledi

Misafir

AMERİKA VE RUSYA GİBİ KAFİR ÜLKELERİN YAPTIĞI GİBİ ÇOCUK , YAŞLİ, KADIN VE SUÇSUZ DEMEDEN BOMBALASAYDI SENİN DEDİĞİN GİBİ BİR HAFTADA BU İŞ BİTMİŞ OLURDU .SENİN GİBİ VİCDANDAN YOKSUN KİŞİLER BUNU ANLAYAMAZ.SEN ZALİM VE KAFİR DEVLETLERİN LEHİNE YAZMAYA DEVAM ET EN İYİSİ.

Misafir

Kürtlerin ne timsah ne'de çakkal taburu var. Bir keleş ve bir de canı var. Onu'da Allah isterse alacak.

Misafir

Bunda şaşılacak bir şey yok; Biz bunu tarihte bir çok kez yaptık.. Şimdiki kahramanlarımız da yaparlar.. Onlar Seyit Onbaşı'nın torunları...

salhor

Milimetrik ne demek? Bir derecelik açının 1/16'sına milyem denir ve topçular, bu hesapla atış yaparlar. Allâh'ın izniyle bir düzeltme atışı akabinde l2'yi daima vururlar. Allah muzaffer etsin ordularımızı.

reisse

ver gazi salla yalani nasil olsa yutacak mal cok icimizde

Misafir

karşımızda düzenli ordu olsa İşimiz zor diyen hainler var. Düzenli ordu olsa vurur geçeriz bu çakallar sivillerin arkasına saklanıyorlar

Mert toker

Karşımızda abd militanları var. Abd nin eğittiği bir ordu var. İnşallah 20bin tane gebertir ve abd nin kapısına leşleri koyarız.

Farabi

Yaw,katsinizda ciddi,duzenli,guclu bir ordu yokki.Bir avuc capulcu var.Artik TSK bunlarida yenemezse,neden besliyor koskoca devlet bu orduyu? Ciddi,guclu,duzenli bir orduyla savassak,bek sansimiz yok gibi gorunuyor bu durumda.Hani,koskoca bir adam,bir cocugu doverde onunlada ovunur ya,onun gibi bir sey degilmi bu simdi?

tacettin

rabbimiz mehmet çiklerimizi koru afiyet ver onlara dinsizler guruhuna karşı üstünlük ver aminnnn

Misafir

"Güvenlik kaynakları, hareket halindeki bir hedefin sabit mevziden topla nokta atışı yapılarak vurulmasının ciddi bir hesaplama ve beceri yeteneği istediğine dikkat çekti..." Ordunun işine birileri burnunu sokmaz,hiyerarşik yapısını ve disiplin anlayışını bozmaz ise sonuç elbette bu olacaktır.

Misafir

Helal olsun ellerineze sağlık Allah hepinizi korusun bu yetenek ordumuzun Devletimizin becerisidir

BAŞARI VE LİYAKAT!....

ALLAH ONLARI KORUSUN.İŞTE LİYAKAT BUDUR.SORU ÇALINARAK BİR YERLERE GELSELERDİ TÜM BUNLAR BİR HAYALDİ.O NEDENLE TÜM KADROLARA LİYAKAT ESASLI ELEMAN ALIMI ÇOK ÖNEMLİ.

Misafir

sakarya 122mm ÇNRS vurlmadimi o hedefler,yeni gelistirilen güdümleme sistemi ile vuruldu deniliypr bircok askeri sitede.

Misafir

Rabbim ordumuza güç versin.maneviyat orda iman orda allahin sancaginin hakim ve daim olduğu büyük turkiye yenilmez.ehli küfür allahin gadabina düçar olacaktır.

tim

TSK Mehmetciklerimiz dünyanın en iyi ordu ve askerleridir

Misafir

Afrine gidip temizledikten sonra herseyi dunyanin gozu onune serip iyice bir rezil etmek lazim

  • 1