BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61

Afrin operasyonu işte böyle başlayacak! Askeri kulisler...

Cumhurbaşkanı Recep; Tayyip Erdoğan'ın "her an başlayabilir" dediği Afrin operasyonu planının önce ÖSO, ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Suriye’ye girmesi olduğu iddia ediliyor. Diğer senaryoya göre ise önce hava sonra kara harekatı olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
O.Ö

BU OPERASYON MUTLAKA YAPILMALIDIR.Ancak .Böyle gün ,dakika verilerek operasyon mu olur.Orada abd ile çarpışılacak , bu operasyon çok önce yapılmalı idi çok zayiat veririz çok.ÜLKEMİZE SIĞINAN SURİYELİLERİN , GENÇLERİNİ DE EĞİTİP AFRİN E GÖNDERELİM ÖSO YA KATILIP ÜLKELERİ İÇİN SAVAŞSINLAR.

misafir

afrin vurulamayacak uzaktan top atarsın o da masraf...suriyenin hava sahasını kullanarak nasıl vuracaksın suriye ve rusya buna izin vermez, kara harekatında ise askerimizi ne bekliyor biliyor muyuz...macera ve hamasetle iş yürümüyor gerçekçi olun artık

Misafir

afrin ve menbiç (fıratın batısı) tamamen alınmalı.

Misafir

Bu nasil habercilik anlayisi??? Yani bizim basin kadar som agizli gizlilik nedir bilen baska basin var mi acaba bence operasyon dosyasi ypg pyd pkk her ne halt varsa onlara iletilmeli. böylece onlarda tam bilgilensinler...:)))

İNCİRLİK'İ KAPATIN......

ÖNCE İNCİRLİK HAVA ÜSSÜNÜ BİR KAPATIN,TAM ORTADA KALAN AFRİN'E İKMALLERİ BURADAN BAŞKA YAPACAKLARI NERESİ VAR?

KABAK GİBİ ORTADA.....

ABD ARTIK BİZİ HİÇ KANDIRAMAZ AMA KANDIRDIKLARI SAF TOPLULUKLAR HALA VAR.BÜYÜK İSRAİL'İN PİYONU OLANLARIN ANLAMASI ÇOK UZUN SÜRSE DE ABD'NİN BARZANİ'YE YAPTIKLARINI BİLE GÖREMİYORLARSA ARTIK YAPACAK BİR ŞEY KALMAMIŞTIR.

ADANALI

OPERAASYONA KATILACAKLARIN İSİM VE ADRES LİSTESİNİ HATTA TELEFON NUMARALARINIDA YAZIN TAM OLSUN ZATEN OYUNCAĞA DÖNDÜ AHA GELDİK AHA GELİYOZ VS VS

Farabi

Hersyi detaylariyla aciklayinda adamlar onlemini alsinlar onceden.Geri zekalimisiniz nesiniz olm? Bir gece ansizin vurmak lazim,o kadar.Geliurum,gelecegim falan demeden hemde,ansizin.

dd

ABD asıl kozunu hala elinde tutuyor ama hükümetümüz farkında değil. Zarraf davasında bankalarımıza milyar dolarlarca ceza kesildiğinde Türkiyedeki bankacılık sistemi bir gecede felç olacak. Türk ekonomisini ayakta tutan sektörlerin bankacılık ve inşaat olduğunu bilmeyen yok herhalde.

Misafir

yaw he he icinde icinde

21

operasyonun başarısı için mutlaka esadla işbirliği yapmalıyız ancak bu şekilde abd devre dışı kalır rusya,iran, esadla beraber türkiye ye destek verse türkiye bu işi 2 günde bitirir yoksa el bab gibi uzun sörer ve hem madi hem manevi kaybımız çok olur mutlaka esadla işbirliği yapmalıyız herşeyden önce türkiyenin menfaatini düşünmeliyiz

murat

ya başka senaryo plan varsa onu da yazın.böyle stratejik şeyler basit de olsa yayınlanmamalı.nerden nasıl gireceğini ordumuz bilir.ifşa etmenin anlamı yok

mesut

bence geç kalınmış bir operasyon olur ama Allah yardımcımız olsun.

Numan Benek

uralım vurmasına da;önce teröristlerin ikmal yolunu kesmemiz lazım.Neresi orası:İNcirlik... Bu bölgede uçak uçuramıyoruz.Hergün ABD buradan malzeme taşıyor teröristlere.İncirlik kapatılmalı,Kürecik Radar üssü köreltilmeli... Aksi halde tuzağa çekilmiş oluruz Allah muhafaza etsin.

  • 1