BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05

Afrin neye gebe!?

Büyük olaylar ve devrimler öncesi sancılı bir dönemin yaşanması sosyoloji biliminin gerçeklerinden birisidir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Dünya görüntüyle çalkalanıyor!.. Trump Tayyip'e arka çıktı!......... Suriye'de Kürtlere karşı kimyasal silah kullanıldığına sanmıyorum dedi!.

alara

yahu abartmayın, Türkiye için böyle bir harekat seferberlik gerektirecek bir şey değildir, vatandaş jest yapıyor askeriyede jeste teşekkür ediyor öyle bir anlatmışsın ki sanki askerin yiyeceği içeceği yok, vatandaş evinden gönderiyor, bu bizi zavallı gösteriyor.

Misafir

anadolu halkı kim? Türk değil mi? Ağzınızdan Türk kelimesi çıkınca dinden mi çıkıyorsunuz ???

Misafir

çanakkaleden sonra padişahın davetiyle İstanbul haçlılar tarafından işgal edildi... Ta ki Atatürkün kurduğu Kuvvayı Milliye orduları tekrar geri alıncaya kadar...

Misafir

çanakkale var ama İstiklal Harbi yok öyle mi?

hakkı

ORDU MİLLET İŞTE TÜRK MİLLETİ budur. bu yazıdan bir şey anlamayanlar ve farklı yerlere çekenler. sizden bir yol olmaz.

Misafir

senin beklediğin devrim müslüman kardeşler ve işid devrimi, ama boşuna bekliyorsun, burayı tük devletini atatürk ve türk çocukları 7 düvelle savaşarak kurdu, dünyanın işidi-el kaidecisi-ihvanı ve cümle tarikatçi dinci sapıklar gelse bu devleti yıkamaz...

Misafir

çanakkalede türk çocukları şehit olup haçlıları istanbula sokmadılar, ama padişah ve satılık ekibi tek kurşun atmadan istanbulu haçlılara teslim etti. Mustafa Kemal ve yanındaki milliyetçi subaylar ve türk çocukları anadoluyu ve istanbulu tekrar fethettiler..

Misafir

Türk Milletinin Kurtuluş Savaşını yok sayan zihniyet... sizden bir yol olmaz...

Misafir

Kılıçdaroğlu: Yüzde 47'yi aşamıyorlar... Erdoğan'ı seçimle indireceğiz

Erol Baron

TC bu coğrafyada 50 yıl savaş istemiyorsa Arfin hemen, 100 yıl savaş istemiyorsa, Menbiç gelecek ay tüm mikroplardan temizlenmeli.

  • 1