BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.481,35

Afrin harekatı başladı! Türk savaş uçakları terör hedeflerini bombaladı

Ve Afrin harekatı başladı. Erdoğan'ın bugün Kütahya'da sarf ettiği ''Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek.'' sözlerinden sonra harekete geçildi. Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütleri PKK/PYD ve DEAŞ hedeflerine karşı Türkiye'nin başlattığı Zeytin Dalı operasyonu için düğmeye basıldı. Suriye sınırında savaş uçakları terör hedeflerini bombaladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
İT'SİZ KERVAN OLMAZ

BU KERVAN 16 SENE'DE ÇOK İHANET, ÇOK HAİNLİK GÖRDÜ, ÇOK BADİRELER ATLATTI. BU KERVANIN 16 SENELİK YOLCULUĞUNDA ÇOOOOK ÜRÜYEN OLDU "İT'SİZ KERVAN OLURMU? SÖZDE AYDINLAR,KUYRUKLU PKK MIKIR'LARI,FETOŞ'ÇULAR VS VS .BU KERVAN KUTLU KERVAN HER CİNS İTE HOŞT DEMEYİ İYİ BİLİR .BU İT'LERE RAĞMEN BU HAREKAT'TA BAŞARIYLA TAMAMLANACAK İNŞALLAH

ozan

Anamizin duasiyla gelir hocanin selasiyla gideriz....

İt'siz kervan olmaz

Kervan'a 15 ürüme!herhalde bu ürüyenler pkk lı kuyruklu KUYRUK'LU MIKIRLAR

vatandaş

Devletimizin,askerimizin her daim yanındayız.Allah düşmana fırsat vermesin,kıyamete kadar ordumuza güç kuvvet versin.Sağlıcakla görevlerini tamamlasınlar,Allaha emanet olun.

Misafir

Way arkadaş şu aşağıdaki yorumlara 16 ve 15 gibi olumsuz tıklanma olmuş. Olumlu nerdeyse hiç yok.kimler takipediyor lan bu siteyi . Sanırım şeytanın uşakları şeytanın gayrimeşru çocukları heryerde.

Aziz Yakut

Allah ordumuzu zafere ulaştırsın inşallah . Müslüman Ülkemize askerlerimize zeval vermesin inşallah amin.

Misafir

Şuan içimde coşan bir dileğim var, Amerikan askerlerinin ölmesini Amerikaya askerlerinin cenazelerinin gitmesini istiyorum yada hangi kalleş ülkenin orda askeri varsa (amin) Yarab ordumuzu muzaffer eyle, tek birsinin bile burnu kanamadan vatana geri dönsünler inşallah.

Yavuz

Allahım ordumuza zayiat verme, onu muzaffer eyle,bölgemize barış ve huzur nasip eyle.

İt'siz kervan olmaz

BU KERVAN 16 YILDIR NE HAYİNLİKLER GÖRDÜ,NE İHANETLER YAŞADI ÇOK BADİRELER ATLATTI.BU KERVANA HERZAMAN "ÜRÜYENLER"OLMUŞTUR. BU KERVAN BU YÜKÜDE OMUZLAYACAK ÇAĞDAŞ LAR,MIKIR'LAR,FETOŞ'ÇULAR ÜRÜYECEK

Misafir

İç huzuru kontrolu bu gunlerde çok önemli olabilir...tüm düşmanlar rahatsız...iç dinamiklerle çalışiyor olabilirler...iç huzurda dört göz olmalı

vatandaş

Savaşı sevmiyorum ama madem başka yolu yok girdik Allah tüm mehmetçikleri ve ülkemizi korusun, yardımcısı olsun. İnşallah en kısa sürede biter hiç bir masum sivilin ve mehmetçiğin kılına zarar gelmez.

Misafir

SU BEGENMEME ICONUNA BASAN 4 KISI TURKİYEDE YASIYORSAN ALLAH CEHENEMDE YAKSIN SIZI

Fatih cem

Yaşa recep tayyip erdogan yaşa, adın yazılacak afrin dağlarına

Misafir

Bu ülke de yaşayan ,ekmeğini yiyen,havasını soluyan ne kadar hain varsa Allah belasını versin

MYTEK

RABBİM ORDUMUZU MUZAFFER KILSIN.YAR VE YARDIMCISI OLSUN ASLAN MEHMETÇİKLER

Metehan

Söz konusu vatan ise gerisi teferruat tir. Allah askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin.

Misafir

siyonizm ve emperyalizme karsi allah askerimiz ve ulkemizin yanindadir ulkemiz kisa surede afrinden munbice kadar olan alani ilhak etmelidir

Kadir

Ya Allah yaa Bismillah

Nurun ala nur

Allah in izniyle ordumuz pkk pyd ypg deaş hepsi nasil temizlenir dunya ya gosterecek.

Sabri

Allaha emanetsin Mehmetçik. Hem Türkiye nin hem İslam aleminin kahramanisin. Allah yardımcıniz olsun.

Misafir

Rabbim Türk ordumuzu ve milletimizi korusun

Misafir

Ancak 100 kilometrelik sınır bölgesini kontrol eden Türk ordusu ne zamana kadar orada kalacak? IŞİD yok edildiğine göre Türk ordusu neden oralarda duruyor?

Misafir

TÜRK ASKERİNE ALLAH YARDIM ETSİN...

pii

hay maşallah. rabbim türk milletini, türk askerini daimi muzaffer eylesin. kahraman mehmetçik kalbimiz seninle, allah'a emanet ettik sizleri. muzaffer olmak yakışıyor bu millete.

cnr

Allah yardımcınız olsun