BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05

Adnan Oktar'ın nasıl mason olduğu ortaya çıktı

Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğu ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki Adnan Oktar'ın o belgeyi nasıl aldığını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
güney baltali

onun icin bizim memleketi karistiri yor lar nekadar yahudi varmis türkiyede aha sana örnek süp kilikli Adnan oktar kedicikleri varmis karektersiz serefsiz

dogu sen

bu bence insan degil bir pislik vatan haini karektersiz

mesut atli

lutfen teroristler ile cemaat kavramini birbirine karistirmayalim azicik islami bilgisi olan insanlar adnan oktar in ne hoca ne de cemaat olmadigini bilir.

Misafir

masonmu,fasonmu bize ne.

Misafir

diğer cemaatler isimleri yavaş yavaş çıkıyor çıkacak fetö, furkan ... arkası geliyor :) hepsini katmıyorum diğerleştirdiklerimi katıyorum

MASONLUĞU KÖTÜLEYEN ADNAN MASON OLDU

HERKES DÜNYADA YAPTIKLARININ HESABINI AHİRETTE VERECEK.BUNDAN KAÇIŞ YOK.ALLAH'DAN(CC) KORKMAZSAN DİLEDİĞİNİ YAPABİLİRSİN.ALLAH İNSANI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.AMİN.

Misafir

diğer cemaatler= fetö, furkan vakfı, a.oktar ... yakında eklemeler devam eder :)

Misafir

Insanlarla eylendigini sanan OKtar simdi iyi düsünsün.

SAMET

BU ADAM İÇİMİZDE YAŞAYAN TÜRK DÜŞMANI.BÖYLE PİSLİKLERİN İÇİMİZDE YAŞAMAYA HAKLARI YOK. BÖYLELERİYLE HAVAYI ALMAKTAN TİKSİNİYORUM

SAMET

BU ADAM İÇİMİZDE YAŞAYAN TÜRK DÜŞMANI.BÖYLE PİSLİKLERİN İÇİMİZDE YAŞAMAYA HAKLARI YOK. BÖYLELERİYLE HAVAYI ALMAKTAN TİKSİNİYORUM

ece

Ortaya mı çıktı? Mason olmadığını bilmeyen yoktu ki!

Misafir

Bu Delinin Arkasına Takılanlara Allah Akıl fikir versin

Misafir

bu haber ile,bu yorum ne alaka...

Misafir

Bild Gazetesi'nde Gülşe’nin ailesinin “Erdoğan destekçisi” olduğunu iddia ederek Mesut Özil’in AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'la seçim propagandası fotoğrafı çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğunu öne sürdü.

Veli Ay

Yahudi, mason, sapık, it her pislik var... Lânetlik..

Misafir

herif kendi kanalında aldım, tebliğ için kabul ettim diyo, sen yok öle bişey diyorsun. hay şaşkaloz hay. bu senenin şaşkalozu sensin heralde :)

Misafir

diğer cemaatlerde böyle bir olay yok, iftira atma !

sırada kım var soyluyorlar

sırada kım var soyluyorlar

SAZİYE

NEDENMİ SIRA ADNANIN PARACIKLARI

belkis lale

anadolunun sıradan bir köylüsü bile bu adamın mason olduğunu bilmesine rağmen hükümet bu güne kadar neden bekledi ? asıl araştırılması gereken budur

sade vatandaş

şu haber siteleri de salağa yatmayı iyi beceriyor. yahu adam açık açık bunları yaptı diğer cemaatlerde aynı şekilde. bunları gözümüze sokarak yaptılar şimdi de sanki gizli gizli yapıyorlar gibi imaj veriliyor. çok şükür hafızamız geçmişi gördü dağılın :)

Misafir

adnan oktar 1 milyon 50 bin euro vererek 33 dereceden mason olmuş.ne kadar komik.hem masonları örgütlü düşman diyor, hem de parayla 33 derece masonluğa yükseldiğini söylüyorsunuz.masonlar türkiye ye düşman örgütse;dikkatli,titiz,gizli veya örtülü,kılı kırk yaran bir faaliyet göstermezler mi?para vererek 33. dereceye yükselen birinden nasıl faydanacaklar?bu işler para verip satın alma ile olursa,masonluk karşıtı; devlet,kişi ve örgütler içlerine sızıp onları kullanmaz mı?bu masonlar aptal mı?acemice bir senaryo uyduruyor,senaryonuzda kendinizi ele veriyorsunuz.sözde 15 temmuz darbe senaryosu da böyleydi.yalanınız ortaya çıktıkça yeni senaryolar uydurdunuz durdunuz.elinize yüzünüze bulaştıracak,foyalarınızı ortya dökecek senaryo uydurmadan harbiden söyleseniz bu kadar komik olmaz, belki size ikna olan kitle elde ederdiniz.hay, şaşkalozlar hay!

gerçekler

Bazı gizli gerçekler vardır aslında hepsi bilir ama susarlar. Masonluk aklınıza gelmeyecek kadar yayılmıştır, aklınıza gelebilecek tüm şirketlerin üst düzey yöneticileri tamamına yakını masondur, mason olmazsan oralara gelme şansın zaten yoktur. Seni okuldan alır, yetiştirirler ve çok hızlı yükseltirler. İş çevresinde duyarsınız bu adamın nasıl bu kadar hızlı yükseldiğini anlayamadık diye, işte o zaman anlayın ki masondur yada ailesinde büyük mason vardır. Herkes bilir, siyasiler de bilir ama konuşmazlar. Sadece icazet alırlar.

tepe

bugüne kadar neden kimseden ses seda cikmadi acaba??

  • 1