BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58

Adnan Oktar'ın İsrail bağlantısı! Adil Serdar Saçan her şeyi anlattı

KAMUOYUNDA 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik 1999 yılında düzenlenen operasyonun başında bulunan dönemin İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, bugün düzenlenen operasyona ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
VATAN

oktay babuna olayında yurtdışına gönderilen 100bin ünite kandan sonra türkiyede çeşit çeşit genetik hastalıklar ortaya çıkmaya başlamıştır. bugün şeker hastası olmayan kanser olmayan kaldı mı ülkemizde? çocuk sayısı düşüyor, kadınlarımız doğum yapmakta zorlanıyor sezeryan doğumlar patladı. türk milletinin genomuna yönelik bir saldırı yapıldığını düşünüyorum.

Misafir

Vay be birileri 19 yıldır israilin adamına dokunmamış, enteresan....medyamız da artık çok yakışıklı.

İNŞAALLAH MAŞALLAH

OPERASYONU YAPANLARA MAŞALLAH MAŞALLAH.İŞLEDİKLERİ SUÇLARIN HESABI SORULUR İNŞAALLAH.

Misafir

Aynen. Hic cekinmeden, cesaretle, ic ve dis tum kenelerin tek tek iflahi kesilsin. Yillardir dinimizle ve milli degerlerimizle gozumuze baka baka dalga gectiler ve bizim "medeni" kanunlarimizin ardina sigindilar. Ama artik yagma yok.

ender

Çok bile yaşadı bu insan müsveddesi tam bir virüs ve YÖK edilmeli

Misafir

HER ÖRGÜT DIŞ DESTEKLİDİR DESTEK ALAMADAN BARINAMAZ GÜÇLÜ OLAMAZ BUDA ÖYLE

FİTNE

Yeryüzünde Ahlakı bozmak, aileleri dağıtmak için her yolu kullananlara lanet olsun.

Muhsin Töre

ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ: Villarının bahçelerindeki gizli ve saklı özel bölümlerde silah, mühimmat ve belge depoları var. Şantaj kasetleri ve İsrail'e verilen devlet belgeleri vs. Çok titiz araştırılmalı.

necmi

Tek kelimeyle İSRAİL i yeryüzünden kazımadan islam alemine özelde bize rahat yok çok basit şeytanın başı İSRAİL dir

Misafir

adil efendi adnan oktar ozamanlar isteklerini yerine getirmedimi yoksa alemlerine seni dahil etmedimi seninde ne halt olduğunu biliyoruz biz

Misafir

ADAM KENDİSİNE KRALLIK FUHUŞ ÇETESİ KURMUŞ RESMEN PARALAR SİLAHLAR KADINLAR LÜSK HAYAT HERŞEY VAR ARKASINDA BİR GÜÇ VARMIŞ DEMEKKİ

  • 1