BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Adnan Oktar'ın gözaltı görüntüleri ilk açıklama geldi

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve destekçilerine yönelik sabaha karşı operasyon başlatıldı. Emniyet, 5 ilde başlatılan operasyonun 235 kişi hakkında olduğunu bildirdi. Adnan Oktar, operasyonla ilgili yaptığı ilk açıklamada "Kırgın değilim ama şaşkınım" dedi. Oktar'ın gözaltı görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde Oktar ellerinde kelepçeyle görülüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 58 Adet Yorum
Misafir

Adnan ne taşırsa kediler onu taşıdı.Kullandı kadınları pis emelleri için.Ülkeyi kirletti oyun oynadı sattı rezil etmekti amaçları ülkeyi bölmekti.Kendileri dağıldı nihayet.Hayellerini kedileri ile şeytana uydu.İslama ters yaşadı.Şeytana uydu şeytana bile papucu ters giydirdi.Ne oldu şimdi? Allah'ı anmak inşallah maşallah diyerek sahte müslümanlık sergileyerek kimi kandırabildi.Ömür boyu bu ülkeye yaşattıkları için Allah ona rahat gün yüzü göstermesin.Pavyonculuğu İslam dini ile karıştırdı.Rezilliğin böylesine dur dendi sonunda.Ömür boyu hapis yatarlar İNŞALLAH MAŞALLAH

Koray

Adnan Oktar denen sarlatanin gerçek soyadı Gerez. İsrail casusu bir. yahudi !

vatandaş

pis sapıklar Allah sizleri kahretsin. İslamı kirlettiniz.

misafir

Mossad'a rağmen operasyon yapılıyorsa, bu saatten sonra dokunulacak çok yer var demektir.

Misafir

PEKİİİ FETHULLAH OLDU FETÖ..BU ADNANIN NE OLUR ÖRGÜT İSMİ--- KEDİCİK ÖRGÜTÜMÜÜ---ADOŞ TERÖR ÖRGÜTÜMÜ MU OLUR

misafir

güzel görüntüler..........

halk

wallah ilk defa ak pe hukumeti iyi bir is yapti tebrikler

Misafir

islamı kullanan diğer tarikatlar neolcak yurtlarında çocukları istismar eden diri diri yakan tarikatlar neolcak

ZirKonyum

chp nin her alanda bir militanı var.Bu adnan da İslami değerleri hafife almak için kurgulanmış bir deyyusss. Kargaşanın talanın hortumun merkezi olan chp nin paralı askeri.

Misafir

fetö işidir adnan oktar,fetö işidir.sıkışan üzerine suç almıyor, fetö işi diyor,suçu fetö ye atıyor.115 erkek çocuğu tezavüz eden sapık fetö işi dedi.belki yırtacak.sen de fetö işi dedin mi belki yırtarsın adnan oktar.

Delibalta

Oğlum ingiliz istihbaratı karıyla kızla göbek attığınız için mi size operasyon yapıyor namıssızlar bari iyi bir yalan bulaydınız

münafık

Şu ingiliz derin devletine 'Allah razı olsun' diyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım.:)) nasıl bi münafık yaratıktır bu yahu.

mniksek

ADNAN OKTAR DENEN ŞARLATAN İÇİN GEÇ KALINMIŞ BİR OPERASYON, İŞALLAH SAVSAKLANMAZ ŞARLATANIN NE YAPTIĞI MEYDANA ÇIKAR HAK ETTİĞİ CEZAYI ALIR...

Misafir

Mehdi içerde hahah allah kurtarsın.. :)))

Misafir

Bu tür mahlukların bu zamana kadar elin, kolunu sallaya sallaya , proğram yapması hayret vericiydi. Bu tür şarlatanlara müsaade edilmemeli.

isar

Tam 16 yıl geç kalınmış bir operasyon bu. Yeni asya grubuna sızarak orayı tamamen ele geçiren fetöcülere ve süleymancılara sızarak orayıda kısmen ele geçiren diğer fetöcülerede operasyon yapılmalı.

Misafir

İslami kesimde yeni tasviye derken? Adnancılar mı islami kesim? Cahil cühela takımı

ESKİ BİR KEDİCİK

sayın hocamız yıllarca evinde el bebek gül bebek beslediği kediciklerini bırakıp nasıl kaçabilir. inanmıyorum. benim tanıdığım bildiğim hocam kedilerini asla bırakıp kaçamaz. ince ruhludur o , kadının ruhundan anlar. polis hocamıza iftira atıyor :( darvinizmi yıkan , evrimi teorisini çökerttiren hocamıza, türk emniyetine sızmış uganda derin devletinin siyahi ajanlarının bir operasyonu bu.

Misafir

Bu şizofren içeri alınıyorsa cübelide içeri alınmalıdır ikisi kedi köpek gibiydiler

Misafir

Bütün tarikatlar ve cemaatler kapatılmalı. Atatürkün yoluna dönülmeli.

Misafir

Bu herife İslam dini ile "bikinili ya da tangalı kadınların oryantal dansları eşliğinde inşallah-maşallahlarla alay ettiği için dayanamayarak "Hasan Sabbah'ın Alamut Kalesi Esrarkeşi" diye hakaret etmiştim...Mahkemelerden o güne kadar çok büyük paralar kazanmış ve beni de mahkemeye vardi...Ne yazık ki kanun bu kadar kötü bir adam müsveddesini koruyordu...Sonuçta ceza aldım,ertelendi.Karardan sadece 1-2 gün sonra bir psikiyatri hastasının(paranoid şizofreni tanısıyla askerlikten çürük raporlu) kendisinin dava açamayacağı,avukat tutamayacağını ancak vasi tayin ederek hak arayabileceğini değerli bir hakim ortaya koydu da davaların hepsi düştü...

Misafir

Ingilizler tr'de ki islam dinini asagilayan bir fuhus cetesiyle neden ilgilensinler ki... bir turlu cozemedim, cozen varsa beri gelsin...

Misafir

İftira atmak çok büyük günah.O zaman bende diyorum ki sen bu yorumu yazan zat, vatan hainisin.Oldumu

Menzil Operasyonu

İslami Kesimde yeni Tasfiyeler ile Menzil Tarikatı şeyhi Seyyid Abdulbasid El Hüseyni'nin önü açılıyor

EDEN BULUR

MAŞALLAH , MAŞALLAH , MÜEBBET YERLER İNŞAAALLLAHHHHH... BİZ ALLAH CC KADAR SABIRLI OLAMAYIZ, RABBİMİZ ÇOK FIRSAT VERDİ BUNLARA , BELKİ DÖNERLER , DİNE VERDİKLERİ TAHRİBATI TELAFİ EDERLER , DOĞRU YOLA GELİRLER , BELKİ TÖVBE EDERLER DİYE AMA, BUNLAR ALLAHIN DİNİNİ EMİR VE YASAKLARINI OYUN EĞLENCEYE ALDILAR , NEFİSLERİNE GÖRE YONTTULAR ,İSLAM AHLAKI ADI ALTINDA , İSLAMA AYKIRI İSLAMIN YASAKLADIĞI NE KADAR REZİLLİK VARSA HEPSİDE ZİRVE YAPTILAR. EEEE ! BU DİNİN BİR SAHİBİ VAR KEDİCİKLER ? İSLAMA VERDİĞİNİZ ZARARIN BİR BEDELİ VAR ! AMA EMİN OLUN DÜNYADA ÇEKECEKLERİNİZ AHİRETTE ÇEKECEKLERİNİZİN YANINDA SİVRİSİNEK ISIRIĞI BİLE DEĞİL. İÇERDE GERCEK İSLAMA DÖNERSİNİZ GERCEK İSLAM NEYMİŞ ÖĞRENİRSİNİZ ARTIK :)