BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Adnan Oktar'a İsrail'den gelen paralar! Kimlikleri tespit edildi

Adnan Oktar ve örgütüne dün operasyon yapıldı, mal varlığına el konuldu, şirketlerine kayyum atandı. Peki bu kadar parayı nereden kazandı? Posta Gazetesi Başyazarı Candaş Tolga Işık, Adnan Oktar'ın para kaynağını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
AKP İktidar Oldu, Böyle Oldu

Bazı sorular var: 1-Bu para yeni mi geliyormuş yoksa yeni mi fark edilmiş? 2-Aynı kaynaktan AKP'ye hiç para gelmemiş midir? 3-Adnan Oktar grubuna daha önce niye müdahale edilmeyip, bugüne kadar beklenilmiştir.

ecemnur

Biz Adnan'la kediciklerle uğraşırken Tren kazası unutuldu, Soma davasında suçlular berat etti, devlet tiyatroları kapatıldı,dolar 5 lira oldu.İyi uykular Türkiyem..

esen can

''Institute for Creation Research'' dan da deli paralar geliyor olabilir.Evanjelist ilişkiler araştırılsın.

Misafir

öyle olmuyor işte. Atatürkçülük kılıfı ile 10 yılda bir darbe yapan orduyu tasfiye edebiliyor musun? daha darbelere yardım ve yatakçılık yapan cehappe zihniyetini tercihinle sandığa gömemedin, zarar zıyandan bahsediyorsun.

sade vatandaş

bunları biliyordunuz da ne diye bu kahrolası cemaatler uzun yıllar zarar verdikten sonra bu işe dur diyorsunuz.Yıllarca devlet bu adama niye dur demiyo diye diye rezilliği seyrettik. Güzelim vatanın tüm ayarlarını bozdunuz ben daha ne diyem. bunlara göz yumanlar utansın.

Misafir

Cumhurbaşkanım 1- Berat Albayrak 2. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Yeni sistemle uçuşa geçeceğiz dediler. Bakın uçmaya başladık bile.

Misafir

Paravan şirketlere mi kayyum atandı?

  • 1