BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58

Adnan Oktar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Adnan Oktar soruşturmasında son dakika gelişmesi. Adnan grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Adnan Oktar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

mehdiymiş ne mehdisi lan. mehdilik diye bir şey yoktur. milletin kafasını bulandıran üçkağıtçı.

sebahattin dağüstü

noldu la mehdi bozuntusu ,ecükte sana benziyordu mehdi,noldu ,cacık oldun biden.gök kubbeyi yıkıyordun milletin başına,tısssssssssssssss,Türk Devleti büyüktür.

sedat

o villalar o lüks arabalar o kedicikler 3 bin beş yüzle nasıl izah olur

SAMET

O MELUN ADAM NEREDE ÇALIŞIYORMUŞTA AYLIK GELİRİNDEN BAHSEDİLİR.NE ZAMANDAN BERİ TEHTİT VE ŞANTAJ İLE ELDE EDİLEN KİRLİ PARA GELİR OLARAK KABUL EDİLİR OLDU.BASIN MİLLETİ ÇOK YANLIŞ BİLGİLENDİRME İÇİNDE

61

Aylık geliri 3500TL. Kendini akıllı zanneden bu zavallı insan müsveddesi milleti ahmakmı zannediyor. 3500 TL ile bu lüks şatafatlı hayat nasıl oluyor. Formülü söylede asgari ücretle çalışanlar refaha kavuşsun.

Misafir

bunca zaman neden beklendi bu adamın neler yaptığı yıllardır ortada konuşuluyordu uzun yıllar neden bu güne kadar beklendi

Misafir

Hı hı senin gibi hainler biliyor zaten bi..

BOZKURT

HER ZAMAN KEDİCİKLERLE Mİ TAKILACAKSIN? BİRAZ DA İÇERDE TAKIL, DÖRT DUVAR ARASINDA İYİ GELİR, DÜNYANIN HEP ÖYLE GİTMEYECEĞİNİ ANLARSIN BELKİ.

Misafir

OKtar'a taktılar.........Anayasa delik deşik OHAL’i kalıcı hale getirmekle eleştirilen yasal düzenlemelerin çoğu anayasaya aykırı.

Misafir

yok öyle deil..önce atatürk maskesi takıp soydular..şimdi de din iman diyerek yapıyorlar soysuzluklarını..yani anlayacagın seninkilerinde bunlardan farkı yok..al birini vur ötekine..arada sen gibiler de böyle tersinden eksik okuyup aklınca yorum yapıyorlar

Mehmet Uğuz

Diğer tarikat ve cemaatler'de kapatılmalı, Diyanet ve yüzbinlerce cami, 500 bine yakın hoca hafız imam kuran öğretici bu ülke insanlarının din ihtiyacını karşılamıyor mu. Bu cemaat ve tarikatlar paraya tuzak, para çoğalınca yoldan çıkıyorlar. Karı kız ayağı başlıyor sonra. Devlette makam mevki sevdası başlıyor sonra, ihaleler ticarethaneler başlıyor sonra, zekat fitre kurban - kurban derisi, hayır, yardım derken paraya para demiyorlar zıvanadan çıkıyorlar. Bir de yabancı bir örgüt idaresindeyse cemaat ve tarikatlar, ülkemizi soyup soğana çeviriyorlar, donumuza kadar soyup paraları yurtdışına kaçırıyorlar.

ali

serbest bırakılacaksa niye tutukluyoruz.polis alıyorsa delil var diye alıyor.

Misafir

Bu ülke ne çektiyse hep cemaatlerden çekti.. önce fetö hocanızı aldılar, şimdi adnan hocanızı.. bakalım sırada hangi hocanız var... KAPATIN TÜM CEMAATLERİ..... KURTULALIM...

Misafir

Bizim ulkede sanki insanin akli ile dalga gecer gibi olaylar yasaniyor.Ya arkadas bunun sahtekar oldugu belli zaten,peki ama niye 20 sene tv lerde coluk,cocugumuza bu kepazelikleri seyrettirdiniz,simdi anladiniz bunun sahte oldugunu veya daha onceden biliyordunuz da isinize mi geliyordu bu durum./normal bir insani bile deli eder bizde donen isler!!!

Misafir

adnan bu başlığa kanıp haberi tıklayanlar hava alır dedi

Bahattin

Maşallah maşallah maşallah

  • 1