BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85

Adnan Hoca Demirtaş'la ortak noktasını açıkladı!

Adnan Hoca, Demirtaş'ın politik söylemindeki kadın hakları vurgusuna dikkat çekerek bu tutumunu beğendiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
iqra

merak edilecek daha mühim şeyler olmalı.misal hava,su,esir,renkler,kokular....

hasan

bu genclerde 3 yil sonra da görmek isterim. ustaları gibi kandırıldık derler mi. tayyip bizi menfaatleri icin kullandı derler mi.

Kıskançlık Çirkinleştirir

Bazı kendini kamyon çarpmış tipler Kedicikleri eleştirmiş.Kendileri dünya güzeli ya..Kıskanmayın.

Hilal ***

İyice cozuttular günden güne daha çok cozutacaklar bu gidişle Kedicikler demiş, kediler gayet doğallar ne kadar sevimliler, bunların Allah vergisi hiç bir yanları kalmamış, 5 karış boya, her yer şişirme, o biçim bir dekolte ile çevir çevir dur, birde kıskanıyormuş millet, herkes kepazelik derken kulakları duymuyor heralde nerde kaldı din iman

Makul Vatandaş

Adnan Oktar'ın fikirleri hep iktidarda.Aklını kullananlar Adnan Hocayı tanıdıkça daha çok seviyor,sayıyor.

bediüzzaman saide kürdi

hewal Adnan oktar hoca büyüksün kadınlara yön,elik yobazların zulmü çok var fakirlikten dolayı özellikle köy ve ilçelerde bide medropoldeki piskopat ruhlu güya eğitimli cahillerle bağnazların kadınlara yaptıkları zorbalıkları kimse görmüyor başı açık yada kapalı onlar BİZİM BACILARIMIZ ANNELERİMİZ

diyarbakır21

Adnan hocaya laf atmayın lan şorbeciler kim güzel bir şey söylerse onu tasdik ediyor kötü bişi oluncada eleştiriyor bazı kundırlerde kalem tutmayı dahi bilmez ana avrat sövüyor yaygara çıkarıyor küfürbazlar xede ve çerdıkı bıra ver bike

Muhammed Ziya

Plajlarda bikinisiyle denize giren hanımlar şimdi kerhane kadınlarından daha aşağılık mı diyor haddini bilmezin biri..Edepsizlik yapma.İlmin kadar konuş,yorum yap.

Allah Kamil İman Verdiğinde

ne kadar hasedçi o kadar sevap.Allah,Adnan Hocanın imanına iman,gücüne güç,kudretine kudret katsın..Neuzubillah..Bunlarla baş etmek derin iman,tevekkül gerektirir.

Kafkas Kartalı

Eyyy yorumcu geçinen nefsi emmaresinin zebunu olmuş,şeytan uşağı ne zamandan beri kadınların dekolte olması kerhanede çalışan kadınlardan daha şerefsiz hale getirdi.Kimse kimse ırzına haram yoldan tevessül etmediği sürece kimse burdan namus edebiyatı yapıp ders vermeye kalkmasın..Aklı sıra demogojik yorumlarla prim yapmaya çalışıyorsun.Sonra kimse yokken erotik filimleri ağzının suyu akarak izliyorsun..Adam gibi yorum yap.Beğenmiyorsan yorum yapmazsın ya da doğru bulmuyorum dersin.Hakaret edeceğim diye zırva yapmanı bekleyen yok.

gemicik

gemiciklerden odunc isteseydiniz ya daha gorkemli olurdu..:)))

oyun

oyun bitti. gencler hala oyuncak... dusunmek lazim...

yildirim

hocam senin su kedicigi bir geceligine kiraliya bilirmiyim????

reza

rezaya soyleseydiniz gercegini verirdi. siz oyuncakla oynarken kimin oyuncagi oldugunuzu bilmek herkesin hakki...

Ve hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden

Adnan Oktarı eleştirenlerin ortak özelliği..Hased kıskançlık..Hased üzerine yapılan yorumlarında hiçbir değeri yoktur.Maksat fikir beyan etmek değil.Hasedin ateşini olumsuz fikir beyan ederek biraz da olsa söndürmek.Ama nafile.Hased öyle olumsuz yorum yazmakla geçmez..Allah'a dua edin.Allah'ım hasedçi duygulardan beni arındır..

Akılcı Olalım

ordan burdan Adnan Hocayı eleştiren tipler gizli gizli çaktırmadan sohbetlerinide izlemeden duramıyor..Madem o kadar önemsiz neden sıkı takip ediyorsunuz.Herkes hayran..Kıskançlık yüzünden homurdananlar daha çok homurdamasınlar.En nihayetinde Onun fikirlerini benimser hale geleceksiniz..Aklın yolu birdir.

Atilla

Eyyyy Hoca geçinen uçkur düşkünü, Süfyaninin uşağı, ne zamandan beri kadınları soyarak ekrana çıkarmak kadınlara değer vermek oldu? Ne zamandan beri haramı helal eden kişiler hoca oldu? Kerhanede çalışan kadınlar senden ve kediciklerinden daha şerefli çünkü onlar haramı helal saymıyorlar.

Melis Yılmaz

Atatürk de kadın haklarına önem veriyordu. Kadınlara değer verip seçme ve seçilme hakkı tanımıştı... Adnan Hoca'nın kadınlara değer vermesini de takdir ediyorum...

ali kılıç

vallahi sesli güldüm

Hakan Günay

Adnan Hoca nın fikirlerine göre hareket eden siyasi partiler iktidara en yakın olan partilerdir.

Gemicik

Gemicik konusundaki tecrübelerini konuşturmuşlar. Su almaya başlayan kendi gemilerine bakmalılar.

@yasargurbuz

Kedicikler yoksa sende yoksun postallarımın hocası:)))

furki

ulan hoca bu secimde hic calismadi niye hsla onunla ugtadisiyorlar. dimdi asil rakip geliyor gul ve tayfasi... hadi bskslim kolay gelsin.

bufalo

haber adnan la ilgili ona tamamda haberde kullanılan kedi neyin nesi .. bu kedilerde olmasa adnanın varlıgı yoklugu hiç belli olmayacak adnan bu kedileri boşuna beslemiyo

analiz

kediciklerin demir taşa bir kere hee desin hocamm.ortalık yavru kedicik dolar.:))