BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,99

Adıyaman'da çatışma çıktı! Şehit haberi geldi

ADIYAMAN'dan gelen haberler Türkiye'ye kahretti. Jandarma zırhlı aracı yola döşenen patlayıcı ile infilak etti. 4 askerin şehit olduğu olayda 3 askerin dost ateşiyle vurulduğu öğrenildi. Adıyaman Valiliği son dakika açıklaması ile olayın ayrıntılarını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Ali Naci ÖZBULUT

Türk Milletine haklarınızı helal ediniz.Kederli ailelerine ALLAH sabırlar versin kalan yakınlarına uzun ömür dileriz.Milletimizin başı sağolsun.

efe

yine kahrolsun .yine hak ettikleri cezaları alacaklar soylemleri havalarda ucusmakta.pkk teror orgutu degil diyen pervin buldan mecliste ve icerdeki parti liderleri ile ilgili guzellemeler basinda.dagdakilerle hakkiyla mucadele verilirken meclistekilere dokunmamak bu milleti yaralamakta.

MİSAFİR

BUNDA BİR İŞ VAR POLİS YADA ASKERLER BU OLAYI İYİCE ARAŞTIRSIN ,YANLIŞLIĞA BENZEMİYOR ÇOK İYİ ARAŞTIRILSIN

MİSAFİR

bedelli çıksın diye aylarca yalvarıyonuz sonra bedelliyi çıkaranlara saldırıyonuz ,kendinize bakın sizde arıza var gardaş

Misafir

Misafir 14:47 Bedelliyi çıkartanlara kızacaksın faydalananlars degil.bilal de arasıra aklına gelsin olurmu?

MİSAFİR

İYİCE ARAŞTIRILSIN BURNUMUZA KÖTÜ KOKULAR GELİYOR İNŞALLAH İÇİMİZDE SAKLANMIŞ BİZDEN GİBİ GÖRÜNEN YAKALANMAMIŞ BRUNSONLARIN FETÖCÜ ALÇAKLARIN İŞİ DEĞİLDİR

Misafir

Şehit vermek istemiyorsanız bu hainler teslim olunca sıkın gitsin, seni öldürmeye kalkışanı sen beslersen bu PKK hiç bitmez. Küçük bir suçmuş gibi birde bunları tutuklayıp besliyorsunuz sonrada serbest bırakıyorsunuz ne saçma bir ADALET!

Misafir

Asagida birisi Alevi-Sunni meselesi yapiyor.Boyle bir gunde hala Alevi ayrimi yapiyorsan sende de boluculuk var demektir.Hala mi aklniz basiniza gelmedi?

Konyalı

İntikam intikam türkün gücünü göreceksiniz.

kundemacı

yazık, Allah; Şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar verir İnşallah. Yetkililerin daha öncelerden yaptığı terör bitti şeklindeki açıklamalardan; bu yetkililerin nasıl uyumakta olduğunu anlamak ne kadar açı verici bir durum. Milletimizin başı sağ olsun.

Misafir

Kimileri kanlarıyla vatan yapar, kimileri o vatana olan borcunu 13-18 bin liraya ödemiş sayılır.

Konyalı

Allah bu ülkeye hainlik edeni vatansız aç susuz zavallı etsin.şehitlerimizin ruhları şad olsun.Ne mutlu türküm diyene. .

misafir

Olayla alakalı yardım ve yataklık yapan tutuklular var...onları da kurşuna dizin...

Adanalı

Neyin skoru zavallı mahluk4_0 olunca ne oluyor.çok mu sevindin.körmüsün her hafta askerimiz50 leş alıyor yılda kaçleş yapar hesap yaptın mı.erkeksen sende dağa çık geber sayı artsın.

Erol Baron

Urfa, Malatya ve Diyarbakır yolları hemen tutulsun ve hainlerin hepsi gebertilsin.

Erkin

Lanet olsun teroristlere,Sehitlerimize Allahtan rahmet,ailesine sabirlar dilerim...

ilhan sönmez

Çok acı ,yüreğimiz yandı.Adıyaman da olmaz böyle terör saldırıları bu son olsun inşallah.Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim,mekanları cennet olsun.

Mustafa ergin

Kandilde ne ișimiz var.diyen hainler kınamı yakacak şimdi .

Misafir

dağdan indirip düz ovada siyaset yaptıranlarada birçift lafın vardır herhalde....

Misafir

TANIDIĞIM bütün aleviler hdp ye oy verdiler amaçları ney bu VATANI bölmekmi Türkiyenin bölünmesi için çırpınan devletler yîlardır sağ sol davasînı oynatmadımı ülkemizde bölünen ÜLKELERE bakın libya kadafiyi misir sadamı Iran pehleviyi deli gibi satıyorlar Ama geç

KARAKALEM

PKKYI MECLİSE SOKAN YARATIKLAR VİCDANINIZ SIZLAMADI MI?

mekanları cennet olsun

ama bunları destekleyen hainleri de rabbim bildiği gibi yapsın

CCC

İNTİKAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Misafir

NE KOMİK BİR SLOGAN OLDU BU. ALAMIYORUZ İŞTE BU KADAR BASIT ALAMIYORUZ. HEP BOMBALAR BOŞ DAĞLARA. BU KADAR OLMAZ. LANET OLSUN PKK İLE ANLAŞANLARA İŞBİRLİĞİ YAPANLARA.

yusuf semiz

o askerlerin kanı sizi bogar hepiniz tekrar tekrar ölüm korkusu yaşayın