BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10

Adıyaman rektörünü rezil eden video! Kadın açıklaması olay olmuştu

"Yabancı bir kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç" şeklinde yaptığı çıkıştan sonra tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün bir kadınla düğünde halay çektiği görüntüleri ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
referansım rektör

Şu gün olmuş bu şahıs hala görevinde. Hadi bunda istifa edecek kabiliyet yok. YÖK ne iş yapar acaba. Vah halimize

Misafir

Canım memleketimin başarılı belediye başkanları metal yorgunluk ile istifa ederken.tek bir zan ile haklı ya da haksız bir çok kişi görevinden el çektirilirken; Her yaptığı ve iddealar yanına kar kalan zatı muhterem ise kime sırtını dayadı ise . Bu durumda pu yanlış lar ile istifa zor ancak görevden alma yanlışı düzeltme için bir yol olarak görülebilir.

Misafir

Rektör istifa etmeli Adıyamanda FETocu olduğu bilinen bazı öğretim elemanlarını da kolladığı söylentisi var araştırılmalı

Misafir

adam tkalaşmak haram demiş herif tokalaşmıyorki halay çekiyor,

Misafir

verdiğin örnek olmuş mu şimdi! adam camiye yardımı eleştiriyor ve kendi de yanlış bulduğu için yapmıyor zaten. kıyasladığın örnekte ise adam kadınlarla el sıkışmak yasak diyor ama kendi tersini yapıp kadınların elini tutuyor.

Misafir

"Adam dogru söylüyor" diyen münafiklar; hangi Sure KACINCI AYET! numarasini söyleyin!

Misafir

Tabi Tabi Görürsem söylerim

MİSAFİR

CAHİL CÜVELA DİYORKİ YÖK HEMEN BU ADAMI GÖREVDEN ALSIN KOMEDİYE BAK DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ .ADAM DOĞRU DEMİŞ YABANCI ERKEKLE YABANCI KADININ EL ELE TUTUŞMASI HARAMDIR REKTÖRÜ NİYE GÖREVDEN ALACAKMIŞ. ÇAĞDIŞI KAFA.BÖYLE YOBAZ OLMAYIN HADDİNİZİ BİLİN BE YAVRUM CAHİLSİNİZ ALİMLERE DİL UZATIYORSUNUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI EYİPTİR LOOO

MİSAFİR

HADİSLERE UYDURMA DERSEN ARAP DİNİ DERSEN ZATEN BOZULMUŞSUN GERÇEK İSLAMI ZOR BULURSUN BEYNİN YIKANMIŞ

dsds

Ne kadar yazık..bu millet böyle insanların etkilerini yaşamak durumunda mı?şu haberi okumak ve bu yorumu yapmak 5 dakikamı çaldı benden tutamadım kendimi..yahu batı almış yürümüş ilmin kralını yapıyor, sadece kendilerinin değil bizim İslamı yaşama sınırlarımıza dahi müdahale edecek cüreti kendinde buluyor..biz ise hala bu ve benzeri yobazların; din ile ilgili uydurma fetvalar vererek zaten yeterince dini bilgisi bulunmayan milletin en temel hassasiyetini etkilemesini ve beynini ilme kanalize etmesini engellemesini izliyoruz..bunun gibi o kadar çok insan var ki..hepsi kendine göre haklı hepsi sözde alim..biz bu ve benzeri el freni vazifesi gören şarlatanlardan kurtulmadıkça bırakın hak din olan İslamı tüm cihana yaymayı, kendi ülkemizde dahi İslamiyeti yaşayamaz hale geleceğiz..bu sebeple ya bu soytarıların ağzı kapatılmalı, ya da öyle bir eğitim sistemi getirmeli ki insanlar bu soytarıların ağzına bakmamalı artık..(Yani İslamı direkt kaynağından Kuran'dan öğrenmeli)

MİSAFİR

İLİMSİZ İRFANSIZ İNSANLARA DİPLOMA DAĞITTILAR ŞİMDİ BU CAHİLLER KOSKOCA HAKKI DOĞRUYU SÖYLEYEN BİLİM ADAMINA REKTÖRE SALDIRIYORLAR ALLAHIM SEN AKLIMA SAHİP OL

MİSAFİR

REKTÖR DOĞRU DEMİŞ BU İŞİ ÇOK YAPANLAR HEMEN REKTÖRE SALDIRMIŞ.HARAMDIR OĞLUM BİRİ BİRİNİN ANASININ BACISININ ELİNİ TUTSA HOŞUNA GİDERMİ YOOOK EEEEE NE KIVIRIYORSUNUZ YOK BU REKTÖR NERDEN ÇIKTI YOK NASIL REKTÖR OLDU FİLAN .SİZE İSLAMİ HAYATI NAMUSU HAYAYI ANLATIYOR REKTÖR .YOK BUNU BU MAKAMA KİM GETİRMİŞ YOK İSTİFA ETMELİYMİŞ YOK GÖREVDEN ALINMALIYMIŞ BAŞKA SIKINTINIZ .ADAM SİZE ZİNAYA GİDEN YOLLARIN HARAM OLDUĞUNU ANLATMIŞ ELİNİ TUT GÖZÜNE BAK SOKAKLARDA BAHÇELERDE DUDAK DUDAĞA GEL .SONRA GİT NAMUSLU BİR ADAMIN BAŞINNA BELA OL .YADA HAMİLE KAL ÇOCUĞU GÖTÜR ORYA BURYA AT .REKTÖR İLİM ADAMI AMA CAHİLLER REKTÖRÜ SUSTURMAYA ÇALIŞIYOR YOK BÖYLE BİR ŞEY.BURASI ARAP DEĞİL OĞLUM MÜSLÜMAN ÜLKE MÜSLÜMAN

emir

İşte bize yeni nesili yetiştirecek olan adamlar.Kensi düzenimi kurayım d,ye o fetöcü,bu falancı deyip yüzbinlerce insanı işsiz aç bırakan zihniyet,işte sizin eseriniz.Elin üniversiteleri halkımızıa daha çok neyi verelim ne yapalım diye uğraşıtken,bizimkinin uğraşına bakın.

samet

c.başkanı yerim senin porf. luğunu dese ya bu kişiyede..

Misafir

köye-kasabaya lise seviyesinde Üniversiteler acarsan, yetersiz, kalitesiz rektörler, hocalar tayin edersin.. Sonuc otada!

MİSAFİR

BİZCE AHMET HAKAN İKİYÜZLÜDÜR REKTÖR DEĞİL .AHMET HAKANDA ELİN NAMUSUYLA TOKALAŞMAK ELELE TUTUŞMAK ISSIZ BİR YERDE BAŞBAŞA KALMANIN HARAM OLDUĞUNU BİLİR AMA KENDİSİ O YOLLARDA OLDUĞUNDAN KARŞI ÇIKIYOR .REKTÖR DOĞRU SÖYLEMİŞ .ÇOCUKLARIMIZA NAMUSLU KIZ BULMAKTA ZORLANIYORUZ .NAMUSLU İNSANLAR AZALDI .BİR ÇOĞU EL ELE KOL KOLA DİZ DİZE DUDAK DUDAĞA .AYRILIP SONRA NAMUSLU İNSANLARA NİKAHLATIYORLAR KENDİLERİNİ .NE YANİ YÜZDE DOKSANDOKUZU MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEDE DOĞRULARI SÖYLEMEYECEKMİ REKTÖR .NERDE İSLAM DÜŞMANI DİNSİZ İMANSIZ VAR REKTÖRE GERİCİ DİYOR SİZDEN DAHA YOBAZ GERİCİ ORTALIKTA GÖRÜNMÜYOR

Serdar

Dini açıcan söylemiş söz doğru islam müsaade etmiyoer helal olmayan kadınlarla tokolaşmayı kendisinin düğünde el ele tutuşup halay çekmesi gerçeği değiştirmez o kişinin günahıdır.

Misafir

UYDURMA HADISLERLE UYDURMA ARAP DINI YARATTILAR! GERCEK ISLAMI BULAMIYORUZ!..

Misafir

demek ki neymis.. YÖK rektör secerken KALITEYE bakacak ve bu kendini bilmezlerin konulari disinda konusmalarina müsaade etmeyecek! YÖK derhal bu adami görevden almalidir.. Sahsen incindim; cünkü ben ve esim de kadinlarla TOKALASIRIZ hem de memnuniyetle!.Bu tahsilli ama cahik tiplerden USANDIK!

Kamil

Lüzümsüz adamlar veya insanlar lüzümsüz işlerle uğraşır.Bulunduğu yer hiç önemli değil.Hiç camiye yardım etmeyen kişinin, sürekli camiye yapılan yardımları eleştirmesi gibi bir şey.

Misafir

Araplastirdilar bu ulkeyi gelen fetva veriyor giden fetva veriyor...

Misafir

İlahiyatçı yazar İSMAİL NACAR: “İslam’da kadın eli sıkılmaz” diye bir kural veya yasak yoktur. Bunu ilahiyat camiası olarak yıllardır tartışıyoruz ama böyle bir şey yok. Bu el sıkma yasağı sadece bazı tarikat çevrelerinin kendi görüşleridir. Müçtehitler içinde de böyle ciddi bir içtihat yoktur. Kuran-ı Kerim’de zaten yoktur, Peygamber efendimizin hadisinde de yoktur. Ama dediğim gibi tarikat çevreleri özellikle İsmailağa Dergâhı, kadınla el sıkışmayı sakıncalı olarak görüyor. Bu onların görüşüdür, yazılı bir kuralı yoktur.

misafir

böyleleri niye var ki

misafir

böyleleri niye var ki

Misafir

REKTÖR DOĞRU SÖYLEMİŞ BUNU HERKEZ BİLİYOR BEN TUTMUYOM DEMEMİŞ BİR KONUDA BİLGİ VERMİŞ İKİYÜZLÜ AHMET VE MEHMETTİR