BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20

Adını Erdoğan açıklamıştı CEO'yu bakın ne etkiledi

Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ'nin üst yöneticiliğine getirilen Mehmet Gürcan Karakaş, 'Yerli Otomobil Projesi'nin paydaşları olan babayiğitler Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Holding ve TOBB ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının projeye inançları, taahhütleri ve uyumları beni çok etkiledi.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
gariban

Bir millet Milli olmadan hiç birşey başaramaz

Çok yazık...

Oyumu CHP ye verecektim fakat Sayın M. İnce bu kadar ilerleme ve kurulan ekipten sonra üretileceğine şu anda daha çok inandığım yerli araba projesini iptal edeceğini söyledi tv de izledim. Niye bizim yerli arabamız olmasın kardeşim.. Diğer elektrikli araç üreticileri sayın M. İnce yi takdir etmişlerdir. Doğruya bizim neyimize lazım yerli araba.. Elin oğlu hem yedek parça satsın hemde biri sömürdü... Çok yazık... Azıcık mantıklı olun yaaa..

Misafir

ula uşak sen nece yazarsan ???

kundemacı

Baksana adamı, şirketlerin uyumu etkilemiş. Ne beklerdin seni o yere öneren gibi şirketlerinde kavgalı olmasını mı beklerdin. Onlar siyaset yapmıyor. Şirket onlar para kazanmak için çalışılır, kavga etmek için değil.

  • 1