BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25

Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Öksüz ile sivil imamlar Çiçek, Oruç, Batmaz ve Biniş'in yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildikleri ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

sözde darbenin kilit ismi,türk güvenlik timi tarafından tutuklanıyor ve kelepçesiz sorguya götürülüyor.ardından biz hata etmişiz deyip adil i serbest bırakıyorlar.hatta,telefonunu bizzat sorgu yapanlar tarafında koşa koşa getirilip adil e teslim ediliyor.sorguya aldıkları için,adil den defalarce özür diliyorlar.adil öksüz,hava alanında elinde valizi sallana sallana bir oradan bir oraya sere serpe dolanıyor.hiçbir türk yetkilisi kattiyen suçlu olmuyor.suç abd imiş.erdoğan iktidarı, memleketin yönetimini galiba abd ye vermiş.

Misafir

sözde darbenin kilit ismi,türk güvenlik timi tarafından tutuklanıyor ve kelepçesiz sorguya götürülüyor.ardından biz hata etmişiz deyip adil i serbest bırakıyır.hatta,telefonunu bizzat sorgu yapanlar tarafında koşa koşa getirilip adil e teslim ediliyor.sorguya aldıkları için,adil den defalarce özür diliyorlar.adil öksüz,hava alanında elinde valizi sallana sallana bir oradan bir oraya sere serpe dolanıyor.hiçbir türk yetkilisi kattiyen suçlu olmuyor.suç abd imiş.erdoğan iktidarı, memleketin yönetimini galiba abd ye vermiş.

bir basit vatandaş

Bu 15 Temmuz olayı ve FETÖ davaları artık kabak tadı verdi. Bunların çoğuna kimse inanmıyor artık. Gündemi değiştirmek için hemen bunları ortaya atıyorlar. 15 Temmuzu destan diye göstermeye çalışıyorlar, aslında rezalet demeleri gerek.

  • 1