BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.491,02

Adil Öksüz hakkında bomba iddia Amerikan ajanları...

Darbenin kilit ismi Adil Öksüz'le ilgili bomba bir iddia daha gündeme geldi. Darbe girişimi sonrası serbest bırakılan Öksüz'ün Amerikan ajanları tarafından bir kargo uçağıyla Almanya'ya götürüldüğü iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
misafir

Abd ajanları kaçırmış ve dünyanın lideri olanlar abdye hesap sorsun ve incirliği kapatsın zira incirlikten kaçırılma ihtimali büyük yoksa büyüğüz vs palavralarını küllahlara anlatın

Hakkı ARAR

Medyada sürekli olarak Öksüz ve FETÖ haberleri yapılmasının alameti farikası nedir acaba?

Lağım fareleri

Layık oldukları gibi taşındılar şimdi de layık oldukları gibi yaşayacaklar!..

kundemacı

Eğer bu haber doğru ise Öksüz kaçmasına göz yuman yetkililerden neden hesap sorulmuyor? Yakalanırsa konuşur diye bir korku mu var.

Misafir

Adil öksüzün ne halt olduğu ayla öncesinden mit raporlarında mevcut iken bu namertin yakalanıp serbest bırakılmasının sorumluluğu oradaki polis memurundan iç işleri bakanına kadar uzanır, hadi hodri meydan, hadi bu herifi elimizden kaçırdık, peki bu namerdin serbest kalmasında neden hala bir sorumlu yok ortada

samet

HA HA HA .NE ABD KAÇIRMASI.ADAM FETÖ İLE AKP İKTİDARI ARASINDAKİ HERTÜRLÜ KİRLİ İŞLERİ BİLİYOR.AKP İKTİDARI ADAMIN YAPILAN PİS İŞLERİ AÇIKLAMASINDAN KORKTUĞU İÇİN BİLEREK KAÇMASINA GÖZ YUMMUŞTUR.ASPARAGAS HABERLERLE ORTAMI YANILTMAYA ÇALIŞMAK AKP NİN YAPTIĞI EN İYİ İŞİLERDEN BİRİ

cahil misafire gelsin

Süleyman Soylu, "Bu darbenin arkasında Amerika Birleşik Devletleri vardır" dedi. Bakan Süleyman Soylu, FETÖ'cü hainlerin arkasında ABD'nin olduğu yönündeki açıklamasını tekrarladı. "Darbenin arkasında Amerika var." şeklindeki ifadelerinin, ABD Dışişleri yetkililerince rahatsızlıkla karşılandığı ve bu iddiaların "ABD-Türkiye ilişkilerine zarar verici nitelikte olduğu" yönündeki açıklamaların ardından Twitter'dan yeni paylaşımda bulunan Soylu, ısrarını sürdürdü.

Misafir

ne kargo uçağı el birliği ile yurtdışına çıkmasını sağladınız, belki halen Türkiyede ak parti milletvekili lojmanlarında veya cemaat evlerinde saklanıyordur

Misafir

Sayın İnternethaber yönetecileri Notayı AK parti mi T.C. Hükümeti mi verdi ne demek istediğininizi açıklar mısınız.

Misafir

Darbenin arkasinda kimlerin oldugu cok acik ortaya cikti. Darbenin Arkasinda NATO dan baskasi yok. Bunu Hükümette cok iyi biliyor ama söyleyemiyor.

Misafir

OHAL'de Yasak Yaşam!______________ Süper Kupa maçında "Nuriye Semih yaşasın" pankartı açan Beşiktaş taraftarları tutuklandı.

Misafir

istanbul havaalanında elini kolunu sallaya sallaya dolaşan görüntülerine diyorsunuz?o görüntülerde kargo filan yoktu.tutuklu iken el konulan cep telefonunu, koşa koşa getirip adil e verdiğinize ne diyorsunuz?

Misafir

biz bu kadar mı aciziz, orada Alamanyada bulup getiremiyor muyuz, nota veriyoruz, yalvarıyoruz.

  • 1