BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86

Adil Gür'den HDP bombası! İşte HDP'nin son durumu

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri sonrası HDP'de son durum ne sorusunun cevabı Adil Gür'den geldi. Tunca Bengin, köşesinde, Araştırma kuruluşu A&G'nin sahibi Adil Gür'ün HDP ile ilgili son değerlendirmelerini aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

yazıyı okumadın galiba geçmişte söylediklerinin doğru olduğunu söylüor. Kaldı ki 1 Kasım seçimlerini en doğru tahmin eden kişi. Diğerleri AK partiyi %44 (en fazla) göstermişlerdi. Eğer milleti anket ile yönlendirmek mümkün olsaydı AK parti %49,5 alamazdı.

Misafir

kimseden icadat almadi seni gibilerde gerek yok

msafr

hep kürtler adına konuşan kürt olmayanlar

metin ertok

kürtlerin tek partiye oy vermesi demokratik değil sadece manipule.Nasıl demokrasiye bağlı türkler çeşitli partilere oy veriyorlarsa ,kürtlerinde demokrasiye inanan ve türkiye partisi olabilecek başka kürt partisi olması gerekir

Misafir

Bence herhangi bir araştırma yok ortada. Çok çok basit bir analiz var. Terör partisinin oylarını arttıracağını kimse düşünemez herhalde. Bu herkesin çıplak gözlerle gördüğü bir şey. Alim olmaya da araştırmaya da gerek yok. Hdp teröre bulaştı. O bölgeden ermeni gümünde olmayan bir hareket çıkar da güçlenirse o parti barajı aşabilir.

Misafir

ben şimdiye kadar hep akpye oy vermiş bir kürdüm akp diyarbakır meydanında miting yaptıgında kürtlere ne diyecek cok merak ediyorum ve bir cok akpli kürt akpnın bu politikalarından memnun değillerdir,bu boyle devam ederse 7 hazirandan daha buyuk bir darbe yer kürtlerden

çoban

herkes bir şey söylüyor aha ben de diyorum, önümüzdeki 4-5 yıla kalmaz seçime hazır olun millet..! :-))

Adil Bilir

Bu araştırmacılar yüzündendir ki 13 yıldır tek parti iktidarda. Belki de ücretli ve menfaat karşılığı kamu oyunu yönlendiriyorlar.Kim bilir?

Adil Bilir

Bu araştırmacılar yüzündendir ki 13 yıldır tek parti iktidarda. Belki de ücretli ve menfaat karşılığı kamu oyunu yönlendiriyorlar.Kim bilir?

Hak Bilir

Aslında bu araştırmacılar seçmeni yönlendiriyor.Belki de ülkenin 13 yıldır bir partinin iktidarında olmasının sebeplerinden en önemlisinin bu araştırmacılar olduğudur.Belki de ücretli ve yanlı yönlendirme yapıyorlardır. Kim bilir?

kredileri tükendi

Hdp terör partisi bir daha ki seçimde millete ne vadedecek. Hendek kazmayı mı, barikat kurmayı mı, bomba döşemeyi mi, insanları katletmeyi mi, yoksa daha fazla okul, kütüphane, cami, ambulans yakmayı mı ! Artık bu terör partisi tüm kredilerini tüketmiştir. Bölgedeki vatandaşlarımız bunlara gereken cevabı verecektir.

  • 1