BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49

Adalet Bakanlığı, ABD'ye yeni FETÖ belgeleri gönderdi

Adalet Bakanlığı, örgütün sivil imamı Hakan Çiçek'in, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le doğrudan görüştüğünü ortaya koyan yeni delilleri ABD'ye gönderdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

24 Haziran gecesi Türkiye’nin dört bir yanında seçim sonuçlarını kutlamak için sokağa çıkan kişiler tabanca ve uzun namlulu silahlarla havaya rastgele ateş açtı. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine günler sonra silahlı kişilerden dördünün ifadesi alındı. Silahlı grupların İstanbul ve Ankara’da özellikle CHP’lilerin bulunduğu bölgelerde boy göstermesi dikkat çekti.

Misafir

Yav baş fetoculeri temizlenmeden o gelse ne gelmese ne.Apoyu teslim.ettilerde ne oldu ????

Misafir

Belge uretmede birinciyiz.sonra da bize Kimse inanmiyor iyorlar.sicilini bir kez karartiesan dahada adam yerine konmazsin.

osman

ABD fetöyü vermem derse vermez.''Boşver fethullahı benden 10 tane daha uçak al işine yarasın.Ne yapacan fethullaha bimip uçacak mısın? ahı gitmiş vahı kalmış dedemden beter olmuş'' diye bilir.

Misafir

Feto teröristi hidayet karacan denen alçak ne diyor gül ,Arınç ve toptan evime kahvaltıya geldi hala kurumlarda ve üniversitelerde gizlenmeye çalışan çok sayıda fetocu var cayciyacsorun kapıcıya sorun söylesin Feto iki kez mücadele gevsedi ayrı bir birim kurulmadı şarttır Feto ile mücadele etmeyenlerin bu millet sandıkta dibe gömer

misafir

saf fetöcüler hala biz yapmadık desinler. gerçekler aşikar.

Misafir

AA muhabiri referanz.. ancak icerdekilere yedirirsin

Misafir

Yav he he..abd de hemen harekete gecer..adam demez mi sizin kabinenin yarısı burdaydı. El öpmek için sıraya girmişti. Ne oldu..

Misafir

Yav he he..abd de hemen harekete gecer..adam demez mi sizin kabinenin yarısı burdaydı. El öpmek için sıraya girmişti. Ne oldu..

Misafir

Biran önce bu vatan haini alcaklari temizleyin hala kurumlarda ve üniversitelerde çok sayıda fetocu var Nurettin veren beye kulak verin Fetocu alçaklar la mücadele etmeyenler milletin verdiği son şansı ve yetkiyi kaybeder Fetocu Adil öksüz denen alacağı arama ekibinde olan şahıs bile fetocu çıkıyorsa daha mücadele bitmemiş başındayız demektir

  • 1