BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.433,25

Adalar'da faytona binmeyin!

At çatlaması nedir biliyor musunuz? Peki ya bir at neden çatlar ya da çatlayan bir at nasıl görünür?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

İnsana değer vermeyen medya nelere değer veriyor.?Neden olabilir ki.? Acabana Adalarda faytoncuların derneği,iyi bir gelir kapısı mı var.?

pii

19 ağustos 2017 cumartesi tarihinde ilk kez adaları, ve büyük adayı gezdim. hava nasıl sıcak ve bunaltıcıki gemiden karaya adım atar atmaz yürüyemedik sıcaktan ve nem den.. iğne atsan yere düşmeyecek bir mahşeri kalabalık var adada.. o faytonlara binme yerinde yer yer 3 lü 4 lü şekilde 60 metreden fazla kuyruk var ve sürekli ekleniyor. koşulan atların ağzı köpük köpük. eller kamçılı. insanlar sanırsınki faytona binmese ölecek. durdum kenarda seyrettim. turunu tamamlayan at yeniden tekrar başlıyor koşmaya.. vallahi içim acıdı.. rabbim ağzı var dili olmayan bu hayvanlara gayret ve sabır versin. bunun hesabı mahşerde nasıl verilir bilmem.. ama tez vakitte bu fayton utancına dur denmeli. bu nostaljinin adı batsın..

Misafir

tamam söz binmeyeceğiz.

Misafir

denizde kum sizde kıytırık yalan haberleri... birazda Türkyeyi ilgilendiren dış güvenliği olsun.,ekonomi olsun ,vaatndaşın demokratik taleplerini dinleyin ama polis baskı olmadan. yani vatandaş düşüncesini korkarak değil serbest söylesin .

  • 1