BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

Abdurrahman Dilipak'tan olay paylaşım! Çişinizi için

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabı Twitter'dan öyle bir paylaşım yaptı ki mesajı gören herkes şaşıp kaldı. Dilipak mesajında ''Cola yerine çişinizi için daha steril'' diye yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

adam kimya profesörü mübarek ! nerede tahlil ettirmis acaba? gecenlerde bir hadisci-molla deve sidigi sifa-mübarek dedi.. ben icersem deve sidigi icecegim.. Doktora falan gitmeye gerek yok, elimde kova direkt DEVE'ye :))

Bordolu

Dogru degil dosdogru bir tavsiye .

Misafir

Bilgi kirliliği yaratanlarla dolu,dikkat çekmek için başlık atıyorsunuz.Adam köpeği ısırırsa gibi.Bu yazının altına milyonlarca kişi imza atar.Kola İçmemek içmekten evladır,demek istemiş.Sallayan sallayana olmuş.

Yorumsuz

Adam çiş için demiyor çiş bile Cola dan daha temizdir diyor nerenizle dinleyip nerenizle anliyorsunuz

Yorumsuz

Cahil sürüsü idrar sterildir yani hiçbir mikroorganizma bulunmaz ama kola da her türlü melanet var onu diyor cahillikten oleceksiniz

Md. Edep...Edep...

Kurandan sapmaya başlayınca böyle adamların elinde oyuncak olursun, kendini doğru yolda zannedip hem dünyana hem de ahiretine yazık edersin, Eğriyi doğrudan ayırmak istiyorsan Enfal 29'u düşünerek oku, neye inanman gerektiğini bilmek istiyorsan Hud suresi 1-2 nci ayetlerini dikkatle incele, kimin Müslüman olduğunu ve de mahşerde şahitlik edeceğini bilmek istiyorsan da Rad suresinin 43 ncü ayetini oku ve bir düşün, Kuranı ona buna ölüye değil hayatına oku ve de uygula yoksa yahudinin, gavurun ve de bunların elinde oyuncak olursun İşin özeti onunu bunun dediğine değil Allahın Kitabına iman et ve de kardeşim kendi imanını kendin bul yoksa hacı hocanın dediği ile amel edersen görürsün papazı. Kurana bak Kurana... Biraz ve gayret çaba yeter be kardeşim.

Misafir

cübbeli de deve içilebilir dedi, bunun hadisi bile yok dilpak, sen deve sidiğine devam et bence... :))

Misafir

kolayla karıştır iç belki onu da beğenirsin...

Misafir

steril sidik güzel kafa yapmış, o kafayla böyle kitap yazılır...

iç iç.

Bende hep bu adam ne içiyor diye düşünürdüm.anlaşıldı..ıyk.

misafir

onun dediklerini dikkate alan var mı acaba

Misafir

Kolaya ben de karşıyım. Ama anlaşılan bu adam çişini de içiyormuş. Ben de hep merak ediyordum zaten, kafası neden çalışmıyor? diye. Durum şimdi anlaşıldı!

Misafir

canım islamda çiş necistir ama sen bunu bilmediğinden domuzun çişini tüketmişliğin baya var anlaşılan

hasan

doğru söylüyor niye şaşırıyorsunuz

Misafir

rıza 10.58:bizzat cübbeli namlı ahmet hoca,hacca gidenler deve sidiği içip hastalanıyor.onların hastalanması sünnete uymadıkları için demiş;deve sidiği içmelerinden dolayı hastalandılar dememişti. bu konu ile ilgili hadisi savunmuştu.bunu atlamışsın veya kasten gözden kaçırıyorsun.bilime tapan yok.bilim; gelişmenin, kalkınmanın, refahın, ilerlemenin yoludur diyenler var.konuyu sapıtıp baskın çıkma yoluna gitişsin.sünnete tapanlar varsa bilmem.ben şahsen, sadece Allah a tapıyorum.Allah tan gayrı, hüküm sahibi yoktur.anlayabildin mi,analma özürlü rıza?

Misafir

deve sidiğinden bıktınız mı?

Rıza

Bazı anlama özürlüler var. Yazar ne diyor sen ne anlıyorsun. Deve sidiği ile ilgili eski adli tıp kurumu Başkanı Prof Dr sevil (ön isim hatalı olabilir) ataseven i dinle ondan sonra konuş bilginin ve bilimin cahilleri. Deve sidiği meselesi Taptığınız bilimle kanıtlanmış.

misafir

eeee bu cola fabrikasını açan erdoğana da bir lafın olacak mı dili na pak....yav bu arada 28 şubatta sincanda kudüs gecesi tertip edip geceye neden katılmadın, mavi marmara gemisinden son anda neden indin...sen ne haltlar karıştırıyon ha

Misafir

İslam düşmanlarının aklı da kıt içtiğiniz melanetin ne olduğunu biliyor musunuz. Yazar, sidiğiniz bile ondan daha temiz diyerek uyarıyor. kabul etmiyorsanız sidikten bile daha kirli şeyi içmeye devam edin.

Cevat

Önce sen çişini iç görelim. Başkalarına çişini iç demek en büyük saygısızlıktır. Bu ABD menşeli içecekler hakkında görüşünü söyle, düşünceni söyle bu senin hakkındır. SINIRI AŞMA

Cuma

Sayın Dilipak çişini kendi içsin görelim.Tabi yaşından dolayı diğdirte bilirse.Bir de prostat varsa epey beklemek zorunda.

Misafir

cübbeli namlı ahmet hoca,deve sidiği için hadisini savundu.saftirklere yanmaz kefen,peygamber terliği isimli terlikleri pazarlıyor.sakal,kıl tüy,sarık,cübbe işleri ile uğraşıyor.dilipak ta, kendi sidiğinizi için diyor.bu din tüccarları, bu toplumu illa ki sidik içirecek.beğenmedikleri batı ve abd,uzayı fetihe çıktı,uzay bilimiyle uğraşıyor;din tüccarları, müslümanlara asırlardır siidik içirmeye uğraşıyor.kıl,tüy,sarık,cübbe işleri ile uğraşıyor.her şehirde her mahalleye imamhatip yaptılar,15 yıldır imamhatiplere öğrenci verdiler,memleketin yönetimini imamhatiplere teslim ettiler.memlekette yolsuzluk,rüşvet ve her türlü cürümler tavan yaptı.din tüccarlarının olduğu yere, ilim giremez.dirlik, düzenlik,barış,huzur,güvenlik,dostlukfaydalı işler,iyi niyet vb bilumum iyi hasletler giremez.neden geri kaldığımız, gayet açık değil mi?

Ali

Misafir rumuzuyla yazan edepsiz . sen Dilipak laf edeceğine git fetönün kölesi olan sen fetönün sümüklü mendlini te.alışıksınız nede olsa

Misafir

Bunlara da ne oluyor sa ?Biri çişini iç der diğeri Hristiyan olur tuhaflaştılar.

At ve Deve

Deve sidiği içsinler. Cübbelinin tavsiyesi. Sünnete uygunmuş. Sidik içerek Cennete gidenler cemiyeti.