BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49

Abdüllatif Şener'in ezan sözleri güldürdü!

Ezanın Türkçe okutulması gerektiğini savunan CHP'li Öztürk Yılmaz'dan sonra CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'den de ezanla ilgili bir hayli ilginç bir açıklama geldi. Şener, 1950 yılında CHP'nin verdiği oylarla Türkçe ezan tartışmasının sona erdiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Varol Can

Adam haklı ingilizlerde, almanlarda, ruslarda türkçe konuşsun biz anlayalım. Bu adam konuşmadan önce ne içti acaba. Bide Allaha dua ediyor. Adam ezanın dilini değiştiriyor bide utanmadan Allah tan yardım istiyor.

Misafir

Arapça ibadet konusunda ısrar edenlerin Allah'ın gerçek diniyle hiçbir ilgisi olamaz.....

Misafir

Doğru yerde durmaya devam et....

Misafir

Sayin Abdüllatif bey , size sayi ve sevgimiz vardi , ancak su anki bunundugunuz yer , size hic yakismadi olmade be sener bey olmadi ..!

Misafir

Melekelerin var olmadığını isterse 7,5 Milyar insan kabul etmese de Bilimsel olarak kanıtlandı.Deney yoluyla ispat edildi.

Misafir

Bunu diyenlerin hiçbiri ibadet etmiyor. Edenlere niye karışıyorlar anlamıyorum.

Turgay

21 yüzyılda Türkiye'nin tartıştığı konu Bizans'lı papazların İstanbul alınırken tartıştıkları melekler dişi mi erkek mi den hiç bir farkı yok.Memleketin bütün meselelerini hallettiniz sıra Din'i de halletmeye geldi.

yüzdeyüzmilli

Abdüllatif Sener gibi 40 yillik CHP'li daha yoktur. Adam CHP'li dogmus resmen. Omurgasina kurban olsunlar bunun. Öyle omurgali ki insan gurur duyuyor kendisiyle. Nur yüzlü nur...Örnek kisilik ve cok sereflidir kendisi. Seref kelimesinin vücut bulmus hali.

Misafir

Allahın sopası yok dedikleri bu işte, bi çarpıyor onları ne konuşacaklarını şaşırıp saçmalıyorlar

Oku-Anla-Anlat

İnternethaberi tarafsız yapabilmemiz için biz okuyucular ne yapabiliriz.Ben herkes değilim.Onun içindir ki herkes gibi düşünmek zorunda,inanmak zorunda,kabul etmek zorunda,beyni kör olmak zorunda değilim.Herkes uyutulmuş ise bunları uyarmakta birilerinin görevi olsun.

Misafir

Çok yanlış bir şey. Ne zaman söylenmiş bu?

Misafir

Camiye gitmeden, evinde ibadet edilmez mi? Kadınlar evlerinde ibadet etmiyorlar mı?

misafir

kendi ana dilimiz varken neden başka bir dilde ibadet edelim?

misafir

Her vatandaş kendi ana dilinde ibadet etmeli. Yabancı dilde, ne olduğu belli olmayan, belki yanlış ve kötü manalara gelebilecek şekilde ibadet edilmesi yanlış ve kötü olabilir.

Turgut Şentürk

Garibe baktım üzerinde elbise yoktu, takım elbiseliye baktım onun da içinde adam yoktu.

Misafir

arapça ezanı anlamıyorum diyen adam zaten arapça bildiği için elçilik yapmıştı...

Misafir

Camiye gitmezler kalkmış ezanı tartışıyorlar yürüyün gidin bee

Misafir

Bu chp artık iyiden iyiye şaşırdı, yazıklar olsun

Misafir

“Ezan-ı Muhammedî” olarak adlandırılmasında da bir güzellik vardır. Arap kalkıp “Ezan-ı Arabî” yani Arap Ezanı demesin, Pakistanlı kalkıp “Ezan-ı Pakistanî” yani Pakistan Ezanı demesin, Müslüman Türk kalkıp “Ezan-ı Türkî” yani Türk Ezanı demesin ve herkes kendisine göre bir ezan çıkarmasın diye bütün Müslümanların peygamberi olan Hz. Muhammed (s.a.v)Efendimize isnaden “EZAN-I MUHAMMEDΔ denilmiştir.

DertBaska

Sanki ezani turkce duyunca camiye girip turkce namazini kilacak. Derdi baska.

Misafir

Sizlerin ezanla, namazla işiniz yok ki amacınız islamiyeti ortadan kaldırmak sizlerin zihniyeti bu, sizler kliseye gidin, ezanımıza, kuran-ı Kerimimize de karışmak haddinizde değil, inancınızda...

misafir

arapça ezanlarımızı susturamayacaksınız bayrağımızı indiremeyeceksiniz toprağımızı bölemeyeceksiniz bu böyle biline

Misafir

adam doğru söylemiş 1950 kapanmıştır bu konu diyor zaten öyle bir sorunmu var türkiyede asıl konulara mevzulara eğilsin siyasiler mecliste boş işlerle uğraşmasınlar vatandaşın sorunlarını çözsünler vatandaşı ilgilendiren kanunları çıkarsınlar

herkes anlasın

türkçe olmalı herkes anlmalıdır.

Misafir

İNSANLIK ÖLMÜŞ BE. MAKAM MEVKİ İÇİN NELER YAPILIYOR. HAYREEEEEEET!