BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

Abdüllatif Şener'den 'topal ördek' açıklaması

AK Parti kurucusu olan Abdüllatif Şener 24 Haziran 2018 seçimleri ile artık CHP'nin Konya milletvekili oldu. Muhalifliğini CHP bayrağı altında devam ettiren Şener'den iktidara yönelik açıklamalar geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Bunun yaptığı bir görevdir. Verilen talimatlar doğrultusunda görevini layıkıyla yerine getiriyor.

abcd

olsa da olur olmasa da olur misali bir zavallı.

Mehmet

Uzaktan adam gibi ama adamlikliktan uzak adamsin

Misafir

Herif hdp bizim chp lilerin oyuyla barajı geçti diyemiyor. Ulan cümle alem batıda chp nin en az yüzde 3 oyunun hdp ye gittiğini kabul ediyor. Suçu ak partiye atıyor. Kurnada bak sen!

Bal

Döneklerin sözüne itibar edilmez.

Hacı Ayhan Özümertoğlu

Sattın bizi,latif hoca.

Burdayiz.

Saf göze girmek için yapıyor diyorsunuz, demek ki birileri yanlış yapıyor ki, halk kızıyor, Bakanda onların yerin dibine sokuyor.

Misafir

Absürd insan modeli.

Kenan

Bu adam bundan sonra Tayyip'in kabusu olacak. Her şeyi dobra dobra dile getiren biri, çünkü...

misafir

bu kim laa ,bu kaç günlük cehepe lide konuşuyor.bunlara mütehak,böyle adamlar yüzünden millet bunları süründüryor,konya da iyi tokatladılar,çakma sivas lı...

zheero

Sevgili şener Ülkemizin tartışılmaz olarak gelmiş geçmiş en iyi performansa sahip iç işleri bakanının göze girmeye ihtiyacı yok . Ama sen deniz baykalın açıklamaları ile cumhurbaşkanı olma hayalin olmayınca kime yaranacağını şaşıdın hadi oradan partisi ülküsü omayan zat

SİVAS

SENİN GİBİMİ KIVRANIP YALVARARAK KENDİ ŞEHRİN DURURKEN CHP GİBİ BİR PARTİDEN KONYADAN ADAY GÖSTERİLDİN. SEN BU KONULARI EN SON KONUŞACAK KİŞİSİN.

Misafir

sen hangi ülkede yaşıyon yada körsün kimin kimle beraber olduklarını göremiyorsan başka ne denirki

HASAN

SAYIN ŞENER BİRAZDA HDPKK YI NASIL MECLİSE SOKTUNUZ İSTANBUL İLÇELERİNDE HDP NASIL ASTRONOMİK OY ARTIŞLARI GÖSTERDİ ANLAT BAKEM.ATATÜRKÜN ASKERLERİ PKK NIN ASKERLERİNE NASI OY VERDİ ?

Misafir

akp ve hdp içiçe geçmiş bir partidir doğudaki oykar bazen hdp ye bazende akp ye kayar kısaca tabadnda akp=hdp iken çıkıpta chp ye taş atmak kadar safça pardon kince bir durum olamaz..

SİVASLI

HADİ ORADAN SİVAS IN UTANCI YUZUNE BAKAMIYORSUN SİVAS IN SOLUN KENDİNE HAYRI YOKKİ SANA OLSUN YAZIK YA ÇOK YAZIK SANA. SN SOYLU HAKİKATEN SOYADININ HAKKINI VERİYOR ÖRNEK İNSAN.

Fukara azığı

CHP meclisi arıtma tesisine çevirdi.

Misafir

Kendisinin çalmadığı kapı kalmadı.

  • 1