BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16

Abdüllatif Şener'den seçim yorumu! Erdoğan kaybedecek

AK Parti’nin kurucu üyelerinden eski milletvekili Abdüllatif Şener 24 Haziran seçimlerine giden süreci, ekonomideki gidişatı ve cumhurbaşkanı adaylarını değerlendirdi. Türkiye ekonomisinin çok kötü durumda olduğunu ifade eden Şener, ''öyle zannediyorum ki neticede Sayın Erdoğan seçimi kaybedecektir'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Bu ne zirvaliyo haci anlamadim gitti adam tek basina vurmus gecmis simdi uc dort parti var yaninda kaybedecekmis adama ne derler biliyomusun ...l bu sefer vurmaz basip gecer soylim:))

El Alem

Hangi zekanın ürünüsün? Şu tabloda Demirtaş 2.tura kalabilir ne demek? Marsta hayat varmış demek ki!

Sivasli

Ulan Perincek in Yamagi Bu Dünya Senden Geri Zekalisini Görürmü acaba?

Ali Turan

Aç tavuk kendini darı anbarında görür...

Pepe

Bos konusuyor. Hicbir destegi yok atiyor. Rusya da cumhurbaskanimiz gibi biri yuzde 90 oy alir. Bizim okumus cahilimiz cok. Ne yazik ki degeri bilinmiyor.

Eski Kıbrıs acentese

Önce oğlu ile yeğeninin Kıbrıs ile Mersin arasında taşımacılık yapan 6 tane feribotun hesabını versin, akp döneminde sahip oldu , şimdide akp ye düşman oldu

TRABZONLU !!!!!!!

Bu zavalli Kumpas ba$arili olsaydi Ba$bakan, Sinan Aygün,de Cumhurba$kani olacak,di olamadi zavallilar. Böyle kiyida kö$ede garip garip geziyorlar !!!!!!

Vatandaş

Güçlü öngörüsünü kendi kurduğu partiyi yaşatmak için kullansaymış ya!!! Takım olmayı beceremezsen işte böyle ahkam keser durursun sadece.

Misafir

Seçime bir buçuk sene varken pes eden,bu işi beceremiyorum,beceren gelsin diyenler hala seçim peşindeler!

MeRTEr

Tahmini eksik yapmışın selocanın kazanacağını söylememişin

Misafir

Baklavayı akşam fazla mı kaçırdın?Sana böyle tatlı hayaller kurdurduğuna göre.

ahmed

babbaaa hakketmi laaaaa

Mert mert

Ekonomi çok kötü diyenlere bakın; hepsinin bir eli yagda bir eli baldadır. Bayramlarda avrupa seyahatine giden ve avm leri mekan edinenlerdir.

Kasım

yaw hee hee. hangi siyasi partiye yanaştıysan kovuldun dikiş tutturamadın, seçimden seçime adın var sonra unutuluyorsun.

Misafir

Yola beraber çıktılar.Ama beraber çıktıkları dava arkadaşıyız dediklerini bire birer diskalifiye edip yıllarca kendilerini eleştiren yeri geldiğinde hakaret eden muhalefet partilerinden arkadaş edindiler.Soylu,Kurtulmuş,Bahçeli gibi.

macit macitoğlu

ula bi çekilmedin piyasadan be!

🌑 🌑 35 İZMİRLİ

🌑 🌑 Bunlar Partinin 4 Kurucusu!.. Hepsi göya kardeş !............. Bir de Tayyip'in muhaliflere yaptıklarını, yapacaklarını düşünün.

Misafir

REİSE BİAT ETMEYEN HAPI YUTUYOR.MEMLEKET BATMIŞ BİTMİŞ KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL DOSTUM !...SONUMUZ HAYROLA !....

hsn çkl

hayırdır partimi kurdun birilerinin yanınamı takıldın,belli takıldığın sen bir hiçsin partine ne oldu? senin yanaştıklarında aynı senin gibi düşünüyor fakat seninde bildiğin gibi reis 14 yıldır kazanıyor.hainler oldukca kazanmayada devam

Misafir

Biri bu adama sen ilk kez hukumet olduğunda ekonominin durumu neydi diye sorsun!!!

adamo martinez

Erkan MUMCU A.ŞENER A.GÜL Ertuğrul GÜNAY gibi niceleri ne oldu Milletin sevdiği inandığı adama düşman olana milletde düşman olur net ve basit sizden limonatacı olmaz aslolan lokomotiftir vagonlar çürükse yolda atılır devam edilir

Misafir

İlk turda olağandışı şeyler olmazsa HDP’nin baraj altında kalmasının çok zor olduğunu aktaran Ağırdır, “HDP’nin matematiği seçim sonucunu etkileyecek” dedi.

alioğlu

Kaybedenler şampiyonu ŞENER yanına ortak aradığını anlıyoruz ama sana vermeyeceğiz sen sepetten ayıklandın magazin gündemini bırak pirim yapmaz kardeş bu iş ÜLKE MİLLET davasıdır ipi kopanlar iş arasın cumhuriyet tarihinde ilk defa millet liderine inandı can verdi başka örnek yok aynısını bugün çekinmeden yaparız.

türk

ya senin bir partin vardı adı neydi,sen onu ne yaptın sahi..şimdi utanmadan sıkılmadan bu milletin karşısına bir daha nasıl çıkacan SİVAS seni 4 gözle bekliyor.SÜPRİZ varmış...görüşürüzzz.

Misafir

A latif Şener sen ilk kaybedensin