BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Abdüllatif Şener: Gül, Davutoğlu, Arınç'tan birşey çıkmaz!

Abdullah Gül, Bülent Arınç, Ahmet Davutoğlu yeni bir hareket başlatabilir mi?.. Eski arkadaşları Abdüllatif Şener'e göre; "Fazla bir şey beklememek lazım bu isimlerden. Yani bir çıkış yapacak, ayrı bir baş çekecek bir şey yok bu isimlerde.."

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Kamil s.

Bu ülkede menfaatçi, kemiği verilmeyince vatanına, dinine, devletine düşman olan ne kadar çok hain var Allahım. Sen bu milleti bu iki yüzlü hainlerin tamamından koru

eren

Bu arkadaş şarabın sadece nesini biliyordu????

ak

hadi ordan rantiyeci

Misafir

bu badem bıyıklar mahvetti güzel ülkemi...

Avsaroglu 38

Abdüllatif Sener senin istedigin ne acaba Ülkeyi tekrar Kaosami sürüklemek istiyorsunuz !! Cok Zavallisiniz coook.

Misafir

doğrudur katılıyorum tık bile diyemezler biatçi hepsi sadece paraları kesilince biraz zırlarlar sonra susarlar

BÜRÜTÜSLERİ AFFETMEYİZ

BU MİLLET KENDİ YOL ARKADAŞLARINI SATANI ASLA BAĞIŞLAMAZ.DİĞERLERİ HENÜZ DEĞİL AMA,ABDÜLLATİF ŞENER BÜRÜTÜS OLARAK TARİHE ÇOKTAN GEÇTİ BİLE.

Misafir

ulan darbe yapacağız senide başbakan yapacağız deyip akp ye karşı hainlik yaptırdılar..bu latiften daha dönek insan varmıdır..

hasan

ahahaha sen yaptında ne oldu tuzluk ? korkak siyasetci daha ilk ateşte bırakıp kaçtı..senden ne yol arkadaşı ne köy ne kasaba olur..anca böyle zırvalar durursun..dürüstmüş lafa bak hle ..dürüst kime göre neye göre? bırakıp kaçan sonra parti kurup avucunu yalayanmı durust..bilmiyormuydu akp yi girerken yoksa zavallı sonradanmı ayıkmış

Misafir

sayın latif şener en doğrusunu söylemiş.bunlar birbirlerine atıfta bulunsamlarda aslında yalakalıktan lutufta bulunmuş sayılır. yani bu cemaatte zaten ortaya karışık vaziyet var **at izi it izine karıştığı için hepside fetönün kucağından geçtikleri için birbirlerine dokunamıyorlar. yani hepside suçlu

Misafir

sayın latif şener en doğrusunu söylemiş.bunlar birbirlerine atıfta bulunsamlarda aslında yalakalıktan lutufta bulunmuş sayılır. yani bu cemaatte zaten ortaya karışık vaziyet var **at izi it izine karıştığı için hepside fetönün kucağından geçtikleri için birbirlerine dokunamıyorlar. yani hepside suçlu

Misafir

Abdüllatif Şener kim ne derse desin adam gibi adamdır.Neyi düşünüyorsa söyledi neye inanıyorsa yaptı muhalifse muhalif oldu çekti gitti.Bazıları gibi karnından konuşmadı konuşuyormuş gibi yapıp sopayı görünce çarketmedi.Bazılarına göre gerçekten özgül ağırlığı var.Anlayana artık

saülo

Dogruyu en hizli gören kisi olarak tebrik etmek lazim.

Misafir

latif beyin zaten hiç bir beklentisi olmadı dürüstlükten başka özelleştirmelere de imza atmadı peşkeş diye beklentisi olsa kesinlikle şimdi başbakan dı ama o onurunu dürüstlüğünü seçti

Vatandaş Gözüyle

Yalnız itilmişin birisin herhalde ki seni kale alan olmuyor şenerciğim. Aslında akp de kalsaysın yaralı olacağını düşünenlerdenim.sen ne dersin?

Misafir

akpyi hayatta sevmedim ama bu beyefendi zamanında özelleştirmelere karşı geldi asla peşkeşe imza atmam dedi unakıtanı getirdiler memleketi sattı, makamı gitti asla taviz vermedi adam gibi adam kim ne derse desin...

ya sen

sen erbakan zamanında vardın sonra akp ye geçtin sonra isyan ettin de sen neye isyan ettin anlamadık dahası seni Türkiye anlamadı?Ne solcusu anladı seni ne diğer cenap?

EMİR

HELE BİR DENESİNLER,2 GÜN DONRA ESKİ DEFTERLERDEN İÇERİYE ALIR VALLAHİ.ÖYLE ESKİ ARKADAŞ,ABİ KARDEŞ MESELELERİ ÇOKTAN BİTTİ.KOLTUK BELASI BU OLSA GEREK.

hakkı

sayın ERDOĞAN; 2007 yılında Abdullah GÜL değilde seni cumhurbaşkanı yaptırsaydı hiç sesin soluğun çıkmazdı. umduğunu bulamayınca yollarını ayırdın. onun için sağa sola yalpa yapaman gerek yok sayın şener.

Balaban Beyi

A.Şenerin sözlerine aynen katılıyorum.Bu üç kişi de beş paralık muhalefet yapamazlar..Çünkü kendileri çok defolu isimler.Bazı açık örnekler vereyim. Syn.A.Gül Cumhurbaşkanıyken, Üniversitelere giriş sınavlarında çalınma ve yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkmıştı. Kendisi bu iddiaları Devlet başkanı olarak inceletti (!) ve hiç bir hata olmadığına kani oldu..!!Bunu da kamuoyuna açıkladı. FETÖ O SIRADA MALI GÖTÜRÜYORDU... Davutoğlu Dış işleri bakanlığı ve başbakanlığı sırasında ÇOK BÜYÜK HATALARLA TÜRKİYEYİ SURİYE BATAĞINA SOKTU..Başka bir izahata gerek var mı? Syn.Arınç ise FETÖ nün en sağlam adamlarından birisiydi. Kendisi FETÖ tehlikesini bildirip tedbir alınmasını isteyen MGK (Milli Güvenlik Kurulu ) KARARLARINI " YOK HÜKMÜNDE SAYDIK " DİYE PEK GERİNDİ ZAMANINDA.. Ayrıca daha bir kaç gün önce " 80 milyonluk Türkiyede 15 Temmuza kadar FETö nün karşısında olanlar 8 kişiyi geçmezdi " diyerek FETÖCÜLÜĞÜNÜ AÇIKLADI... Bunlardan ne beklenebilir ?

İNADINA AKP İNADINA R.T.E

6 sene bakanlık yap! tekbir eleştirin yok ama seni cumhurbaşkanı adayı göstermedilerdiye "ben oynamıyorum,küstüm,bunlar horsız,bunlar yolsuz oldu değilmi latifcim???

a.l.

doğru... hele senden hiç bir şey beklemiyoruz... onlar da sen de pusuda fırsat kollayın atı alan üsküdar'ı geçince görürsünüz..

İlhami Ünal

Abdüllatif Şener'den hiçbir şey olmadı olamadı olamaz da. Böyle bir başkası için aynı şeyi söylüyor ise kendini tarif ediyor demektir.

geçici bir durum

Onlardan da birşey bekleyen yok,neyseki faniyiz,temellerde kuvvetli,ilerde mecrasına dönecektir Türkiye,bizler görmesekte,eminiz.

Kamil

Siz bizi,dini değerler açısından kendinize destekçi bulmuştunuz.Ama gördük ki siz den ve sizin gibi olup ta köşede pusmuş olanlardan bir cacık olmadığını anladık.Eğer dik durmuş olsaydınız hem Allah indinde iyi bir kul, bizim gönlümüzde iyi bir insan olurdunuz.Siz ihaneti seçtiniz ve iflahınız mümkün değil.