BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72

Abdullah Öcalan'dan yıllar sonra ilk mesaj!

PKK'nın İmralı'da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan ile dün görüşen kardeşi Mehmet Öcalan, görüşmenin detaylarını bugün Diyarbakır'da açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Devlet Kürt isyanını tüm insanlık dışı yöntemlere rağmen bastıramayınca elinde rehin tuttuğu Apoyu konuşturdu yine, kalleş ve şantajcı bir politika Rusya ve Avrupa vb. politikaları gibi. Kürtlerin her geçen gün her alanda güçlenen direnişini hiçbir güç engelleyemez, iyisi mi yola gelin yoksa bunlar son barışçıl mesajlar olacak gibi.

Misafir

Düşük Profilli Başbakan Binali Yıldırım (DPBBY), “yüksek profilli” bir söz söyledi: “Türkiye-Suriye ilişkisinin düzelmemesi için hiçbir neden yok!” Eğer bu sözü “özgür iradesi”yle söylediyse; başı belada demektir.

Misafir

YAZIKLAR OLSUN BEBEK KATILINE HALA SÖZ HAKKI VERIP MESAJ VERDIRIYORLAR BIDE

Çözümü istemiştim

Bu lafları çoook duyduk. Hem terör azdı hem onlar yüzsüzleşti. Öcalanı PKK iplemiyor. Biz neden adam hesabına alalım. Hangi sözünü tuttu. En iyisi ölene kadar yatsın orda.

Vatandaş

Bugünkü siyasi iktidar yine bunlarla ortaklaşa hareket eder, belirleyici unsurlar yine onlar olur, MHP gibi partilerin de kullanılıp vatandaşın gözünden düşmesi cabası.

KADIOGLU

açlıktan baklava çalanın otuz yıl hapsedildigi ülkede otuz bin kişinin katili bebek celladı el bebek gül bebek besleniyor.birde beyfendi aklısıra lütufta bulunuyor.kaale almayın şu adama benzemeyen tipsiz ucubeyi.

batmanlı

bu yaratıktan nefret ediyorum aynı domuza benziyor Allah bunu sevenide domuza cevirsin inşallah

BORAN

CENABİ ALLAH BU ATEŞE BİR SU DÖKER İNŞALLAH BU SAVAŞ BİR AN ÖNCE BİTER YETER ARTIK BU KİN BU NEFRET NEREYE KADAR

  • 1