BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.506,53

Abdullah Gül'ün asıl niyeti ne? Dedikodu çıkaran olay!

Abdullah Gül'ün AK Parti kuruluş yıldönümünde olmaması dedikodu kulislerini hareketlendirdi. Bir çok kişi Abdullah Gül'ün parti kurup yeni bir yola gideceği iddiasında. Peki öyle mi? Mehmet Tezkan'ın aktardığı tam aksi yönde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
baltacı

chp nin gül de ısrar etmesi tam bir komedi...erdoğanı devirecek birini arıyorlarsa türkiyede bi kişi var,DAVUTOĞLU...O da Osmanlı,işinize gelirse..

Misafir

Yok Akşener, yok gül, Sağda ,kinci bir parti kurulacak diye aklınız çıkıyor yalancı demokratlar sizi

mehmet

Abdullah gül hiçte bildiğimiz gibi biri değil! bilse ki Erdoğan'a karşı galip gelecek kesinlikle siyasete atılır. ingiliz kraliçesinden onur nişanesi aldığı an devlet onu sildi o da devleti sildi! yakın zamanda ifşa olacaktır

Misafir

Abdullah GÜL dönmeyecektir...Boş konuşmaya gerek yok! Ama bu kendi istediği için olan bir tercihtir.AKP ya da karşıdakilerin arzuları için değil! AKP içine gelince... Öyle bir sistem kuruldu ki... Doğru,dürüst ve kaliteli bir insan da çıkıp ben Recep Tayyip ERDOĞAN'ın bu düşünce ve faaliyetlerini beğenmiyorum diyemiyor...Dediği anda adı ya parti disiplinine aykırılık,ya fetöcülük,ya da bel altı vuruşlar icat edilerek alaşağı ediliyor.Tıpkı Alman ve Rus örneklerinde olduğu gibi!

Cakici

Konferans falan olsa bu emekli isimler aninda Feto'den alinirlar iceriye. Kendileri bilmiyor mu bunu sanki.

hakan

şuan anamuhalefet öyle bir kıvama geldi ki erdoğana rakip kim olursa olsun oy verirler. bizzat abd büyükelçisi aday olsun ona bile oy verirler. öyle körleşmiş bir zihniyet...

Misafir

Gul parti kurarsa siler supurur bu bir gercek.Akp dogdu buyudu ve miyadini doldurdu.Sadece ve sadece Tayyip Erdogan sayesinde ayakta duruyor.Oysa ki yeni bir parti Akp den oy alacagi gibi muhalefet partilerinden de oy alacaktir ve Turkiye nin onu acilacaktir.

Misafir

Gül susarak konferansların en büyüğünü veriyor anlayana

elim

iktidar partisi içindeki reis muhalifleri nedir ya..chp içinde atatürk muhalifleri olması ne kadar saçma ise ak parti içinde de reis e muhalif olamaz.eğer ak parti içinde reise muhalif olan varsa bilinki o kişiler kesinlikle menfaatçi ihalecidirler

Misafir

a.gül asla parti kurmaz.o, sadece ortalıkta dolanarak havasını atıyor.

mehmet

lider ile ikinci adam arasındaki fark bu işte. adı geçenler zaten lider olsalar, kimseyi takmaz, kendine güvenir ve çıkarlar ortaya. ana nerdeee.

ondört

önüne gümüş tepside sunulmayan hiç bir şeye heves etmez...

  • 1