BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Abdullah Gül'den Trump'a büyük tepki

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Trump'ın Türkiye'ye karşı sergilediği tavır ve ABD ile yaşanan gergin sürece ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, "Trump, küresel bir tehdit." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ihsan

doğru teşhis trump küresel tahlike evangelist sapıklarısda öyle

MİSAFİR

TRAMPA DAHA ÖNCE NİYE RUH HASTASIDIR DEMİYORDUK ,ÇÜNKÜ ODA SENİN GİBİ HASTALIĞINI SAKLIYOR NORMAL İNSAN GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORDU BİR BAKTIK BİZE DOST GÖRÜNEN HAİN

Vatandaş

Utancınızla yaşayın gül, daha dün mütabakat olsa hayır dediğiniz başkanlık için aday olacaktınız, ki temsil edeceğiniz partiler işbirlikçi mandacı zihniyetti, unutturun artık kendinizi size bizden ekmek çıkmaz.

Misafir

Irkçı bi serefsiz hitlerden daha kotü.hitler bi laf vardı bu İsrail’i hepsi gebertmedı için gün gelır onu laanet edecez.gun geldi işte.keske hepsini yok etseydıı.trump bi eşek oğul esek vicdan YÖK Allah’ı tanımıyor.son gülen daha çok gulecek

Misafir

Sana da soran vardı sanki. Kimin umrunda senin görüşün. Koltuğunu korumak için ülkeyi aşete atanlardan birisi sen değilmisin. Şikayet ettiğin şeyleri tıpış tıpış imzaladın.

Ahmet

ABD sadece çelik ve aluminyuma vergi koydu bizim ekonomi felç geçirdi bu normal bir durum değil. Trump şimariğinin bir sözüyle TL bu kadar değer kaybediyorsa özeleştiri vermek lazım. Radikal önlemler alıp TL yıl güçlendirmek lazım. Borsa İstanbul'dan hisse alanlar malesef battı.

Misafir

Daha once niye ruh hastasidir demiyordunuz???

Misafir

Donald trump ruh hastasıdır bunu bu konu da yetkin birisi olarak dusunuyor ve söylüyorum.Tum dünyayı kaosa ve belkide son büyük savasa suruklemektedir.Ve bu son büyük savas olursa da Türkler galibi olur.Toplama ülke ve paranın birleştirdiği bir güruh değil.

Farabi

InsaAllah bu trump Amerika nin sonunu getirecek.

DECCALİN TÜM ÖZELLİKLERİ ONDA

ARTIK DEMEK YANLIŞ OLUR..TEHDİT DEMEK HAFİF KALIR...TRUMP U HEDEFE OTURTMAKDA YANLIŞ OLUR...ABD VE MASONLAR İKİ ASIRDIR ,TÜM İNSANLIK İÇİN FELAKET GETİRMİŞTİR..DECCALİN TÜM ÖZELLİKLERİNİ..ABD VE ONUN SİSTEMİNDE,PARASINDA,YAPTIKLARINDA BULURSUNUZ..IRAKA BAK ,SURİYEYE BAK..AFGANİSTANA BAK..OSAMANLI COĞRAFYASINA BAK..JAPONYAYA BAK..KAMBOÇYAYA BAK..ABD ZULMÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ..BU TURUP DEĞİL..BU TEHDİT DEĞİL..

Misafir

Mike Pence,Adil Öksüze ne kadar benziyor. Özellikle bakışları. Hipnotize olmuş gibi.

  • 1