BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50

Abdullah Gül'den TEOG açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldırılmasını istediği TEOG sınavıyla ilgili 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den açıklama geldi. Gül, dikkat çeken açıklamayı twitter hesabından yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Aaaa sayın gul bu ne hız bu nasıl yorum gunlerdir siha almanya pyd pkk tr705 barzani rferandum idlip afrin haseke bm gundem calkalanıyor milli beka varlık mücadelesş vaaaaaar eéee siz teog açıklaması yapıyorsunuz Reis nşcşn yalnız savaşıyor anlamayan anlasın artık a gulu

Misafir

Dün akşamdan itibaren TV lerdeki tartışma proğramlarını izledim de meğer ne prof. larımız varmış TEOG ile ilgilenen ancak bir türlü o güzel fikirlerini açıklamaya korkan.Meğer ne kadar çok düşünürlermiş sevgili öğrencilerimizi ve ailelerini. Rektörü oldukları üniversitelerin içler acısı durumunu bilmesek sanki inanacağız söylediklerine. Herkes sınavdan sitresten yakınıyor da hiç kimse askeri ücretle bir velinin 3-4 çocuğunu nasıl 4+4+4 yıl okutmak zorunda olduğunu anlatmıyor.Sayın Cumhurbaşkanımızın çıkışı olmasaydı onlara göre en iyi sistem TEOG du. Hiç kimse kalkıpta sorun sınavda değil sorun gereksiz yere zaten problemli olan eğitim sisteminin orasını burasını her yıl tekrar tekrar kurcalanmasında olduğunu söyleyecek cesarette değil.Ne acıdır ki çocuklarımız bu bozuk sistem içinde okuyup en sonunda da bu hocalara üniversite öğrencisi olacaklar.

aa

saki bu sistem uzaydan geldi! Getirenler götüren aynı. Ne kadar eğitime önem verildiği ve bu konularla ilgilenenlerin kaliteleri ortada?

  • 1