BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Abdullah Gül'den flaş Kemal Kılıçdaroğlu yorumu!

Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Semra Ramazanoğlu hakkındaki söylediği sözlere değindi. Gül, "Her gün 5 tane, 10 tane şehidin olduğu bir memlekette bunları konuşmak tatsız işler" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
voki

adam diyemiyor ya kılıçlar oğlu terbiyesizlik etmiş diyemiyor.

Misafir

PKK NIN VE PYD NİN DESTEKCİSİ KILIÇDAROĞLUDUR BUNU BİLMEYEN ANLAMAYAN APTALDIR

APTALMIYIZ BE

PKK İLE GÖRÜŞÜP MÜZAKERE EDEN SIRT SIVAZLAYAN KILIÇTAROLU DEĞİL,BAŞKASIDIR,BUDA HERKEZİN MALUMUDUR,ONLARI SMİRTENDE SÜREÇTİR,TERÖRİSTLERİ TÜRKİYEYE GÖNDEREN DE ESATTIR.PYD İLE KORİDORU DA KURAN KENDİLERİDİR,TÜRBEYİ TAŞITTIRDIKLARI GİBİ AYNEN KÖR OLMAYIN GÖRÜN

APTALMIYIZ BE

PKK İLE GÖRÜŞÜP MÜZAKERE EDEN SIRT SIVAZLAYAN KILIÇTAROLU DEĞİL,BAŞKASIDIR,BUDA HERKEZİN MALUMUDUR,ONLARI SMİRTENDE SÜREÇTİR,TERÖRİSTLERİ TÜRKİYEYE GÖNDEREN DE ESATTIR.PYD İLE KORİDORU DA KURAN KENDİLERİDİR,TÜRBEYİ TAŞITTIRDIKLARI GİBİ AYNEN KÖR OLMAYIN GÖRÜN

ŞAŞTIK KALDIK HA

AYIP OLAN NEDİR GÜL,TECAVÜZ MÜ BAHSETMEK Mİ,NEYİN AYIP OLDUĞUNU ANLAMAMIŞSAN BU AYIP TA SANA YETER.O ŞEHİTLERİN SEBEBİ KILIÇDAROĞLU OLSAYDI TECAVÜZLERDE ONUN İKTİDARINDA OLSAYDI,AYIP OLURDU,AMA TERSİ,

Misafir

cumhuriyet halk partisini(chp),cemaatin hakaret partisine(chp) dönüştürdü.

bir yurttaş

bu kılıçtaroğli akpartinin kaskosu .gören var mı?

Misafir

Sayin Abdullah Gül herzaman olgun ve bariscil kisiligi ile Türkiyemiz'de örnek alinacak sayin bir Cumhurbaskanimizdi. Üstün hizmetlerinden dolayi Türkiyenin bütün kalbini fethetmistir diye düsünüyorum.

Kemal PKK lımı?

Kemal neden PKK ya PYD ye APO ya ARKADAŞIM diyor laf söylemiyor da TC Cumhurbaşkanına habire saldırıyor.Niye?

misafir

abdullah gül hep kaçak güreşiyor

Arkadaşmış

Askerlerimizi CHP Lideri Dersim ermenisi Kemal beyin Hendekçi bombacı PKK lı Arkadaşları şehit etmiyor mu? Eeee Kemale ve arkadaşlarına laf yok mu?

Misafir

senin gibilerin yüzünden

Hakan DÜVENCİ

memleket kan revan siz gidip adama önüne mi yattı arkasına mı yattı ne diyorsunuz diye sorarsanız adam da öyle der tabi.

ihsan can

Diktir ulan buda lafmi simdi

CAMBAZA BAKIN SIRASI DEĞİL

İYİ DE SAYIN GÜL BUNU ARKADAŞLARINA SÖYLE LAF ONLARIN LAFI,BU TARAF SÖYLEYİNCE SAPIK,O TARAF SÖYLEYİNCE SES YOK.VE DE IRZINA GEÇİLEN ÇOCUKLARI KORUYAMANLARIN VIR VIRI VAR YAZIK GÜNAH O ÇOCUKLARA OLAYI SAPTIRMAYIN .BAKAN ÇOCUKLARIN ÖNÜNE YATSIN CEMAATİN DEĞİL,ONLARI KORUSUN.ŞEHİTLER KİMİN MARİFETİ ODA VAR.

Ne şehidi

Kemalin ARKADAŞIDIR HENDEK AÇIP BOMBA DÖŞEYEN PKK lılar.

Arkadaşıymış

Aaaaa Olur mu hiiiç. Onlar PKK PYD li Terör değil. Onlar YURTTAŞ , Onlar ARKADAŞ. CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu öyle diyor ya.

esas

Doğru dersin sayın gül akp ve tayybin umurundamı onlar oy ve başkanlık peşinde ülke yanmış hergün bir sapıklık SAPKINLIK ortaya çıkıyor ŞEHİTLERİMİZ artık normal ölenler gibi uğurlanıyor bunlar ŞEHİTLER üzerinden siyaset yapıyor utanma ar namus yokolur

Yağ satarım bal satarım

CHP de her yol var. Para Gani. CHP kaç yüz bin Reza Zarrap Serveti yapar bakınız örneğe: CHP liler İş Bank Hisseleri yolu ile şu şirketlerin de kanını emiyor. SANAYİ VE HİZMET GRUBU: * Antgıda Gıda Tarım Turizm Enerji ve Demir Çelik Sanayi Ticaret A.Ş. * Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği Camiş Yatırım Holding A.Ş. * İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. * Kültür Yayınları İş-Türk Ltd.Şti. * Nemtaş Nemrut Liman İşletmeleri A.Ş. * Trakya Yatırım Holding A.Ş. * Türk Pirelli Lastikleri A.Ş.

CHP de her yol varken

CHP, İş Bankası’ndaki %28′lik ortaklık payı üzerinden TİCARET yapıp para devşiriyor.Anayasa’nın 69.Maddesi, siyasi partilerin ticari faaliyet de bulunmalarını kesinkes yasaklıyor. Benzer hüküm; Siyasi Partiler Yasası’nın 67. Maddesinde var. Evet hal böyle iken, CHP Anayasayı ihlâl etmiş sayılmaz mı?

galip

gül efendi çok dogruyu konuşmuştur bunlar bel altı vurmaya devam etsin şehitler gelmiş ne haber aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar

ASAN

SN GÜL ZAMANINDA BUNU RTE NA SÖYLEMEDİN KALK GİDELİM DEYİNCE C.BAŞKANI OLMANA RAĞMEN PEŞİNE TAKILDIN İŞTE ORADA ÜLKENİN DEMOKRASİSİNİ BİTİRDİN ÜLKEYE ASTIĞI ASTIK BİR ANLAYIŞTA İNSAN BIRAKTIN

VATANDAŞ

HERGÜN 5-10 ŞEHİT KİMİN HATASI YÜZÜNDEN VERİLİYOR?

AKLİ SELİM ADAMI SEVERİM

BRAVO AKLI SELİM ADAMIN GÖZÜNÜ SEVEYİM. BU TİP KONULARLA GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYİ HEM MUHALEFET HEMDE İKTİDAR ÇOK İYİ YAPIYORLAR. ÇÜNKİ İKİSİNİNDE İŞİNE GELİYOR. NE İKTİDAR NEDE MUHALEFET ÜLKENİN SORUNLARINA ÇARE BULAMIYORLAR.

Misafir

yalan iftira..çözüm süreci bitti diyen ihanet yuvası kandil ve taşeronlarıdır..cb zaten seçilmişti..kan döken çinayet taşeronuna hiç sözün yok mu?