BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,93

Abdullah Gül'den Erdoğan'a KHK yanıtı!

Günün beklenen son dakika açıklaması 11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi. Gül cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül KHK eleştirisi sonrası Erdoğan'dan gelen tepkiye 'Bu konularla ilgili polemiğe girmek yakışmaz' diyerek yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
Burdayiz.

Gül bey senin yapacağın hiç bir şey kalmmıştır, sessizce köşkünde otur, halk siyasi istikrarsızlık istemez, yani bölünmeye karşı.

Misafir

Suclu degil arkadasim. Suclu demek icin mahkeme kararinin kesinlesmesi gerekiyor. Üzerine suc atili herkes suclu olsaydi.. neyse sende bunu bile anlayacak beyin yok..

Misafir

gazeteci dediğin kesim suç işlemez.. onlar zemzem suyu ile yıkandıkları için yargılanmaları bile yanlış. eline sarı basın kartı geçirmiş ülkemize ihanet edebilir.hain olması hiç mühim değil.

vatandaş

gizli fetöcüler her yerde olabiliyor. dikkat etmek lazım

Battalgazi

Bu gül o kadar güzel fikirliydide gezi olaylarında ve 15temmuz darbesinde nerdeymiş hiç sesi çıkmıyordu lalmıydı.

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok.

Vesselam...

Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz böyle. Adam fikrini açıkladı diye bir KAFİR demediğiniz kaldı ya. Fikirler özgür bir şekilde paylaşılmazsa bırakın süper güç olmayı Afrikadan bile geri kalırız. Peygamber Efendimize bile "Ey Allah'ın Peygamberi, Seninle aynı düşünmüyoruz" diyen Sahabeler vardı. Sizler kimiz izindesiniz böyle.

a.l.

eroğlu; '2019 seçimleri tarihimizdeki en önemli seçim' bizce de çok önemli, gidişinizi kutlamak için..

Misafir

ne yani adam fikrini paylaştı diye adama bi kafir demediğiniz kaldı. bu nasıl bir kafa yapıdır ya. herkes fikrimi söylersem acaba bana ne olur diye korkar oldu. bu şekilde devam ederse bırak super devlet olmayı afrikadan bile geri kalırız. kaldı ki sahabe efendilerimiz dahi Peygamberimizin karşısına çıkıp biz böyle düşünmüyoruz demişlerdir (uhud savaşı). kimleri örnek alıyorsunuz sizler yoksa örneğiniz yezid midir?

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok.

knuşmak şart

Arif olan anlar,sn.Gül çıtayı düşürmez,devlet adamı duruşu vardır.

soytarı

peki senin yaptığın yakıştımı

MUĞLAK ABDULLAH GÜL

KANUN KARARNAMESİNE MUĞLAK DİYORSUN AMA MUĞLAK OLAN SENSİN ABDULLAH GÜL.

Misafir

Misafir, sen hukuk alimi olmayasın!Yoksa uzaydan mı geldin misafirliğe! Tutukluluk ne demek hangi hallerde olur, biz bunun 4 yıl fakültede dersini okuduk ağa... Burası sizin kahve değil internet!

ÖTÜKENLİKURT

BASININ HALİ İÇLER ACISI... Yahu kardeşim bu ademde tavşan kadar yürek var, üzerine gitmeyin... Daha cevap vermeye ödü kopuyor ki rakip olarak çıkmasını istiyorsunuz! Benden koşarak uzaya çıkmamı isteyin daha makul olur!

Misafir

TUTUKLU GAZETECİNİN DURUMU SUÇ UNSURUNA GÖRE DEĞİŞİR HER GAZETECİ MASUM DEĞİL MALESEF ÜLKEMİZDE YAZAN ÇİZEN ELEŞTİREN GÖRÜŞLERİNİ BEYAN EDEN GAZETECİYE KİMSE BİŞEY DEMEZ HAPSE ATMAZ GAZETECİ İŞİNİ YAPMALI BAŞKA YOLLARA SAPMAMALI KALEMİNİ KÖTÜYE KULLANMAMALI

ferhat yy

arkadas kim ulan diyesi geliyor insanin ..O senin parti liderin di basbakanindi ve cumhurbaskanin ...dahada onemlisi senin dava liderin

konuşmalı herkez özgürce.

Gazetecifikir suçu işlediği için yargılanıyor,o nedenle doğru olmuyor,bizim haber alma öxgürlüğümüz var,onlarında verme ve konuşma.Gül gene efendice kendi fikrini söylemeye devam edecek anlaşılan,onada kızarlar şimdi,

Misafir

noldu GÜL A.LATİF ŞENER in akıbetini gördün di mi :)))

Misafir

Tutuksuz yargılanmak terimi birkere dünya literatüründen kalkmalı.Onedirya adam suçlu ama cezaevi nedir bilmiyor..Oldu birde madalya takalım tam olsun.

yüzdeyüzmilli

Hayir! Neden gazeteci tutuklu yargilanmamali da bir avukat, savci, doktor, ögretmen, mühendis, veya sade bir vatandas bir gazeteci gibi ayricalik sahibi olamiyor? Gazeteci olunca ve adin terör örgütleriyle yanyana gelmisse seni ayricalikli yapan nedir? Gazeteci dokunulmaz midir? Sayin Gül! CHP agziyla konusmaktan vazgecin artik! Gittikce batiyorsunuz. OHAL konusunda ise nedir arkadas rahatsiz oldugunuz durum? Niye rahatsizsiniz OHAL'den? Ihtiyac varsa uzatilir. Gerci sendin degil mi o Gezi olaylarinda karsina muhatap olarak Taksim Platformu'nu alan!!! Unutmadik unutmayacagiz!!!

a.l.

kabortayı çizdirmeden hazırlanıyor mu?

vatandaş

Devlet Adamı.İşte budur.

Timuçin Oğuz

Takdire şayan cevap.

Sivasli

Reis Bu Sahsi Trenden At Atki o trenin asla Merdiveninden Tutunamasin