BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,85

Abdullah Gül referandumda evet mi hayır mı diyecek?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 16 Nisan'de ne oy vereceğin ilişkin ilginç bir yazı kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
bilgehan çalışkan

türkiye nin büyümesi için hayır der

Misafir

ülkemiz için hayır der

Misafir

abdullah gül değil ama hanımı hayır diyor. evde kriz çıkacak haberiniz yok. bi de habercisiniz. soracaksanız hanımına sorun!

sülo

hatta medyaya yayılan iddialara göre Sayın Binali Yıldırımın aile yakınlarıda hayır verecekmiş, doğru yanlış şaşırmadım gereği gibi davranmış olurlar.

Misafir

düne kadar güle küfreden akp liler şimdide gülün evet demesini bekliyorlar

kuvayi inzibatiye

Amerikan tipi başkanlık sistemi bölünme demektir.. Biz Türk tipi başkanlık-hakanlık peşindeyiz.. Türk tipi başkanlık ile üniter yapı muhafaza edilecektir.. Ulusalcılar'ında istediği o değilmi zaten?

Adem

FETOCU MİSAFİR BİR YERİNLE HAVAYA ÇIKSAN RÜYAN GERÇEKLEŞMEYECEK. SONUÇ EVET OLACAK VE SİZ FETOCULARIN KALINTILARI DA YOK OLACAK

Misafir

Evet bir kişi, Hayır hepimiz için! - Başkanlığa Hayır |

Misafir

Seni seviyoruz Sayın Gül, sen gerçek Anadolu evladısın.

Ortalık ısınıyor

Ak Parti içinde de ciddi sayıda HAYIR diyecek insan var.Bu yüzden yurt dışında mükerrer oylara ve yutr içinde seçmen yapılacak Suriyelilere dikkat etmek gerekiyor.

milletin hukuku

evet dese kendine,hayır dese ne yazar,hayır oyu verenler, vatan millet haklarıyla,büyük vebal altındadırlar.

hamdi bey

müslümanları katledince mi demokratik oluyor. sayın gül.ne zaman anlayacaksınız dünyanın başına bela bu sözde gelişmiş ülkeleri!

Misafir

yüksek ego-kibir-kin-nefret-intikam kelimelerinden nefret ediyorum...

Misafir

Cumhuriyetin kanunlari ISVICRE´DEN alindi..Sonra cumhuriyet 3 Askeri darbe gördü Sonuncu´sunu saymadim..Neden ISVICRE´DE Askeri darbeler yasanmadi?? Ekonomik ambargolar darbeler cabasi.. SISTEMI ISLETECEK INSANLAR GEREK

MEŞVERET

Ahmet ne der, Mehmet ne der önemli değil Millet TEK YETKİLİ, yani 5 yıllık Krala ne der o önemli. Bir başka husus da 2. Kral ya sevmediğimiz, güvenmediğimiz biri olursa?!

DEMOKRASİ

Ne garip bir durum! KASETLERLE BUDANAN MUHALEFETİN görevini doğru dürüst yapmadığı ortada. Milletten gelen muhalefeti sağda ve solda layıkıyla temsil eden Parti yok! Soru 1. Güleni dışarıdan kim destekledi? Soru 2. Kasetler kimin işi? Soru 3. 80 Milyonu 1 kişi temsil ederse bu kime yarar?

AKLIN YOLU BİR OLACAK

AÇIK OY OLSA EVET DERDİ AMA ŞİMDİ HAYIR DİYECEK,DAVUDOĞLUDA ÖYLE,ABİDİK KUBİDİK LERE KARŞI.

Misafir

daha önce türk tipi başkanlık olmamalı demişti, hayır diyecektir.

MSERT

Abdullah GÜL' ün ne dediği önemli değil. Önemli olan halkın ne dediği. Dolayısıyla tabi EVET

DAYI

AK partinin kalesi Kayseride tahminim %65 civarı HAYIR Çıkacak. Sn. Gül daha önce defalarca söyledi. TÜRK TİPİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞI OLDUĞUNU, AMERİKAN TİPİ OLURSA DESTELEYECEĞİNİ SÖYLEDİ. HAYIR

Kararımız Millet oyumuz nevet

Sayın Abdullah GÜL, AKP'liler Devleti Fetoculara teslim ederken seyredeceğine Cumhurbaşkanlığı görevini yapsaydı Türkiye bu duruma düşmezdi.

Mustafa Menfaatlı

Böyle bir başlığın atılması bile Abdullah Gül için utanç vesilesidir,Yazıklar olsun.Hem EVET dese ne yazaaaar,Hayır dese ne yazar.Bu kadar hainin arasında böyle hizmet vermek her babayiğidin harcı değil,Allah Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun.

gerçekçi

kimin nedediği ünemli tabi ama bence herkes elini vicdanına koymalı bu ülke halkları için ne kerekiyursa oyunu ona güre atmalı ben bir adama değil 80 milyun için atacam oyumu herkes bunu düşünmek zurunda bazı fokaralar eveti bala yazıyur surarım kendilerine müsliman insanlar nimeti oy için beşkeş çekermı hemde fakir insanların hayali olan bir nimet ama kendine yakışanı yaptı o adam sanatçı değil yalakadır hakkarilidir ben bir hakkarili olarak nefret ederim kendisinden

Alim Bilgili

italyan ,isviçre alman ve fransız tipi yasaları bir asırdır görüyoruz .şimdide amerikan tipi isteniyor.sanki bu millet yeni yeryüzüne çıkıyor yasa yapmayı bilmeze getiriyorlar.hadi ordan

ssss

o da onun sutune kalmış sonuçta herkes yaptıgıyla anılır