BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20

Abdulkadir Selvi yazdı AK Parti kulislerinde Binali Yıldırım sürprizi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında AK Parti kulislerinden ilgniç ayrıntılar aktardı. Selvi, Başbakan Yıldırım'ın İzmir'den aday gösterileceğini ve yeni dönemde Meclis Başkanlığı düşünüldüğünü yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Belediye başkanlığı için değil. MV için aday olacakmış. Sende anlamadan yazmışsın. Düzgün oku. İzmir'liler zeki olur sen nerelisin.

inter

izmir'e binali yi değil, erdoğan bile aday olsa kazanamaz...bunlar başka dünya da yaşıyor...

kundemacı

Zihniyet değişmedikten, FETÖ seviciliğinden vazgeçilmedikten sonra hepsi aynı olsa ne olur? hepsi değişse ne olur?

k.k.k

İsmail Kahraman denilen herif zaten o makama yakışmıyor !

Misafir

israilde heykeli bulunan tek devlet adamı chp nin kurucusu mustafa kemalin dir

TR

HİÇ BEĞENMEDİĞİM YAZARI DA OTORİTER GİBİ VERİYORLAR YA...

Misafir

BİR ÜLKEİNN BAŞBANINI "TELEVOLELİK YAPTILAR ."BİR BAŞBANIN ONURU BUKADAR MI OLMALI?TÜRKİYE DEVLETİNE AYKIRI BİR İLLLEGAL YAPIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ.BU ESARETTEN TÜRK MİLLETİ MİLLİ BİRLİK İTTTAFAKINA MUTLAKA DÖNMELİ YOKSA ,SURİYE IRAK GİBİ OLUYOORUZ.

Komedi

3 te 2 si feto den mi değişiyor

Misafir

Binali YILDIRIM İzmir için geçmiş dönemlerde bir şans olabilirdi.Çünkü iktidarın adayıydı ve oraya akıtırdı... Ancak bu ekonomik bunalımın zirve yaptığı dönemde İzmir'de hiç bir şansı olamaz.

salhor

1960'tan beri hiç bir seçimde "KİM ADAY? KİM ELENDİ?" merakı duymamıştım. Şu anda AKP'nin elenecek vekillerinin listesini büyük bir merakla bekliyorum. Fetö eli öpenler, "Gel artık muhterem hocam!" diye haykıranlar; çocuklarını Samanyolu v.b kolejlerde okuttukları halde, aynı şeyi yapanların gırtlağına basanlar ne olacaklar? Büyük merakım bu. Hele Fetö'ye arsa, bina tahsis edenler. Onun yolunu açıp adeta asfaltlayanlar ne olacak? Onun huzurunda başını ilk defa örtenler? Onlar, bugünün değilse de yarının Türkiye'sinde çok ağır, ama çok çok ağır utanç ve cezalara çarptırıldıklarında, ah ömrüm olsa da intikam duygusunun zevkini sürsem! Nasılmış? Nasılmış yuva dağıtmak, yürek dağlamak? Öğrensinler. Ama ille de hesap sorulmalı. Ahiret hesabındaki firaklı suçlamalarımız ise elbette bâkîdir. Ve Allâh CC yanıltılamaz. Orada hîle, rol sökmez. Ne güzeldir hesap günü!

Misafir

erdoğan tarfından önce atanıp,sonra görevden alınan başbakanlar kervanına binali de eklenmiş.binali ye sosyal medya üzerinden seslenmiştik.şimdi bin-ali derler,sonra in-ali derler demiştik. erdoğan a başbakan dayanmıyor.eskitip eskitip bir köşeye fırlatıyor.bu kadar müsrif olma erdoğan,yoksa çevrende yalaka kalmayacak.

Misafir

Ali Ciguli; Ciguli gibi güldürdün beni, ALLAH (c.c) seni ıslah eylesin, 24 Haziran akşamı senin mosmor halini hayal ettim epey güldüm!

Ali Ciguli

Tabi sadece o tayip beyin yanında yer aldı değil mi. Peki diğer milletvekilleri, belediye başkanları yer almadı mı yanında,,,Akp gidici,,,byyy...Ha bu arada yargılanması gerekenler de yargılanacak unutmayın..Neden mi diktatörlüğe giden yolda erdoğana verdikleri destekten dolayı,,,fiili durumun resmiyete dökülmesi için...Fiili durum suç değil mi...tabikide suç, sürpriz,,,geçmiş olsun binali bey, bahçeli bey....Hokuz bokuz içerdesiniz....

Misafir

EYVAH EYVAH BİNALİBEY KONUŞABİLENE KADAR "IIIIII IIIII III "MECLİS KAPANIR

TR

HAYDİ Bİ YAZDIRILAN YAZARLA GİDİN DE ACIYI HİSSEDİN..

Misafir

Sarayda ayrı bir saltanat mecliste ayrı bir saltanat...

Misafir

Tamam Tamam olur...Goreceksiniz Turkiye nin her yeri Izmir olacak.Ataturk dusmanlarini,Cumhuriyet dusmanlarini bir daha adlari bile anilmayacak sekilde siyasetten silecegiz.

cok büyük yanlis ve büyük ayip olur

sayin basbakan eger secimden sonra 1.baskan yardimcisi yapilmazsa, ben bunu kendisine yapilan bir yanlis, bir vefasizlik olarak görürüm. binali bey, baskan yardimcisi olmayi fazlasi ile hak ediyor. bir sürü zorluga gögüs gerdi ve hep tayyip beyin yaninda durdu.

  • 1