BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63

Abdulkadir Selvi: Türkiye'yi vurmasından korkuluyor

Rusya ile ABD arasındaki Suriye iç savaşında son sahne şu anda İdlib'de oynanıyor. Trump, gece 01.20’de İdlib operasyonu için, “Yüzbinlerce insan ölebilir” diye tweet attı. Putin de bu tweete karşılık öğle saatlerinde İdlib’i vurdu. Rusya'nın bombardımana giriştiği İdlib, dünya gündeminin ilk sırasına oturdu. İdlib'de her ülkenin kaygısı farklı. Peki Türkiye'nin İdlib'deki kaygısı ne? Bu sorunun cevabını Abdulkadir Selvi verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
bayburt

birileri cikti BOP ta bize verilmis bir görev var dedi bazilarielinde saz hala gazel okuyor kimse tesadüf bir yerlere gelmedi her kez görevini layikiyla yapiyor

kundemacı

Biz şimdi; İdlib' den kaçan teröristleri ülkemize mi alacağız? Bu Türk Milletine ihanet olur.

xtr

Ekonomi zaten kötü. Kalkıp da bunu İDLİB'e bağlamanın alemi yok. Minareyi çalıp da kılıf uydurmak denir buna.

Misafir

Dolarla ne alakası var, demek ki dolar yükselecek, kılıf hazırlanıyor....

Misafir

Sivri zekalının birisi demiş ki batsın bu ülke. Hazımsız herif mülteci her gelişmiş ülkede var. Sen hala buralara yorum yazıyorsan buralara Erdoğan'ın sayesinde. O adam olmasa çoktan 50 parça ve esir olmuştun. Nankör olmuş millet.ülkenin etrafı yangın yeri bunlarda buradan bol keseden atıyor. Ulan adam devlet idare ediyor.çocuğunu bile idare edemeyen tipler kalkmış ülke yönetilemiyor diyor.

Misafir

Ne o yandaş yazar bile mülteci akinindan bahsetmeye başlamış hani Suriyeli din kardeslerinize pek bir övgüler dizip onları istemeyenlerin hain ilan ediyordunuz

Misafir

Milletin kanına karnına geleceğine ne dokunan varsa hepsini göstere göstere yapıyorlar ama tık yok. Memleketin borcunu 5 katına çıkardılar gelecek 50 yılını borçlandırdılar ne var ne yok sattılar tık yok. Memleketi yol geçen hanına çevirip ne kadar vatan haini varsa ülkeye aldılar bu milletin parasını bu millete sormadan onlara harcıyorlar yarın hepsi başımıza bela olacak tık yok. hırsızı uğursuzu katili serbest bırakıyorlar tık yok batsın lan bu ülke eğer bu kadar millet ses çıkarmıyorsa batsın zaten batmış durumdayız.

Misafir

TÜRKİYE SIĞINMA ÜLKESİMİ OLDU NEDEN AVRUPA ÇÖZÜM ÜRETMİYOR BOMBALAYANLAR ÇÖZÜM BULMUYOR BAŞKA ÜLKELER BOMBALASIN SIKINTIYI SORUNLARI TÜRKİYE ÇÖZSÜN SIĞINMA KAMPLARI DOLDU ÜLKE YETER KARDEŞİM O KADAR ZENGİN DEĞİL BU ÜLKE ZATEN EKONOMİK SIKINTI VAR

s.s

Sınıra duvar çekilmedi mi o bölgede ? Hemen duvar ve telli bölge yapılsın. Kusura bakmasın kimse Türkiye, sığınma yurdu değildir. O kadar da değil ! Erdoğan, şayet bu mültecileri alırsa ülkeye, o zaman sert tepki görecektir milletten. Çünkü bu ekonomik krizde, kendimize bakamıyoruz, bir de onları sırtımızda taşıyamayız.

SIMDI ISTEDIGIN KADAR KÜLHABEYLIGI YAP

suriye sorunu ilk basladiginda, henüz suriye'de rusya ve iran yokken, türkiye suriye'yi vursaydi. bugün 10 milyon suriyeli vatan haini ülkemizi isgal etmeyecekti. suriye'de iran ve rusya istedigi gibi at oynatamayacakti. ypg/pkk bu kadar güclü olamayacakti. sinirlarin acilarak suriyelilerin türkiye'ye davet edilmesi en büyük hata idi. bu hatanin bedelini 20-30 yil sonra sehirlerimizde terör estirmeye basladiklarinda görecegiz. akparti hükümeti cok büyük yanlislik yapildi. suriye'ye girmek icin ne amerikadan ne de rusyadan izin almamaliydi. kendi sinirlarimizi korumak icin daes'i bahane ederek hem pkk'nin hemde esed'in belini kirmamiz gerekiyordu.

adem

başkaları vuruyor ceremesini türkiye çekiyor. artık türkiye vurmalı... nereyi??? batıyı ve batı hedeflerini.... ilk hareket sınırların açılması ve göçmenlerin avrupaya çıkarma yapması... türkiye bunun için lojistik bile yapabilir. hatta gidenlere yol harçlığı yol azığı bile verebilir. sonrası avrupanın göç işgali. inanın bir hafta sürmez savaş durur. tabi aynı şey rusya içinde geçerli abd içinde.

D.

Aç kapıları gitsinler avrupaya diğer ülkeler bizim kadar sağ duyulu olmaz bak bakalım o zaman nasıl ayağa kalkıyorlar

  • 1