BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Abdulkadir Selvi CNN Türk'te fena trollendi

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına açılmış sahte Twitter hesabından atılan "istifa ediyorum" tweeti CNN Türk'ten okununca ortalık karıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Mehmet Zeybek

Güya KULAĞI DELİK diye bildiğimiz Selvi'nin meğer dünyadan haberi yokmuş ve trolü gerçek sanacak kadar gafilmiş... Gözlükleriyle beraber BASİRETİNİ de geliştirmeli ama Doğan grubunda bu üstün özellik ne gezer!

Emin

Bu Abdülkadir Selvi tarzındaki adamlara çok dikkat edin. Bu adamlar parayı kim veriyorsa onların kalemşörüdür. Bedavaya, vatan millet yararına hiç bir iş yapmazlar. Bu tarz adamların söyledikleri herşeye şüphe ile yaklaşmak lazım

A.L.

MEDYADAN DA ÇOK KİŞİ ÇEKİP ÇIKIP GİTMELİ...

Misafir

AKEPELILER SASKIN SIMDI KIMDEN YANA OLCAKLAR YADA HARIL HARIL SIMDI KURAN"DAN AYET ARIYORLARDIR HANGI AYET I.MELIHE YAKISIR HANGI AYET REYIZE YAKISIR DIYE ALLAH ISLAH ETSIN

TUŞ OLDU

İLAHİ KOMEDİ YAHU SEN BARİ YAPMA SELVİ DERİN KULİSLERİN NERDE HANİ BU CAMİAYI EN İYİ BİLEN ADAMSIN YAPMA BUNLARI KOMİK OLUYOR

Misafir

bu kadin tam yalaka ve karektersis

sıktılar

şu kadın da amma caylak, her söze karışıyor, sunucumu yorumcumu belli değil!

fatih

5 saat canlı yayında profesyonel trollerinizle fitne yaparsanız başınıza bu gelir işte. Sağdan-soldan özel fitnecilerle cnn canlı yayında fena patladı. oh olsun!!

KADİİR

CİDİYE ALMAYIN AHMET HAKANI SELVİYİ BOŞVERİN HAİN KANLI KALEMŞÖRLER ORTALIKTA KENDİLERİNİ BİRŞEY SANARAK KONUŞSUNLAR DOLANSINLAR CİDDİYE ALMAYIN.KİRLİ FİKİRLİ HAİNLERİ.

selvoooooo

Selvooo karizmanı çizdirdilermi. selvoo karizmayı çizdirdinmi. selvoo karizman yerlerle bir. selvoo çizik karizmanı nerelerde bıraktın.

Misafir

Abdülkadir Selvi canlı yayında zor anlar yaşadı: Ay sonunda istifamı sunacağım

  • 1