BIST 9.142
DOLAR 32,39
EURO 35,03
ALTIN 2.326,59

Abdulhamit Gül: Apoletleri hiçbir güç sökemedi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, partisinin Karkamış ilçe binası önünde yaptığı konuşmada, kalıcı istikrar için AK Parti'nin seçimlerden güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini belirtti. 

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Ws

Ilginc. Genelkurmay Baskanini terör Örgütü basi ilan ediyor hapse atiniz. Yani simdi bundan haberin yokmu.

MİSAFİR

PEKİİİ... APOLETLERİ HİÇ BİR GÜÇ SÖKMEDİ DİYELİM..AMA TÜRK ORDUSU ŞU AN ESKİ ORDUMU BAYIM? ASLINDA TÜRK ORDUSU ÇOK YIPRATILDI VE ASKERİ OKULLAR VE HARBİYE NİÇİN KAPATILDI ?SEBEP? HA APOLETLER SÖKÜLMÜŞ HA ASKER ESKİ ASKER DEĞİL ..NE FARK EDERKİ??

Misafir

22.39...Devam... Muharrem İNCE'nin o generali eleştirmesi doğru ancak tarzı çok yanlış..."Apolet sökülmez",ordu disiplinine ve iç hizmet kanununa aykırı hareket eden prosedür gereği emekli edilir.

Misafir

Sen hala orada mısın? Ya kısa dönem askerdin ya da bedelle askerlik satın aldın ki askerlikten çakmıyorsun! Disiplin,hiyerarşi ve askeri otoritenin zerresinden haberin yok.Sanıyorsun ki askeri birlikler sivil kurumlar gibi laçka...Asker siyasi düşünür,düşüncesini yalnız sandıkta kullanır,sağcı-solcu hiç bir parti liderini alkışlamaz!Asla! Bunu öğrenin artık! Yoksa laçka bir orduya dönüşür.. Bu ordu Filistin ordusu değil,Türk Ordusu!

Misafir

apolet meselesi saptırılıyor.ince cb olursam 30 ağustosta o generali emekli ederim,dedi..apolet sökme mahkeme kararı olur rütbeli kişi er seviyesine iner.emeklilikte em.korg.unvanını kullanabilir.bilmiyen akplilere duyurulur.

Misafir

Hahahaaa. Siz baska ülkedemi yasiyorsunuz ya Ergenekonda Siz sökdünüzya, Unutmak Siyasi geregi degilmi. Ezikler. GÜLE Hüle demicez bile, kurbanlar esliginde güle güle...

semih

Şimdi soruyorum size. İnce herhangi bir toplantıdaki konuşmasında Erdoğanı eleştirirken o general alkışlasaydı ordudan atılır mıydı atılmaz mıydı? Bir rektör Erdoğan lehine propaganda yaptığında terfi ettirilirken, bir dekanın da İnce ziyarete geldi diye görevden alındığını hatırlatırım. İsminde adalet olan parti...Hiç olmazsa seçime girerken adaleti ihlal etmeyin.

Misafir

Ya sen Adalet Bakanı mısın nesin sen? Tarafsız ol be!

Misafir

Günaydın sayın bakanım günaydın.

  • 1