BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Abdulhamid Caddesinde Cumhuriyet Durağı!

“Cumhuriyet” kavramını sadece İslam’a mugayir bir rejim algısı ile anlamak ve bunu dayatmak taassup gereği olmaktan öte gitmez.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
net

islam ülkelerinde kadın hakları konulu konferans düzenlenir ama bir tek kadına söz hakkı verilmez çünkü islam kadın için insanmıdır değilmidir bunu bile çözememiştir,cumhuriyet ise kadına seçme seçilme hakkı verir,eşitlik verir çalışma hakkı verir yarın öbürgün hadi geçtin islami sisteme bunu yapmak zorundasın kadını hor görmek zorundasın çünkü gerçek arap islamı bunu emreder,laik ülkede böyle şey mi olur canım dersin çünkü islamı tam bilmediğinden dolayıdır yada yarım yaşadığından!!!

net

tüm dinler bir virüstür,kendini dinden arındırmış ülkeler bilimde çağ atlarken dindar ülkeler yerinde bile saymaz hep geri gider gidiyo da,dindar ülkelerde yellenince şöyle mi olur,hapşurunca böyle mi olur tartışılırken,dinden sıyrılmış ülkelerle insanlık için daha iyisini en iyisini nasıl geliştiririz tartışılır,net.

Erol Baron

İslami olarak adlandırdığınız o çok özlediğiniz rejime geçilirse, bu ülkeden baştan sizin kaçacağınız garanti.

Aydın09

Cumhuriyet rahatlığına alışanlar İslami kurallara göre yönetilen İran veya Suudi Arabistan'a gitmeyi şiddetle reddediyor. Peki, siz istermisiniz oralara gitmeyi sn yazar? Böylece her yıl ucuza hacca da giderdiniz.

zuhal erbaş.

15 Yıldır yaşadığklarımızı nasılda hatırlamaz oldunuz daha kaç gün oldu barzaniden evet destek ya o bayrağın bizim bayrağımızın yanında yer alması pkk yla fetöyle yıllardır bizzat birlikte yaşayanlar bunlar dost oldular öylemi sizleri anlamakta hiç zorlanmıyor insan yanıt vermeniz gereken çok şey var .cumhuriyeti ne zamandır savunmaya geçtiniz komik oluyorsunuz hatta çok komik.

Misafir

1940 lı yıllar savaş yıllarıydı, savaşa girmeyen fakat içine kapanan bir Türkiye ekonomik olarak durağanlaşmış, hatta geri gitmiştir. Fakat sürekli 1940 lı yıllar dediğiniz tarih bana göre 1950 li yıllar yani rahmetli Adnan Menderes yılları olmalıydı. SSCB tehlikesi ile Natoya girmemiz ve Marshall yardımları ile zaten kötü olan ekonominin tamamen ABD mandasına girmesi. 1974 Kıbrıs harekatı ile de kendimize geldiğimiz yıllar. Bunların ne Abdülhamitle ne de Recep Tayyip Erdoğan ile ilgisi yoktur. Şu anki teknolojik gelişmelerin temeli amerikanın kıbrıs harekatı ile bizi uyguladığı ambargonun sonucunda, aselsan Tai v.b. lerinin kurulması ve bunun yanında ekonomide yapılmaya çalışılan atılımlardır. Akp şu an bunların kaymağını topluyor. Ne yazık ki okumayan ve sorgulamayan halk bunların bir anda akp ile başladığını sanıyor.

ayran

15 yılda İslam adına hiç bişi yapmayan, halkı islamdan uzaklaştıran herşeyi yapan bir yönetime ses etmeyen yada edemeyen bir kişi aklını kirlamıştır.15 yılda fuhuş arttı, uyuşturucu kullanım yaşı 9 10 düştü, şans oyunları devlet eliyle artırıldı.Dahada sayılabilir, öncelikle çuvaldızı kendimize batıralım...

adalet

hangi islamdan bahsediyorsun ya akp'den önce insanların bir kısmı hiç değilse bankadan uzak duruyordu şimdi kredi kullanmayan insan kalmadı sizin diiliş dediğiniz kapitalizme entegre olmakmı?

türkiye laiktir laik kalacak

islam devletine dönüşmemiz gerektiğini söylemeniz hariç tüm yazılanlar az bile fetö den sonra içimizde batının elemanları azalmış ve etkisiz kalmışlar ki direk kendi siyasetçilerini devreye soktular.bizi sömürge görüyorlar tüm islam ülkelerini gördükleri gibi ama tayyip geçti o günler diyerek açıkça niyetimizi söyledi.

  • 1