BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83

ABD'nin son planı! Türkiye sınırına Arap ordusu

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Suriye'de bulunan ABD askerlerinin çekilmesinin ardından, ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde bir Arap gücü kurmayı planladığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Yani yine pkk ya kilif uydurma plani

Allah bunların da yahudi işbirlikçelirinin de !..

Sanki sadece pislik,kan,gözyaşı ve ülkeleri bölmek için yaratılmış ülkeler bunlar.Allah tez zamanda bütün bu rezillerin helak olduğunu göstersin inşallah! Amin...

Misafir

Abd nin ab nin daeş dedikleri şey herhalde Türkiye yi bölmek.Türkiye yi bölene kadar bu daeş teranesi devam edecek. Ey ülkemizin halkı uyanalım. Birlik beraber olalım. Ülkemize sahip olalım.Vatanımıza sahip olalım .Abd nin sözüne inanmayın. Araplara güvenmeyin. Arapların başı derde girer Türkiye nin kapısını çalarlar. İyi zamanda Abd ye kaynaklarını petrollerini yedirirler.

selman

o kadar arap sana kanmaz kalleş abd ordusunu kuracağınna halk mülteci onları yerleştirsene

Misafir

yalan bu. tamamen kulaktan dolma asılsız bir bilgi

Misafir

Araplar tarih boyunca Türklerin ve Türkiye'nin en büyük düşmanlarından olmuşlardır ve şimdi de en büyük düşmanımızdırlar!

Misafir

Ver mehteri...Yürü...Seni kim tutar!

Misafir

suriye nin asıl sahipleri araplardır demiyor muydu erdoğan?alın size, suriye de arap ordusu.suriye de arap ordusu,erdoğan ın dediklerine ters değil ki.

Misafir

Aralar da terörist mısır da terörist GENE DE GİRİLECEK !!!!!!!

Misafir

Hoşkal MERVE 💐🌹17 Nisan 2018 09:52 Karşılaşsaydık sana aşk olur seni işsizliğin hüznünden kurtarır ,pekala yaşardık Mersinin Mut ilçesinde, böylece Mutlu olmak için çok etkenimiz olurdu ,

  • 1