BIST 9.525
DOLAR 32,65
EURO 34,88
ALTIN 2.511,93

ABD'nin hedefi İskenderunmuş! PKK'yı...

Sınır hattında görevli üst düzey bir bürokrat çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akdeniz’e açılacak terör koridoru planında ABD’nin, Fırat Kalkanı sonrası değişikliğe gittiğini belirten askeri bir kaynak, “O hat Lazkiye’den değil, İskenderun’dan geçecekti" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
wanted

yerel seçimlerde bunların oyunu ortaya çıkmıştı zaten siyasi ayagı kemal k isimli şahıstır

hakkı

Misafir14 Şubat 2018 13:12; isimli vatandaş sen kimsin? ne kadar vatan haini varsa piyasaya çıkmış BÜYÜK TÜRK DEVLETİNE salyasını akıtarak saldırıya geçmiş?

Misafir

iskenderun koridoru diye birşey yok.tamamen türk uydurmasıdır.suriye işgal kabak gibi ortaya çıkınca, türkiye uydurma iddialara başlamış.

hasan erdur

ha ne güzel itiraf ben 12 yıldır söylüyorum amaç türkiyenin akdeniz bölgelerini ele geçirmek ve israili akdenizde güçlü kılmak için yapılıyor bunlar.şu anda hatay adana ve mersin sıriyelilerle dolduruluyorlar.sanki ülkemizde başka yer yokta sadece belli yerlere yerleştiriliyorlar.amerikanın pkk ya yardım ettiğini sağır sultan bile biliyordu bizimkiler yeni anladı.ama buda iyi.

Şükrü K.

BOP koridorunun hedefi halen İskenderun'dur. Çünkü Lazkiye'de Ruslar var.

Kara bela

Bütün dünya yı sömüren abd bir türlü doymak bilmiyor. İlle de karıştıracak. Halkları bir birine kirdıracak

CEM

Dost düşman iyice ortaya çıktı

Yakdemir

Boynuz umdular kulaktan oldular.

Emirdagli

Iran iceresindeki azarbeycan kardaslarimizi unutmasin 40 milyon kadim kardas hazir bekliyor oyle kolay lokma yok Tudkiyeye dua etsin sakalli mollalar dinamit ateslenmeyi bekliyor

Misafir

Siginmacilarin arasinda kesinlikle hain vardir. Bunlari tarayip halse atmak gerek

içinin pisliği suratına yansımış

Allah ülekemizde gözü olanların topunun belasını versin.Rabbim düşmanla mücadelede kararlı askerimizin,devletimizin ve milletimizin koruyucusu olsun.Ayrıca bu yoruma olumsuz yaklaşanlar da vatan-millet-devlet sevgisinden yoksun olanlardır.

kurt-ay

bunak tosba bunu büyükelçi yapanın ben...

Misafir

bu abd köpeğini mutlaka vurmalıyız ve buralardan kovmalıyız.

  • 1