BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62

ABD’nin güvenli bölge teklifine Ankara’dan ilk yanıt

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Tillerson'un Suriye sınırı boyunca 30 kilometrelik hat oluşturma teklifine ''Süreçte ABD ile güven kaybı yaşandı. Güven yeniden tesis edilmeden bu konuların görüşülmesi doğru değil. Önce somut adımlarla güven tesis edilmeli “ dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Aynen Öyle

Aldın mı cevabını. Tam isabet

Misafir

Sayin medya görevlileri haberleri dogru yayinlayin rte den korktugunuz kadar allahtan korkmuyorsunuz Allah sizleri islah etsin

gezdireceksin abd sen

bu konu ancak,afrin daha sonra mümbiç temzlendikten sonra ele alınabilir...

Misafir

haberin başlığı neden değişti

Misafir

haberin başlığı neden değişti bir sorsanıza benim yorumlarımı yayınlamıyorlar

mehmet uğuz

Suriye iç savaşı başladığında Tampon bölge kurulması için çok söyledik. ABD bildiğini okudu, tabi onların derdi Suriye nin içini boşaltıp, Altın Tepside İsrail'e sunmak. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Benim anlamadığım ABD bu savaşın içinde ne arıyor. Eğer ABD bir bölgeye girdiyse huzur kalmaz. Şehirlerde bombalar patlar, çatışmalar eksik olmaz. Sorun Suriye ise, bölge DEAŞ tan temizlendi, YPG nin elinde tuttuğu bölgelere halk niye dönemiyor. Madem Suriyeyi DEAŞ tan kurtarmak için geldiniz. DEAŞ tan temizlenen bölgelere halk dönemiyor. Kimi kimden koruyorsunuz. Yarattığınız sahte terör örgütü sayesinde Suriyenin içini boşalttınız. Türkiye ayağınıza takılmasın diye, darbe yaptınız, Rus Uçağını düşürdünüz, olmadı Elçiyi öldürdünüz. Hala durmuyorsunuz, şimdi de Tampon Bölge kuralım diyorsunuz. Ne kadar oyalayacaksınız bizi, DEAŞ a odaklanalım diye diye milleti kandırdınız. Şimdide Tampon Bölge Masalı ile bizi mi kandıracaksınız.

Misafir

adalet bakanlığı ve emniyeti göreve davet ediyorum bu haberde bir hain TÜRKİYE YE istilacı işgalci diyor

Misafir

Alnından öpüyorum ve sayğı duyuyorum. ABD ye böyle bir cevap verilmiş ise. Türkü kimse kaldıramaz. Sadece kandırdığını zanneder ve aslını ortaya koyar. Türk yalan söylemezzzzzz.

Misafir

kimse sormuyor abd senin orda isin ne?

Misafir

HELAL OLSUN SAYIN BAKAN.. AMERİKANIN BİZE HER SÖYLEDİĞİNE EMREDERSİNİZ SİZ NASIL İSTERSENİZ DEDİĞİMİZ DÖNEMLERİ BİTİRDİNİZ.. KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESELİM GÜVENLİ BÖLGE İSE AMERİKA BU İŞE BULAŞMASIN BİZ KENDİ GÜVENLİ BÖLGEMİZİ KENDİ İSTEĞİMİZE GÖRE OLUŞTURURUZ..

k.k.k

Tebrikler. İlk defa ABD'ye karakterli bir duruş gösterildi. Bundan sonra ABD öyle dayatmayla istediğini alamayacak. Yıllar yılı bizi hep kullandılar ekonomik ve silah tehdidiyle, bundan sonra eskisi gibi olmayacak hiçbirşey. Artık kendi menfaatlerini önplanda tutan bir Türkiye var. ABD'nin her dediğine evet diyen değil !

Misafir

ABD'nin Suriye politikasını yanlış yönlendiren Beyaz Sarayı yanlış analiz ve raporlarla ABD'yi Türkiye'den koparan MgGurk ve Votel görevden alınmadan ABD'nin Suriye politikası ABD için bir çıkmaz yol olur.ABD nin bu iki kişiyi bu görevden uzaklaştırmalı, verdikleri rapor ve analizlerini masaya yatırmalı tekrar gözden geçirmeli ve Beyaz Sarayı yanlış yönlendirmeleri önlenmelidir

gerçekler

sakın sakın kabul etmeyin doğru yolda olmasak bu kadar tutuşmazlardı

  • 1