BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20

ABD'li senatörden Trump ve yaptırım açıklaması! 'Bir planı yok'

ABD’li Senatör Jack Reed, ABD Başkanı Donald Trump’ın çeşitli ülkelere uyguladığı yaptırımlar hakkında, “Trump’ın stratejik bir planı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

1)Geçenlerde abd meşeili bir dergide bir erdoğan karakatürü yayınlanmış.abd bayrağında bir dalgalanma var.altında erdoğan dik duruyor(bunu türk medyası,erdoğan ın abd karşısında dik duruşu olarak yorumaldı.)iki yanında iki kişi var.biri katar emirini diğeri putin i temsil ediyor.dalglanan abd barağı abd dolarını,putin ve katar emiri de erdoğan ın önünde eğilenleri temsil ediyor.ortalarında dik duran erdoğan ın ,aslında dolar karşısında ve dolaysiyle abd karşısında dik duruşu temsil edilmiyor.aksine ,kendine destek olacak ve kendisinin öünüde eğilenlerin var olduğunu iyi bildiği için,erdoğan ın umursamazlılğını temsil ediyor.bir ipucu vereyim:erdoğan,bir ara döviz kurlarındaki yükselişler için ;bunlar türk ekonomisine zarar vermez.krizi fırsata çevireceğiz, demişti.hatırlayın.çünkü erdoğan,önünde eğilenlerin kendise yardıma koşacağını biliyordu.işte onun umursamazlığı buradan kaynaklanıyor.

hasan ali

o bir kukla, sahipleri ne dese onu söyler, onu yapar.

Misafir

ABD nin Cin gibi ulkeye hangi akla hizmet yaptirim uyguladigi pek mantiga zaten sigmiyor..adamin ekonomik gucu su anda senden fazla..

Misafir

............ GİBİ SAĞA SOLA SALDIRIYOR.

Halit Çekic/Yenibosna

Anlayın artık Trump bir Kukladır ve ipleri Siyon Lobisinin elindedir. Ipleri oynatıldıkca hareket eder. Trumpı sevmiyorum. O ve Siyon Lobisi Ülkemize Dollar üzerinden Darbe yapmak isteyenlerdir.

Misafir

Aferin başınız göğe erer artık.

Misafir

Trump'ın planı var ve iyi çalışıyor!..........Dış ticaret dengesi düzeldi. .!İşsizlik yüzde 4,1 ile 17 yılın en düşüğünde

Misafir

Doğru söyle fetocu musun sen ????

Misafir

Dünya Bankası’nın eski başekonomisti Wijnbergen : ülkedeki yüksek cari açık ve dış borç nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz var!................ Türkiye IMF’ye başvurmak zorunda kalacak~!

Ender

ABD bir şizofren tarafından yönetiliyor , o şizofren dünyada panik ve kaos havası yaratarak ekonomik ve stratejik imtiyazlar kazanmanın peşinde

ahmet s

Trump'ın tabiki de bir stratejisi yok. Çünkü stratejileri belirleyen kendisi değil. O uygulayacı pozisyonununda.

  • 1