BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.434,95

ABD'li senatörden küstah Türkiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ABD'li Senatör Lindsey Graham, "Eğer Suriye'deki iç savaşa dahil olursa bir bataklıkta kendini bulur" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Yeni Türkiye ha bire ABD ye Fransaya uçak siparişi veriyor.

eyyub

Yani adam diyor ki:''PYD Mümbiçten çıkmayacak.Biz PYDye yüzlerce TIR silah mühimmat gönderdik.Siz bu işe bulaşmayın zararlı çıkarsınız''.

Misafir

O hizmet dediklerin bedava değil parayla satılıyor.Nimet değil yani.Ahiret diye diye milleti kuruttular .Açın gözünüzü biraz.

Misafir

Hahahaha yeni güç ha!!!Ha bire ABDye Fransaya uçak siparişi veren yeni güç.

erener

Tehdit değil aklıselim uyarı.Ortadoğu bataklığına girmemize gerek yok yesinler birbirlerini.

Adem

Eski Türkiye zannediyor, ürüyor, Abd li gafil Baron... Devir değişti Yeni Türkiyede bu baronlar her zaman ürüyecek, Türk Milleti yürüyecek...

Mehmet

Biz 50 senedir bu bataklıkta yaşamaya alıştık. Şimdi o bataklığı hissetme sırası sizde.

MİSAFİR

BATAKLIK DEDİĞİNİZ AMERİKANIN KENDİSİDİR ZATEN HEM BATAKLIK HEM ÇİRKEF İNSANLIK DÜŞMANI TERÖRİST SİYONİST KÖPEKLER ,ERDOĞAN GİBİ ONURLU NAMUSLU İMANLI DEVRİMCİ GERÇEK AYDIN BİR LİDERİ GÖRÜNCE TOP OLDULAR ŞİMDİ ŞPANTAJA TEHDİTE ALÇAKLIĞA BAŞLADILAR ,BİZDEKİ SAHTE AYDINLAR GERİDEN ÇAĞDAŞLAR VE BAZI DİPLOMALI CAHİLLERDE BUNLARIN ÇANAĞINI YALAMAYI HAYAL EDİYOR

Burdayiz.

Ne oldu ABD korktun mu yeni güç karşısında titreyeceksiniz, sanki siz bizi düşünüyorsunuz, sizin çıkarlarınıza ters o yüzden olmasın.

osmanlı

abd den bir it havlamış..bizde hoşşşt deriz

ÜLKÜM- ÜLKEM

gEÇTİ O BU ÜLKEYE VERDİĞİNİZ ÜLTÜMATOMLAR, o BATAĞLIĞA GEREKİRSE SİZİ DE GÖMECEĞİZ.

Emre

Biz ordayiz zaten hadi cikar

Terorist coni.

Yav he coni he. Terorist yahudi abd.

Misafir

"sahip çıkılmamasını" olacaktır.

Mehmet Kardeş

Türkiye'de yaşayıp burada bu tür haberlerde, Türkiye aleyhinde yorum yapanlar veya bu kafirlere destek verenlere diyeceğim şudur. Bu Ülkenin havası, suyu, parası, aldığınız her türlü hizmet size haram olur dikkat edin. İnşallah islah olursunuz, islah olmazsanız bu kafirlerle birlikte haşrolmaktan korkun. Şu geçici dünyada ahiretinizi mahvetmeyin.

Misafir

Yorumlardan,da anlasiliyor ucuz kahramanlik pesinde millet. Bence sinirlari koruyabilelim. Burasi sinir denebilmeli Rusyanin ukraynada yaptigi gibi.

Misafir

Biz dibimizdeki suriyeye karışmayalım ama siz kaç bin km den karışın sonra suriye size cennet bize bataklık olcak öyle mi yok öyle sizi gidi pis teröristler

kubilay

dogru söylemiş.neresi küstahlık..

Kocaeli Türk

Ne saçmalıyor bataklık dedigin yet petrol fışkırıyor

Misafir

karsısında muharrem ince var zannediyor

kırçıl

Haddini bilmeyen zavallılar!!! Akılları sıra teröristlere şirin gözükme adına koca bir ülkeyi ve milleti tehdit etme cüretini gösteriyor. Bu memleketin artık bir "BAŞKAN"ı var ve bu çapsızları idare eden'e, sahip çıkılmasını söyleyecektir. Allah c.c şerlerinden korusun.

kırçıl

siz teröristleri desdekleyeceksiniz, silah verip eğiteceksiniz, Türkiye'ye saldırtacaksınız, bataklıkta olmayacaksınız, Türkiye'ye gelince bataklık edebiyatı yapacaksınız. Bu en hafif kabiriyle seviyesizliktir.

kırçıl

Demek ki kendileri bataklıkta!!! EEEE!!! o zaman ne bekliyorsunuz!!!? Yol açtığınız bataklıktan bir an önce niye çıkmıyorsunuz!!!? Kendinizi akıllı, el alemi aptal mı sanıyorsunuz. Sen kendi işine bak. Sinoplu diyojen "Gölge etme başka ihsan istemem" demiştir. siyonist devleti koruyacağım diye müslüman milletleri birbirine kırdırıyorsunuz.

Misafir

O lafı söylerken kafasını tutup en yakın duvara jet hızıyla vuracaksın ki milyonlarca parçaya ayrılsın imansız ve gereksiz beyni. Fakat nerde o babayigitler...

kırçıl

Ortadoğuyu kana buladınız, hala kana doymadınız!!! Bir de Türkiye'ye akıl vermeye çalışıyorsunuz. Adama "hadi oradan, anca gidersi" derler.