BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14

ABD'li komutandan Türkiye açıklaması

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon komutanlarından Felix Gedney, Türkiye ve ABD arasında son dönemde yaşanan diplomatik sorunların askeri ilişkileri etkilemediğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

türkleri ve müslümanları hiç sevmiyoruz demiş ilginç gerçekten çok ilginç gerçekten. azcık kafamda çatlaklık var ilginç gerçekten.

saga

Anlamıyorum nasıl olur da bütün bu olanlar olurken bizim ABD ile askeri ilişkilerimiz etkilenmez. Bizim ordumuz hala ABD ye mi çalışıyor veya içerisindeki hainler hala çok mu aktif. Neden bu hainler durdurulmuyor. Doğru olan nasıl vatan savunmasında hepimiz kanımızı ortaya koyarken şu andaki siyasi ve ekonomik vatan savunmamızda ordumuz nerede?

reis5561

amerika, kimin, neyin müttefiki,kime karşı müttefikler.amerikanın başka müttefiki yokmu,yok,devlet olarak yok,bazı devletlerle çıkar ilişkisi var.nerde müslüman devletlerin,yeraltı yerüstü kaynaklarında.bunu normal vatandaştan enyüksek devlet büyüklülerimize kadar bilmesi lazım.amerikanın müttefikleri daeş,pekaka,ypg ve diğer terör örgütleridir.abd onlar gibi zalim ,katil,hırsız ,harami ,çapulcu,vampirdir.çıkarları ve hedeflerine ulaşmak için yapmayacağı zalimlik yoktur.

Altay

"askeri koalisyona, askeri birlikle destek veren bir ülke ve kıymetli bir NATO müttefiki ve aynı zamanda önemli bir bölgesel müttefik". Bunlari o beyaz saraydaki sozde Baskaniniza anlatin. Herif resmen muttefik oldugu devlete soguk savas misali, ekonomik savas aciyor. Gerekcesi ise bir papaz. Gorende ABD'nin cok kiymetli adamini tutukladik zanneder. Birilerinin bazi konularda kasintisi cok fazla ama burada papaz sadece bir oyuncak. Turkiyeye istedigini yaptirip, ben herkese dedigimi yaptiririm misali bir goz dagi vermeye calisiyor. Hali ile Turkiye karsi cikinca tum egosu basina yikiliyor. Ek olarak birde Turk dusmanligi var o ayri bir konu elbet

Misafir

görürsünüüüz görürsünüüüüzzzz

  • 1