BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,64

ABD'li heyetten Türkiye'ye son dakika mesajı!

Türkiye'de çeşitli temaslarda bulunan ABD'li heyet ile Türk yetkililer arasında Ankara'da bir son dakika görüşme gerçekleşti. ABD'li kongre heyeti, "İlişkilerin düzelmesini istiyoruz. S-400'lerden vazgeçin, F-35 için engel kalksın" mesajını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
ulkesini seven

Lütfen amerikaya hiç guvenmeyin Komsu devletlerle iyi olmaya calisin rusyadan yaptiginiz anlasmadan vaz gecmeyin Halk çok memnun ha amerika ha israil sakin bu iki devlete guvenmeyin bu iki orta doguyu birbirine dusman yapti. Allah için rusya ve sinir komsularla iyi olun bu teroristleri bu hâle getiren insanlari birbirine dusman éden amerika israildir

Misafir

turump her gün usanmadan bizi korkutmaya çalışıyor allah belanı verecek kısa zamanda bu turump 10 güne kadar ölsün inşalllah

Misafir

YAHU ALLAH AŞKINA DEVLETİME DEVLET BÜYÜKLERİME SESLENİYORUM, ARTIK ŞU ABD SEVDASINDAN VAZGEÇİN... S-400 LERİ ALMAMIZA ENGEL OLMALARINDAKİ TEK AMAÇ TÜRKİYEYİ DIŞ TEHDİTLERE KARŞI SAVUNMASIZ BIRAKMAKTIR. BUNLARI ALDIĞIMIZ ZAMAN UZUN ORTA VE KISA MENZİLE SAHİP BİR FÜZE SAVUNMA SİSTEMİDİR... ABD BİR MÜTTEFİK İSE (AKSİNE DÜŞMAN) NİÇİN MÜTTEFİKİ OLAN BİR ÜLKENİN SAVUNMASINA YAPTIĞI YATIRIMA ENGEL OLSUN ? HA DİYECEKSİNİZ Kİ UYUMLU DEĞİL... ALAKASI YOK YALAN BAŞLI BAŞINA... GELELİM F-35 LERE.. ONLARDAN BİZE BU SAATTEN SONRA FAYDA GELMEZ! DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN BU İŞTEN GERİ ÇEKİLMESİ VE CAYMASIDIR BAŞKA UÇAK MI YOK _? AYRICA AŞIRI PAHALIYA RESMEN KASTIRIYORLAR... YETER ARTIK UYANIK OLUN.. FRANSALI MAKRON BİLE ABD YE SIRT DÖNDÜ NİYE ? ÇIKARI İÇİN ADAMLAR GAVUR KIRK TAKLA ATIYORLAR HEPSİ ÖYLE.. UYANIK OLUN LÜTFEN..

Emin Can

Bu ABD’liler f35leri bize teslim etmeyecek..vakit kaybetmeden Rusya’dan 100 adet SU 57 alıp,onlarla ortak yeni savaş uçağı projesine girmeliyiz..vakit nakittir,boşa vakit harcamamalıyız!!!

haykiris

TC.Devleti eger bunca olaylari gormeyip abd,lerinin oyuncagi olmayi kabulleniyorsa eger s4oo,lerden vazgecer.dersalmayan devlet her daim abd,lerine usaklik yaparak her dediklerini yapmak zorunda kalir.soo,ler alinmali ve rusyanin yeni nesil savas jetleri birlikte uretilme teklifini kabul edip biran once uretime gecilmesi icin caba verilmeli.

hak ve hakikati söyler

RUSYADAN SU57 ALALIM F 35'LERDEN DAHA IYI

Can

Bu ABD’liler akıllarınca önce bizi S 400 den vazgeçirip doğru dürüst çalışmayan patriotlarını bize verecek,sonra da ypgye sattıkları füzelerle bizi vurdurtacak..biz de bu numarayı yiyecez!!! ya siz ne salaksınız ey ABD’liler:))))

Misafir

Biz bu hikayeleri çok iyi biliriz.Yüzyıllar önce ispanyolların o mükemmel devleti nasıl yok ettiklerini o nisan 1 şakalarını çok iyi biliriz.duydunmu abd.....bizi kandıramazsınız....

BURUNSON

F35 LERİN Bİ HALTA YARAMADIĞINI BİRÇOK ÜLKE BİLİYOR

Misafir

Pazarlik yani, La kimsin sen, kimle Pazarliga kalkisiyorsun, Eyyy Amerik.....

MiSaFiR

Biz F35 konusunda bir engel göremiyoruz!!! Çünkü yok!!! OLAMAZ da...

Lepismasakkarina

S-400'lerin 15 Temmuz gecesi yaptıklarını bilen hiç kimse bu alımdan vazgeçmez. S-400'ler yüzünden başarısız olanlar ise bu hava savunma sistemi alınmasın diye elinden geleni yapar. Yani S-400 varsa ABD darbe girişimlerinde artık bedel ödeyecek demektir. Çünkü Rusya 15 Temmuz sonrası Ankara büyükelçisini suikastle kaybederek darbe karşıtı olmanın ve S-400'leri Türkiye lehine kullanmanın bedelini ödedi. Şimdi bedel ödetmek için Rusya fırsat kolluyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

hasan

kıbrıs ? ırak ? surıye ? fetoş ? ve daha bir çok başka başka sebebler ortada iken ..hiç bir şey bitmez..

bu hainler

yalan ! söylüyorlar bu saat'dan sonra,,F-35 Atak uçak'felan. Türkiye'ye vermezler bu hainler.S-400'Rus füzeler'den, Neden ! korkuyor kalleş Amerika.ya ben öyle his Ediyorum'ki,bu kalleş Terörist başı Amerika. Türkiye'den vaz ! geçmiyecek,ilah bir savaş yaratacak.o'zaman bize güçlü,Nükleer silah sahibi olmamız ! gerkiyor.

asıl turk

elbet herkes bırgun tayyıp baskanın dızıne oturcak....ama ole ama bole.. nası dıze geldı koca saftırık abd..tum ınsanlık adamın dıznıe oturcak bıgun....

Selim

Bende s400 şerden vazgeçin petroitler f35 şer bedava diyecekler diye heyecanlandım

Kesinlikle s400.

S400 ü tercih ederim. F35 ler yaklaşamaz bile.

güven

Bu saatten Sonra Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. ABD nin canı cehenneme...

Misafir

Tatr ramazan yorumuna hasta oldum. dengesiz tutarsız. eleştiriyor musun destekliyor musun anlayamadım. karıştırmışsın!

Süleyman Mugan

Biz Devletiz. Kocaman güçlü devletiz. S-400 füzesinide alırız. Seve seve ABDD ise S-35 i teslim E-de-cek.

Kaann ç

Bu haberi okuyunca bakın aklıma ne geldi. Demek ABD stretejik oyun peşinde,Her hareketi pazarlık üzerine.Eminim bizim liderler bu trumbun mu kararı mı yoksa derin ABD nin siyasetti mi diye düşünüyor.Abd zböylelikle Zaman kazanıyor.yani bizim basını yazdığı gibi her şeyin sebebi deli-akıllı karışımı bir trumbun Türkiye ye kafasına göre yaptırım uygulaması değilmiş.Birde f-35 olayı bana birinci dünya savaşını hatırlatıyor.Biz geleneksel ortağımız olan (bugün ABD olan)İngilizlere spariş verdiğimiz 2zırlı savaş gemisin hatırlatıyor.Savaş çıkınca bize parasını verdiğimiz halde gemileri vermedikleri gibi bizi Almanya'nın safına atmışlardı.

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN DESTAN YAZAMAZ

TÜRKİYEYE MEYDAN OKUYUPTA SAĞ KALAN OLMAMIŞTIR BUGÜNE KADAR.HEPSİNİN KELLESİNİ KILIÇ VE MIZRAKLARIMIZIN TEPESİNDE ASMIŞIZ.ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN.HAYDİ BAKALIM BEKLİYORUZ HODRİ MEYDAN.

Misafir

Bir hayranlık biter bir hayranlık başlar. Hayran biziz hayraaan. Hay hayrana. haydan gelen huya gider. hayranlığı bırakalım ve işimize bakalım

Doğan ERSOY

F400'ler bizim için daha önemli.

fetres

Peki Şimdi Rusya Nediyecek Şimdi? bu kezde Rusya ilemi ilişkileri bozalım zaten yeni düzeliyor. Aşağısı sakal yukarısı bıyık hesabı.