BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.436,42

ABD'li General, 4 milyon TL ödülle aranan YPG'li terörist ile görüştü!

ABD'nin Irak ve Suriye'de DEAŞ terör örgütü ile mücadelede görevli üst düzey yetkililerinden biri olan General Poul Funk, kırmızı kategorisinde yer alan ve YPG terör örgütünün en üst düzey yöneticisi olan 'Mazlum Kobane' kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
TARAFSIZ

DÜNYANIN EN BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜ ABD DENEN KAN EMİCİ NEMRUT'UN ÇOCUKLARI ABD YÖNETİCİLERİDİR

misafir

teröristlerle iş tütan teröristir türkiye saldıran teröristlerin silahlarını terörist ülke abd bizzat temin ediyor.deaşta pkk da ypg de terörist ülke adına çalışan terör örgütleridir.

ihsan

bunlar suriyede terör örgütünü desteklediklerine dair abd li generallar için delil niye mahkeme etmiyoruz

OğuzTürk

Terörist'in biri terörist devlet yetkilisiyle görüşmüş, şaşırmamak lazım.

mevhibe inal

Gücünü kötüye kullanan bir Süper Devlet. Ne Yazık!

Misafir

Bir daha stratejik ortak demeyin Abd partnerini bulmuş nato bitti defol abd

Misafir

Zamanımızın FİRAVUN sıralamasını ve destekcilerinin yüzdesini açıklarmısınız.

Akif

Türklerin hassasiyet ve gerçeklerini dikkate almayan eylemler, asla sonuca ulaşamayacak. On yıllardır açık ve gizli yıkıcı faaliyetler içinde olan bu şer odakları, Büyük Türk milleti karşısında elbette zelil olarak kaybedeceklerdir. Bu kesin bir sonuçtur. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti muktedir dir. Davasında sonuna kadar haklıdır. Milleti ve Vatan toprağı bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek kalacaktır.

Akif

ABD, gözünü karartmış, hedefi doğrultusunda oyalama ve hedef saptırma taktiği uyguluyor. Amacı israil gibi ikinci bir terör devleti kurmak, tabii yersek kurarlar. Bunun imkansız olduğunu fark ettiklerinde, pişmanlıkla çekilecekler, Türkiye yoluna emin adımlarla devam edecektir. Güç budalası haline gelen ABD, kendi ayağına dolanan yanlış kararları ile israil`e ve kendisine zarar verecek adımlardan kaçınmalıdır. İran ve işid terör örgütü ile mücadele kisvesi altında ve hatta islam dünyasının gelişip güçlenmesini engellemeyi kendisine görev devşirmesi, ABD`ye çok değerli bir müttefiği kaybettirecek oluşumlara sebep verecektir.

  • 1