BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39

ABD'li FETÖ'cü rahip için müebbet istendi... Trump istiyordu...

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesi sırasında serbest bırakılmasını talep etmesiyle gündeme gelen ABD'li rahip Andrew Craig Brunson için 'FETÖ/PDY üyeliği ve yöneticiliğinden' ömür boyu hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Çankırı’nın Atkaracalar ilçesi Ilıpınar mahallesinde bir göl veya gölette.Halkın “asker balıklar” dediği balıkların sayısı azalmış.Vatandaş, balıkların Afrin’e gittiğini düşünüyor.İşte bu hal:Atom bombası yemekten beterdir.Hiçbir dip, şu örnekten daha beter değildir yani.Bombayı yer, yaralarınızı sarıp devam edebilirsiniz.Ya bunu ne yapacaksınız?

Misafir

Cinnet ülkesi Bu iktidar elbet gidecek ama biz kalan Türkiye’de yaşayabilecek miyiz? Hani… Dibi gördük mü, diye bir soru var ya. Atom bombasını yedikten sonraki Hiroşima veya Nagasaki’ye gidin bakın mesela.Dip odur.Şükür o noktada değiliz.Lakin illa böyle mi olmalı.

Misafir

Doğu Perinçek, “Partimize dokunursanız darbe olur” diyor, sübliminal darbe mesajından müebbet veren savcılar seyirci.Bir savcı, üniversite öğrencisi nişanlısıyla kavga etmiş. Nişanısı telefonu açmadı diye polisle kaldığı yurdu basmış.Taksiciler, UBER şoförlerini dövüyor, içinde müşterisi varken aracına zarar veriyor. Taksici odası başkanı, “Yakıp yıkmak istemiyoruz ama gerekirse yaparız” diyor.Bir adam, eşini, “Beni de FETÖ’den alacaklar, anlaşmalı boşanalım” diyerek kandırmış. Nafakasız boşanmış. Eşi, şimdi adama ulaşamıyor.

Misafir

Demirel veya Erbakan’ın, 1987-1991 arasındaki muhalefetinin onda birini yapsalar, yapabilseler, bambaşka bir ülke olurdu.

Misafir

ADALETi ve KALKINMAyi kaldirma PARTISI AKP

Misafir

Genç gazeteci Soncan, duruşmalarda hakimin sorusu üzerine “Gülen Hareketi’ni terör örgütü olarak görmüyorum” “Terör örgütü demezsen seni terör örgütü yöneticiliğinden yargılarım” davası… Soncan, 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

Yazik

Merkele gücümüz yetmedi adamlarını verdik hemde mahkeme bile yapmadan. Abd ye mi dayanacagiz. Güldür Güldür Güldür

adam

amerikayla 7 milyarlik anlasma niye yapildi bilen var mi ucaklar hangarlar da beklerken...

adam

deniz yücel de hani ajandi niye biraktiniz,yemedi anlasilan...

Misafir

Pensilvanya papazı bu papazdan insanlık için daha tehlikelidir. Pensilvanyadaki şeytan imha edilmelidir.

Puuuuah

Fetö cü papaz. Ne hizmetmiş be. Adam kilisede abilik yapıyormuş. Çok hizmet ehli bir adam.

Misafir

ironi ve mesaj güzel taktir ettim zekice

Misafir

acun ile ilgili haberin altında yorum yazma yeri yoktu buraya yazıyorum..dikkat edin eski fetö okullarının dünyaya yayılma şekline ve şimdi dikkatlice acunun konuşmasına ve yayılma biçimine odaklanın bakın karşınıza ne çıkacak..gerisi düşünmek size ait benden bukadar..

Misafir

İYİ parti iktidara gelince saygın rahip bey özgürlüğüne kavuşacaktır. meral hanım en azından bu rahibi özgür kılarak diyetini ödemelidir.

Misafir

komik olmayin böyle iddianame olmaz

123

"hedefe ulasmak icin PAPAZ elbisesi bile giyerim " diyenlerle karistirmayin

  • 1