BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

ABD'li dev yatırımcıdan bomba dolar-TL kehaneti

ABD'li yatırım şirketi Türkiye'ye 2 trilyon dolarlık finansman ağını açtı. National Standard Finance’in Genel Müdürü Russell Duke dolar ve TL hakkında çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

hmmm demek ölee,he he,anlat anlat heyecanlı oluyo.

,kjşglfkserwxcebnpip

İnanmıyorum, 6 Ay içinde 3.40 olacak... Bence çok fazla Metelik bile etmemeli.. Benim için değişmiyor.. Hep TL kullanmaktayım. Bir de akaryakıt fiyatı ile enerji dış alımları TL olsa. O zaman zam değişkenliği de olmayacak.. Ama benim akaryakıtım dolardan değil Vergiden dolayı pahalı ben bunu biliyorum. Demek ki akaryakıta gelen zam vergi bakımından peşinen devlete kazandırıyor bu arada petrolcüler de dört dört oluyorlar

REIS BAGIMSIZ DEEL BU DOLAR TL

BAGIMSIZ MERKEZ BANKASI NEREYE BAGLI?? ARASTIRIN REISIDE RUSU ve CINIDE BIR GECEDE INDIRIRLER!!! BAGIMSIZ BÜTÜN MERKEZ BANKALARI TEK MERKEZE BAGLI

tepe

ayakabi kutularindaki dolarlari bozsak kriz falan kalmaz

Misafir

dolarla işlem yapan ithalatçılar doğru orantılı olarak doların yükselişinden sorumludurlar.Ayrıca petrolde bunda büyük rol oynuyor.Cebini değilde Türkiyeyi düşünmek çok önemlidir.

erhan

bu taktik ne biliyormusun klasik ülkenin para birimini değersizleştir, kurtarıcı gibi ülkeye yarım yapar gibi gözük,işine geldiği gibi belli bir zamana yerli kurunu değer kazanacağı gibi göster. istediğin ticaretin önünü açmak için şartlar oluştur, keyfine göre ticaret yap , işime gelmediği zamanda sözde yatırdığın yatırımı geri çekene kadar piyasadan istediğini elde et.Yemezler artık siin paranızı istemiyoruz. defolup gidin bu ülkeden yeter artık insanların kanını emdiğiniz..Çok şükür biz jhalimizden menunuz. kendi kenimize yeteriz

nah düşer

merkez bankasına döviz girse millet devlete ne faydası var ? bankada hissesi olan , diğer banka sahipleri , kim ne oldukları belli olmayan şahıslar yabancılar ihya oluyor ? biz merkez bankasını devletin bilirdik , meğer devlet hissedarmış :)) neyse. dolarlar milletin cebine girmeden , milletin elinde pul olmadan o kur düşmez ! milletin marka delisi olduğu , tasarrruf nedir bilmediği , ithal mal tüketiminin zirve yaptığı ülkede hiçççç düşmez.

Misafir

ver başkanlığı dolar düşsün der gibisiniz hani terör bitecekti.....

erolk

"Dolar, belki 30-60 gün içerisinde değil ama önümüzdeki 3 ila 6 ay içinde değer kaybedecek ve TL, dolar karşında 3,40 seviyelerine geri dönecek." 6 ay mı???. Yani referanduma kadar oyalama haberi gibi duruyor. 6 ay sonra her şey çok güzel olacakkk(mış). Referandum geçene kadar bu haberleri çok göreceğiz galiba.

bir basit vatandaş

ÇOK YARDIMSEVER İNSANLAR SAĞ OLSUNLAR. KARŞILIKSIZ YARDIM YAPIYORLAR.

ufuk

benim başımı dolar değil de sizin yalanlarınız döndürüyor, dolardan bile hızlısınız....

fikret bodureoğlu

demekki kaderimiz böyleymiş.dövizin fiyatının artması,bizim için iyi olur.belki akıllanırız.

Ayşenur

ABD hayatta Türkiye'nin çıkarına olacak bir şey yapmaz hayatta...bunun altında bir bit yeniği var, kesinlikle inanmamak lazım..karşılarında cahil bir insan topluluğu yok, biz de üniversiteler okuduk, bizm de yüksek lisanslarımız var ve herşeyle çok ilgiliyiz...ABD gitsin kendi saçını tarasın..

Ayşenur

ABD hayatta Türkiye'nin çıkarına olacak bir şey yapmaz hayatta...bunun altında bir bit yeniği var, kesinlikle inanmamak lazım..karşılarında cahil bir insan topluluğu yok, biz de üniversiteler okuduk, bizm de yüksek lisanslarımız var ve herşeyle çok ilgiliyiz...ABD gitsin kendi saçını tarasın..

  • 1